Sari la conținut

Picon nu este banat pentru ca injura ca birjar

Postări Recomandate

• Oras:Ibiza
Postat

nu confunda buletinul ala fals pe numele Anghel Denisa cu carnet de conducere =)))) , e disperat **spam editat**ul ca i se aduce la cunostinta din nou ca fute **spam editat**e

• Like 1
Postat

Picon cel mai prost din curtea scolii, prins cu minciuna de 2 ori, el si acum e convins ca a dat in Tanya prima oara si fata avea 18 ani, ca a vazut el permisul de conducere.

Zic cum a fost mi-as pula in chelia lui, a dat in Tanta cand avea 16 si pe urma 17 ani. Permis de conducere nu aveaa cum sa aibe la 16 ani. Xoxo ai cuvantul =))

• Like 3
  • Oras:in rond
  • Oras:in rond
Postat

cel mai prost din curtea scolii e ala care are mai mult de 2-3 conturi aicea pa forum baga-mi-as juma da pulan ma-sa aia curva care l-a facut asa prost si distrus :(

SE STIEEEEE EL CINE E AHAHHAHAHA

• Like 1

Postat

Postat Astazi, 22:20

8124-badge-.png

xoxo, on 10 Dec 2013 - 04:11 AM, said:snapback.png

Actiunea a inceput cu pupici... prin multe locuri, a continuat cu un oral bun, cu DT... si wow in 3 minute am finalizat in gurita ei, nu ma mai puteam abtine, se ridica si merge la baie pentru curatare.

zelea69, on 08 Jun 2019 - 9:08 PM, said:snapback.png

xoxo are recenzii?

haulesmaules, on 08 Jun 2019 - 9:31 PM, said:snapback.png

votka--tuicar, on 08 Jun 2019 - 9:33 PM, said:snapback.png

e clara treaba, daca Lory i-a facut DT inca o data ai confirmat ca are micropenis varul xoxo =))))))))))))))))))))))))

votka--tuicar, on 08 Jun 2019 - 9:39 PM, said:snapback.png

3 min vere ? du-te-n pula mea, fa o laba inainte in pula mea ca sa simti si tu un oral de calitate. Stiu ca nu e frumos ce fac acum ,dar 3 minute ? :( . De ce ai vrut sa faci referire la aceasta recenzie daca stiai ca o sa imi bat pula si mai tare de tine ? Aidepulamea

votka--tuicar, on 08 Jun 2019 - 9:43 PM, said:snapback.png

sa nu te mai prind ca te bagi in seama cu pula mea ca acum stiu unde sa caut, dupa ce mi-ai aratat si postarile cu asa zisele tale recenzii ;)

• Like 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...