Sari la conținut

0741342747 - salon masaj Pacurari


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Deoarece saptamana trecuta forumul a fost inaccesibil vreo cateva ore, timp de 2 sau 3 zile, am inceput sa sun la anunturile din Evenimentul.

Am gasit un anunt:

Preţ special - 60 lei. Bucuraţi-vă de un tratament regal contopit de mângâierile fine ale maseuzelor exotice, atingându-vă punctele sensibile. tel 0741342747.

 

Am sunat si am intrebat daca 60 RON este o finalizare orala (cam asta cautam, descarcare pe parte orala). Domnisoara a spus ca la 60 RON finalizarea e prin tehnici de masaj (laba mai direct)

 

Am intrebat cat este un numar oral cu finalizare? A spus 100 RON.

 

Am cerut detalii despre locatie, si am plecat.

 

Recenzia:

 

Locatie= langa posta in Pacurari

Un apartament cu 2 camere, amenajat dragut.

 

Oferta: 3 domnisoare, undeva la 21 - 24 ani, acceptabile la corp, normale la chip (nu genul dupa care sa intorci capul pe strada)

 

Cand mi-au fost prezentate, una dintre ele a intins mana, s-a prezentat Laura (cred, am un laptus cu numele :) ) si apoi s-au prezentat si celelalte 2.

 

Am ales-o pe cea mai tupeista, in mintea mea deja s-a facut o legatura ca stai sa vezi daca e asa tupeista ce imi face in pat .... de o sa plec tremurand de acolo.

 

Am achitat 100 RON la secretara si am fost lasati singurei.

 

Facut un dus, prosop era doar unul care parea folosit de multe persoane (poate ca doar in ziua respectiva, avea un miros inchis si atat)

 

M-am intors, dezbracat complet si intins pe saltea. am stat intai cu spatele in sus, gandindu-ma ca cine stie ce voi primi. Am primit un masaj cu crema, Cien de la Lidl (aceeasi marca era si gelul de dus)

 

A facut domnisoara masaj vreo 5 sau 10 minute, nu mai stiu, fara nimic altceva.

 

Apoi am decis sa ma intorc cu fata in sus, juniorul dormea linistit.

 

A facut vreo 4 minute masaj normal pe piept, nu a ajuns aproape deloc la cel mic.

 

M-a intrebat la un moment dat: cand vreti sa trec la oral sa imi spuneti. I-am spus si eu ca poti sa incepi cand vrei.

 

A inceput sa o frece cu mana, vorba aia sa se scoale ... intr-un final s-a sculat. A inceput cu un oral slabut (cel mai slab primit in viata mea) , baga in gura doar capul si atat.

I-am luat finut mana si am trecut-o pe oua, dar tot nimic mai adanc :(

 

A continuat ea asa vreo 7 minute cred, apoi a spus ca a obosit ... I-am spus sa se dezbrace, da imi dau doar sutienul jos ca sunt pe stop.

Off ... fie ....

 

A mai continuat ea cu oralul, la fel de slab, apoi ceva de genu da mai e mult? Sa stiti ca nu aveti voie in gura sau pe mine.

I-am spus ca depinde de ea cat de repede imi dau drumu ... Si sa o anunt cand imi dau drumu

 

Dupa cateva minute bune m-am ridicat in fund si am stat incordat, sa termin o data sa pot pleca ....

 

Am stat eu incordat, mi-a venit la un moment dat si cand am inceput sa imi dau drumu i-am spus ca imi dau drumu. cred ca a prins un pic gustul, ca imediat a scos-o si a frecat-o pana am terminat de tot.

 

 

Notele:

Locatie = 9.5

Oralul = 5

Oferta (fata) = 6

Pret = 6

 

La final mi-a spus ca are 1 luna de cand lucreaza acolo, a venit ca i-a spus sora ei sa incerce (WTF?) si ca una din celelalte fete este sora ei geamana care lucreaza de mai mult timp.

 

Per amsamblu, nu ma mai intorc decat daca am bani, nu am cu cine si vreau sa incerc o alta fata din oferta

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salutare, acum o saptamana cred, am sunat la nr din post, fetele au anunt si pe net la alt pret depinde pe ce nr suni, mi.a raspuns o voce feminina cam saraca la IQ cred k nu m.am inteles in leg cu programarea, adik sun stabilesc o programare pt o Ora ma urc in masina si plec spre adresa, undeva prin pacurari k intr.un final nu am ajuns la cuib pentru k nu au Mai raspuns la telefon pe nici un numar si au vreo 4 nr de telefon. Am asteptat in masina si am sunat Inca de 2 ori si nimik, nici un raspuns, puteau sa trimita un mesaj k este ocupat sau sa revin, dar sincer NU imi pare rau k am ramas cu banutzii in buzunar :) Mi.am dat seama de la bun inceput cum au raspuns la tel k sunt niste disperate si nu merita deranjul, plus k au postat poze la anunt care nu l.e apartin,NU RECOMAND, se poate gasi si Alta varianta pt o descarcare, cred k nu este cazul pt note, spor la cautat...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Buna tuturor!

 

M-am gandit sa va scriu si eu de experienta traita la iasi ieri! Am avut o deplasare (job related) in minunatul oras iasi (a 4-a deplasare cu ramas peste noapte) si m am cazar la hotel. Din singuratate si curiozitate, am dat un search p net sa vad cum sta iasul cu saloanele de masaj si cu bucurie am dat de salonul dolce care asigura deplasarea domnisoarelor la hotel. Dupa mai multa chibzuinta si cateva degete pr curaj, am sunat la nr de pe site. Mi a rsp o doamna (matroana) care mi a spus ca in program mai sunt 2 fete una fiind disponinila. Zis si facut in 20 d min imi batea la usa. O zeitate draguta cu ochi albastrii, micuta dar super draguta. Timiduta la inceput, am servit o cu un suc ( nu dorea alcool) si am povestit. Am mutat povestile in pat, m a drzbracat si a inceput sa ma maseze. In timp ce ma masa mi a spus k la salon lucreaza sora ei geamana. Neputand rezista tentatiei am cooptat o si pe sora ei. A ajuns in 5 min. Dezinvolta, s a dezbracat in 1 min de tot si a inceput sa ma maseze si sa imi faca sex oral in timp ce eu ma sarutam cu sora ei (prima). Toata experienta a durat 2 ore jum si a fost de neuitata. Trebuie sa recunosc k mi s a pus pata pe prima pe care am crezut k am reusit sa o conving sa se intoarcadupa program. Mi a spus k se intoarce la 4 dimineata, m a mai sarutat pasional inca o data si m a strans in brate si a spus k abia asteapta sa se intoarca! I am propus sa platesc inca 3 ore k sa ramana cu mine pana ii e gata programul dar a refuzat, a spus k prefera sa fie cu mine fara sa imi mai stric banii. Pana la urma nu a mai venit din pacate, sau daca a venit nu am auzit knd a batit la usa ( desi mi am pus alarma sa ma trezesc, m am trezit abia la 6)

Concluzii: fata mea merita un 10 mare (poate sunt aubiectiv); sora ei f de gasca dar nu seamana mai deloc iar eu aveam ochi doar pt prima

 

Pret: 550 ron pt aproape 3 ore ( s a stat putin peste program)

 

Servicii: fianlizare orala. Cred k sora 2 ar fi facut mai mult dar din nou, nu pe ea o vroiam

 

In mod cert o voi chema din nou cand ajung prin iasi.

 

Din pacate nu le am retinut numele...dar asta e un defect de al meu

 

http://m.dolce-massage.webnode.ro/despre-noi/

  • Like 3
Link spre comentariu

salutare cozmin felicitari pt recenzie . cred ca este vorba despre salonul care are topic deschis aici https://nimfomane.com/forum/topic/13608-0741342747-salon-masaj-pacurari/?view=findpost&p=156327&hl=0741342794

rog  mod sau pisicuts sa uneasca topicele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...