Sari la conținut

Colega Verei, Leonardo da Vinci, 0751930277


Postări Recomandate

        Tanara dragutza cu un caracter superb ofer clipe de neuitat domnilor generosi intr`un ambient placut ! Discretie maxima din partea mea ! Nu ezita ....SUNAMA !

http://www.oradea-online.ro/anunturi/index.php?nf=view_full_anunt&idanunt=269214

 

       

     Citit , sunat .. ajuns la locaţia indicata. Da Vinci, usor de gasit, atentie se efectueaza lucrari la reteaua de canalizare exact in zona. 

     Locatia la parter, intrat inauntru ..am recunoscut protagonista. Colega Verei, s-a relocat in partea asta a orasului. Eram indecis sa raman sau nu, nu se incadreaza mai deloc in criteriile mele de selectivitate privind femeile.   Dar purtam cu mine si o incarcatura care trebuie cumva descarcata, asa incat mi-am luat inima in dinti si am dat curs si acestei operatiuni in compania damei.

   Vroiam ceva foarte rapid, asezat pe pat, fara tentative de preludii, fara nimic de genu am lasat-o sa se dezbrace de echipamentul de lucru, tocuri negre si rochie mulata pe corp. M-am asezat comod pe pat, la geam era pusa o instalatie electrica ce lumineaza si ceva asemanator cu o patura in geam. 

    Au inceput ostilitatile , cu un oral cu capison, destul de sec, fara sa-i dau indicatii supt la oo, revenit la molfait.

     O preveneam delicat sa aiba grija sa nu ma striveasca, e cam agabaritica, o femeie zdravana, facuta bine, da are picioare si pulpe tari si un cur mare, mare de tot. Epilata corespunzator in zona. A vrut sa vina peste mine, insa am refuzat politicos, nu vroiam sa fiu tapetat pe cearceaf. M-am pus eu intr-un misionar, fiind peste ea, aveam impresia ca ma strange in brate celebrul urs Bart din Legendele Toamnei. Ma si amuzam in sinea mea de ...situatia in care eram.  Schimbat pe la spate, ai impresia ca te loveste o eclipsa de luna cu curul ala urias, nu vedeam decat curu ala urias in fata, lumina din camera devenise obscura si mai tare. Terminat in capison, retras cavernosul, imbracat cat mai repede, nu am mai intrat pe la baie, ma dezinfectez acasa mai bine.

          Dama: bruneta, facuta bine ..chiar foarte bine, teapana, corp 6, fata 6,5, nu imi plac fetele rubensiene.

          Sex: oral protejat 6, NP 6 

         Locatie: 5/6

        Atitudine/GFE , nu dau, nu am pentru ce

        Recomandare: nu am sa mai revin, e suficient sa fac si o nebunie de genu asta. Probabil daca simti ca trebuie sa donezi ceva seminal si nu mai poti cara marfa pretioasa cu tine, decat o masturlabare trista mai bine o ejaculare rapida, fie ea si in balon.

       Pret: 50 de lei/ finalizare, la ora nu am intrebat. Ratio calitate/pret= 50 de lei spune totul.

Sus steagurile si regulati regulati, regulati!  

        

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salutare la toata lumea.am ajuns si eu pe la domnita dupa ce am contacta-o penr.cu 0751.... am intrebat-o de oferta si mi-a zis 50 lei oral 50 normal 50 anal.la alegere.am zis ok si ca vin in jumate de ora.am ajuns la locatie, in nufaru si am resunat-o.mi-a zis ubde sa vin.dupa ce am intrat am vazut-o si am zis sa raman doar pt un oral.am oferit cadoul de 50 de lei si am luat pozitia culcat pe spate in costumul lui adam.am intrebat-o daca face ON a zis cum vreau dar fara CIM.zic ok.si incepe un oral bun cu atentie si la oo tendinte de deep.mi-a placut si fiind relaxat in 10 min am stropit-o pe sani.cand mi-a venit a bagat-o intre sani, avandu-I destul de mari si moi a fost o senzatie buna.m-am spalat, imbracat si plecat.descrierea ei a locatiei a fost facuta mai sus si nu am repetat-o.

Notele:

Locatie 6-7, loc de munca adica

Aspect 7 blonda mica si dolofana sanii 8

Oral 9 daca era cu CIM sau COF 10

Normal anal nu am incercat

Pret 50 fiecare.

De recomandat, nu in mod special.dar merita incercat pt ONP 50 lei.

Eu mai revin.

Arrivederci

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

E o mica (sau mai mare) neconcordanta aici, colegul causticc zice de o tipa bruneta facuta bine, chiar foarte bine...si ... e cam agabaritica, o femeie zdravana, facuta bine, da are picioare si pulpe tari si un cur mare, mare de tot...

 

pe cand colegul sybrill zice ca e blonda mica si dolofana.

 

Oare si-a schimbat look-ul? E vorba despre aceeasi fata?

Mersi.

 

ps. banuiesc ca pozele din anuntul asta nu au vreo legatura cu realitate... http://www.oradea.net/anunturi/-voluptoasa-sexyyy-placeri-intensee-anunturi-gratuite-433202.html?catid=0&order=sitetitle&way=1

 

Toate bune!

Link spre comentariu
  • Oras:Fuckster's Land
  • Oras:Fuckster's Land

Si ca sa clarificam, revin eu cu o recenzie foarte proaspata, de ieri.

 

 

Sunat la numarul din titlu, si-mi raspunde o nimfeta, destul de amabila si confirma faptul ca e libera. Stiind detaliile de pe forum despre ceea ce presteaza, nu o mai intreb tarifele dar repede mi le spune inainte sa purced spre locatia pe L.da Vinci colt cu Alexandru cel Bun, parter. Toate bune!

 

Ajuns acolo imi deschid o faptura blonda imbracata intr-o rochie mulata "lepard style", pe tocuri, pe la 1.60m, 80-90kg, grasa bine, cu o burta de zici ca e insarcinata intr-o luna terminala(un fel de BBW). Se intoarce si intrezaresc un fund imens, si niste sani maricei, dar tot nu-mi puteam lua privirea de la "mingea de baschet". Ca si aspect aduce a Barbara Maya dar cu carnea mult mai tare pe ea.  Intre timp suna telefonul, dar da ocupat si isi inchide telefonul, si-mi comunica faptul ca in momentul in care e cu un client, nu mai vorbeste la telefon cu altcineva. Zic, OK, felicitari! Toate bune, trecem peste!

 

Imi repeta tarifele incaodata, stau sa ma gandesc ce fac, daca tot am ajuns raman la un ON, la 50lei cu gandul la recomandarea lui @causticc la oral. Toate bune, trecem peste!

 

Stam la povesti pana fumez o tigara, incepem sa povestim, tipa ori e unguroaica ori e de etnie, imi comunica numele Florina, o intreb unde a mai lucrat, imi spune ca nu de mult a venit din Germania(Saarsbrucken), dintr-un oras binecunoscut mie, a mai lucrat si la Duisburg, si Essen in laufhaus-uri (bordeluri).

 

O intreb ce mai practica si imi spune ON, NP, COB si cam atat, fara CIM, FK, sau alte picanterii. Toate bune, trecem peste!

 

Program de lucru de dimineata de pe la 10-11 de cand are chef pana seara pe la 10-11 depinde de numarul de clienti, locatia fiind doar de lucru.

 

Termin tigara si...

 

Ma intind in pat (destul de comod), incepe sa se dezechipeze, o rog frumos sa lase rochia pe ea, isi scoate sanii afara si incepe un oral destul de ok, cu putina atentie si la zonele adiacente, cu incercari de DT si cu putina asistenta din partea mainii, o rog sa inceteze cu mana, si continua asa vreo 10 minute, pana observ ca a obosit, cobor din pat, telefonul meu tot suna in draci, sa incerc sa termin pe sanii ei, ii strange in palme, ma joc cu "ustensila" bine de tot intre ei, o prind de cap, ii spun sa o ia in gura, si incepe fata cu o tenta de DT. In tot acest timp, incerc sa ma gandesc la alta dameza, si intr-un final termin pe sanii ei, fiind prevenit in prealabil fara CIM! Apuc cateva servetele dintr-un sul, ma sterg bine, ma imbrac si plec urgent, dezinfectia o fac mult mai bine acasa. Toate bune, trecem peste!

 

Si acum sa deschidem catalogul:

 

Metoda de contact:  Telefonica la 0751.930.277

Locatia: in sine, e destul de ok, curata, fara mirosuri suspecte. Un pat destul de mare, confortabil, instalatie de lumini albastre in geam, si o patura. Televizorul deschid pe un canal de muzica. Loc de parcare exista in zona, doar ce s-au terminat lucrarile la canalizare, si s-au facut parcari noi chiar in fata si in lateralul blocului. Baia nu am apucat sa o vizitez, deci din partea mea primeste NOTA: 7

Dameza: Blonda, micuta de statura pana in 160cm, burta foarte mare. Note pentru: fatza 6, sani 7, fund 7, in rest per general din pacate ca si un tot unitar undeva la 6

Sex oral: ON - 6, pentru tentativele de DT

Tarif: 50lei ON

 

Recomandare: Din punctul meu de vedere, pentru mine nu e de revenit nici macar la ON, nu se incadreaza in standardele mele de femeie, dar cine are fantezii cu BBW cred ca ar fii ok. Tot e de gustibus!

 

Toate bune, trecem peste!

  • Like 6
Link spre comentariu

Salutare tuturor......ca mine.Am revenit si eu cu  inca o recenzie ,sper sa pot mai multe ca in ultima vreme am cam lipsit,,motive obiective,insa dorinta de cv nou,ala cu coarne ma impins iar pe teren dar nu ma pot lauda cu ce am gasit ici.Asadar pozele de mai sus sunt adevarate,noroc cu tocurile ca fara (eu am vazut) rau.,descrierea o aveti nu mai are rost,sunat,ma tinut putin afara ca era in pat  si pana sa echipat etc...am intrat oferta oral cu masaj 100 oral normal 100 oral anal 100 ...on 50.Am ramas cu 50 la un on,a facut mutre ca ea nu prea are  clienti doar de la o suta in sus asadar sa apucat la un molfait fara chef,mici atentii la extremitati,nimic deosebit,dupa vreo 15 min de lucru a inceput sa gafaie ca a obosit si daca as putea ....ce sa pot zic? pot da fa ma sa pot, a mai lucrat cv nimic dar nimic deosebit si am finalizat pe sani in 10 min...manual.Asadar eu nu o recomand,locate curata ,usor aranjata de atmosfera 8, atitudine 5 igiena 7 oral 6..per total aproape 6 dar nu meritat din plin.nu stiu alte cele ce ofera cum presteaza dar pt mine unu nu ma atrage.Si cu asta gata despre dameza asta...spor la ''lucru'' tuturor....ca mine

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare Curvarilor !

 

Citind cu  atentie comentariile voastre legate de aceasta Domnisoara , comentariile nefiind prea inflorite , m-am deciz sa o contactez pe inculpata sa vedem cum sta treaba !

 

Sunat ,stabil pret oral normal anal 100 ron iar ora 150 , pretul fiind foarte convenabil !

 

Ajuns la destinatia bine cunoscuta  Leonardo Da Vinci , Zona usor de gasit , loc de parcare , locatia la parter spre fericire nu tre sa urc 10 etaje sa ma vada toti vecinii !

 

Intrat inauntru sunt poftit sa intru in camera , camera fiind instalata cu beculete colorate foarte placute, pat destul de maricel iar pe fundal mergea o muzica gen chiil out de relaxare ....TOATE BUNE PANA AICI ! IN GANDUL MEU DOAR ACUM URMEAZA PARTEA GREA...

 

Dar ce sa vezi domnisoara e chiar foarte amabila , zambareata si sociabila de fire , discutam vreo 10  minute timp in care m-am deciz sa aleg un oral anal masaj , vazand fuduletzul ei bombat nu puteam rezista fara Anal !

Inainte de a trece la treaba fata m-a intrebat foarte amabila dak doresc sa fac un dush inainte , acceptand pentru k igiena e foarte importanta sii din partea mea sii din partea ispitelor ! Intrat in baie , care nu e cat un teren de fotbal dar e foarte curata cu prosoape uscate geluri de dus barbat femei chiar oke , intre timp ce faceam dush am fost intampinat de un chip vesel cu intrebarea '' totul e in regula? te descurci? "  , raspunzand sigur k da !

 

Iesit de la dus intins pe pat , patul fiind cu telcomanda ea regland putin pana ce imi gasisem pozita corespunzatoare si incepem cu un masaj foarte bine executat chiar excitant dupa care trece direct la oral bine inteles fara guma sii un Deep chiar adanc , dupa care ma intreaba asa simpatica '' iti place pe la spate'' ....Zicand normal k imi place ! Vreau sa mentionez k are un fund exceptional in pozitia doggy !! Finalizare Anala , la final am fost intrbat dak m-am simtit bine , cum a fost? ! Iar spre surprinderea mea a fost WOOOW chiar nu ma asteptam!    O fii ea mai plinuta dar isi merita banii !

 

             Corp: 8 ii ea mai plinuta dar foarte amabila ! sii in nici un caz BBW sau nu stiu ce grasa cum precizeaza unii !carnea tare pe tot corpu , sanii mari , funduletul bombat

             Sex : Oral Np 8 cu un Deep reusit , Anal NP (clismata inainte) fara proble gen mirosuri sii alte cele !

             Igiena :Pot sa spun k 10 deoarece locuinta e curata, aerisita, nu miroase a fum  ( k la alte dame de lux ) , si ea la fel foarte igienica

             Atmosfera :9 mi-a placut instalatia din camera sii muzica care chiar te scapa de stres

             Atitudine : 9 , e sociabila , glumeata , se vede k nu e incepatoare !

 

In concluzie am avut parte de o dezamagire foarte placuta , chiar nu ma asteptam sa fiu tratat corespunzator ,citint criticile voastre ! SI chiar nu inteleg dece alegeti asemenea doamne dak nu vi se incadreaza mai deloc in criteriile voastre de femei perfecte, k pe urma sa lasati comentarii aiurea cu care sa jigniti acea persoana ! NU VA PLACE NU RAMANETI FRATILOR !

 

SI as vrea sa rog un administrator sau pe cineva care se ocupa de acest sait sa stearga topicul acestei domnisoare pentru k am primit plangeri din partea ei cum ca ar avea probleme serioase  din cauza acestor comentarii ! iar afirmatiile colegiilor nu red k sunt la locul lor ! DECI DOMNULE ADMINISTRATOR VA ROG SA STERGETI ACET TOPIC DACA SE POATE ! MULTUMESC ! NUMAI BINE !

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Sau e ea in persoana.Daca este asa,adica esti fata,eu iti recomand sa-ti faci un cont de escorta,te va ajuta mult mai mult decat un cont de ucenic de pe care iti faci recenzii ;) :) Daca nu e asa,scuze :)

Link spre comentariu

  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Salutare Curvarilor !

 

Citind cu  atentie comentariile voastre legate de aceasta Domnisoara , comentariile nefiind prea inflorite , m-am deciz sa o contactez pe inculpata sa vedem cum sta treaba !

 

Sunat ,stabil pret oral normal anal 100 ron iar ora 150 , pretul fiind foarte convenabil !

 

Ajuns la destinatia bine cunoscuta  Leonardo Da Vinci , Zona usor de gasit , loc de parcare , locatia la parter spre fericire nu tre sa urc 10 etaje sa ma vada toti vecinii !

 

Intrat inauntru sunt poftit sa intru in camera , camera fiind instalata cu beculete colorate foarte placute, pat destul de maricel iar pe fundal mergea o muzica gen chiil out de relaxare ....TOATE BUNE PANA AICI ! IN GANDUL MEU DOAR ACUM URMEAZA PARTEA GREA...

 

Dar ce sa vezi domnisoara e chiar foarte amabila , zambareata si sociabila de fire , discutam vreo 10  minute timp in care m-am deciz sa aleg un oral anal masaj , vazand fuduletzul ei bombat nu puteam rezista fara Anal !

Inainte de a trece la treaba fata m-a intrebat foarte amabila dak doresc sa fac un dush inainte , acceptand pentru k igiena e foarte importanta sii din partea mea sii din partea ispitelor ! Intrat in baie , care nu e cat un teren de fotbal dar e foarte curata cu prosoape uscate geluri de dus barbat femei chiar oke , intre timp ce faceam dush am fost intampinat de un chip vesel cu intrebarea '' totul e in regula? te descurci? "  , raspunzand sigur k da !

 

Iesit de la dus intins pe pat , patul fiind cu telcomanda ea regland putin pana ce imi gasisem pozita corespunzatoare si incepem cu un masaj foarte bine executat chiar excitant dupa care trece direct la oral bine inteles fara guma sii un Deep chiar adanc , dupa care ma intreaba asa simpatica '' iti place pe la spate'' ....Zicand normal k imi place ! Vreau sa mentionez k are un fund exceptional in pozitia doggy !! Finalizare Anala , la final am fost intrbat dak m-am simtit bine , cum a fost? ! Iar spre surprinderea mea a fost WOOOW chiar nu ma asteptam!    O fii ea mai plinuta dar isi merita banii !

 

             Corp: 8 ii ea mai plinuta dar foarte amabila ! sii in nici un caz BBW sau nu stiu ce grasa cum precizeaza unii !carnea tare pe tot corpu , sanii mari , funduletul bombat

             Sex : Oral Np 8 cu un Deep reusit , Anal NP (clismata inainte) fara proble gen mirosuri sii alte cele !

             Igiena :Pot sa spun k 10 deoarece locuinta e curata, aerisita, nu miroase a fum  ( k la alte dame de lux ) , si ea la fel foarte igienica

             Atmosfera :9 mi-a placut instalatia din camera sii muzica care chiar te scapa de stres

             Atitudine : 9 , e sociabila , glumeata , se vede k nu e incepatoare !

 

In concluzie am avut parte de o dezamagire foarte placuta , chiar nu ma asteptam sa fiu tratat corespunzator ,citint criticile voastre ! SI chiar nu inteleg dece alegeti asemenea doamne dak nu vi se incadreaza mai deloc in criteriile voastre de femei perfecte, k pe urma sa lasati comentarii aiurea cu care sa jigniti acea persoana ! NU VA PLACE NU RAMANETI FRATILOR !

 

SI as vrea sa rog un administrator sau pe cineva care se ocupa de acest sait sa stearga topicul acestei domnisoare pentru k am primit plangeri din partea ei cum ca ar avea probleme serioase  din cauza acestor comentarii ! iar afirmatiile colegiilor nu red k sunt la locul lor ! DECI DOMNULE ADMINISTRATOR VA ROG SA STERGETI ACET TOPIC DACA SE POATE ! MULTUMESC ! NUMAI BINE !

 

 

salut Fantasy si bun venit pe forum

asteptam sa ne spui cand anume a avut loc vizita la doamna.

ms anticipat

  • Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...