Sari la conținut

RALUCA super cur 0739171912


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Exact ca dl Goe 27 pe alt topic. Acum vreo saptamana -10 zile , fost , vazut si plecat un maxim 30 sec. Nefiind genul meu , m-am scuzat elegant si am plecat rapid , avand a doua zi un mega-futai cu o fata de pe SD revenita dupa o perioada de absenta.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Strict parerea mea personala. Nimic special , doar ca repet , am realizat rapid ca nu e genul meu si nu are sens sa ne incurcam reciproc. Oricum , m-am felicitat pentru decizia luata avand in vedere de ce am avut parte a doua zi.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Probabil e vorba strict de gustul fiecăruia. Mie personal mi-a plăcut de ea mult din pct de vedere fizic. Iar că și comportament e foarte faină, acum depinde și cum o iei, eu o vad chiar ușor timidă, copilăroasă. Am fost la ea de câteva ori și a fost mereu foarte ok, nimic de reproșat atât doar că e genul ușor, nu hard.

 

Sincer, in ultimă perioada am cam luat tepe sau semi-tepe, chiar și cu tipe care au fost la Top. Am fost foarte dezamăgit de ele și mai ales de comportamentul lor, dar aia e...alții cu respectivele s-au simțit bine.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

N-am mai scris demult un review da’ țigăncușa asta m-a făcut să-mi rup din timp

și să vă povestesc experiența mea.

Se pare că nu avem aceleași gusturi sau ea are parte de reviewuri bune din alte motive.

După ce m-am chinuit două săptămâni să ajung la ea, am reușit.

Pentru mine fata e doar o grăsună care e foarte avantajata de fotografii. In rest totul a fost „nu”!

Tot ce i-am cerut a fost respins cu diverse scuze. De fapt asa a inceput: că să se improspăteze, apoi să ne cunoaștem, să stăm de vorbă. Eu venisem croit să stau o oră și s-o fut de două ori. N-a fost posibil: a folosit toate trucurile posibile să tragă de timp, apoi ba că o doare, ba că e cald, ba că nu poate in poziția asta, ce ei îi place misionar, că o doare coloana, până când am renunțat.

Numai tertipuri țigănești ca să scape mai ușor. De fapt asta e. Și tot nespălată a rămas, degeaba a stat ascunsă în baie pretinzând că se spală, tot ce face e să-și dea cu un spray pe la subraț ca să ascundă mirosul. Când am încins-o un pic a început să miroase a transpirație de ziceai că e certată cu apa.

E bondoacă, n-are mai mult de 160-162cm, e grăsună, dar are carnea tare, nespălată pe păr(mirosea a transpirație) cu niște mâini scurte și grase, dar cu un cur gras, apetisant totuși.

Eu zic că e undeva intre 25-28 de ani, iar la față are alură de țigancă. De fapt, dacă nu e de etnie îmi sug pula singur :)

La 250 ora, sunt variante mult mai bune pe forum

Corect

 

E o tiganca (acesta e termenul acceptat) pitica si bondoacă

 

Are mâinile groase ca de muncitoare la câmp

 

Nimic spectaculos

 

Curul arată bine dar atât, nu merită 250 lei finalizarea. Trage de timp cat poate, plătești p ora si ai parte de o finalizare

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...