Sari la conținut

Poze Nevestelor/prietenelor noastre ! (da-ti Note!)

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
On 6/4/2022 at 3:01 AM, stonehard said:

frumoasa serie! multumim de share!

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
La 04.06.2022 la 3:01, stonehard a spus:

Frumoase poze 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Acum 8 minute, MosEne13 a spus:

Cursuri it pentru ce ?🤣 

Sa ai un salariu, în mana, de minim 2.500 euroi pe luna ... dar asta intamplandu-se pe pământ ... în Românica.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
8 minutes ago, Mocureloaded said:

Sa ai un salariu, în mana, de minim 2.500 euroi pe luna ... dar asta intamplandu-se pe pământ ... în Românica.

Ba , da ce tari in tastatura sunteti unii pe aici 🤦🏻‍♂️ Sa mor daca te mint .. si nu doar pe topicu asta , pe multe alte topicurii am vazut ca stiti sa dati cu hate in oamenii in nestire si toti sunteti buricu pământului . Figurile se Lasa la intrare in casa , ca in casa sunteti sub papucu damezei .. mari șmecheri .. Daia suntem cum suntem baa .. ca nu ne mai vedem lungu nasului ;) 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 16 minute, MosEne13 a spus:

Ba , da ce tari in tastatura sunteti unii pe aici 🤦🏻‍♂️ Sa mor daca te mint .. si nu doar pe topicu asta , pe multe alte topicurii am vazut ca stiti sa dati cu hate in oamenii in nestire si toti sunteti buricu pământului . Figurile se Lasa la intrare in casa , ca in casa sunteti sub papucu damezei .. mari șmecheri .. Daia suntem cum suntem baa .. ca nu ne mai vedem lungu nasului ;) 

Încep cu un post scriptum, și termin cu el (e suficient):

P.S.: cursurile de I.T. sa le antamezi după ce îți treci examenul de utilizator al limbii române, scris (bănuiesc ca și citit) și evident exprimare (conversatie). Asta, din păcate în cazul tău, în condițiile în care clar nu ești cetățean străin expat în România și presupun (e doar o presupunere nesustinuta de ceva real care sa răzbată din înscrisurile tale), presupun ca ai măcar opt clase terminate.

Link spre comentariu
4 hours ago, Mocureloaded said:

Încep cu un post scriptum, și termin cu el (e suficient):

P.S.: cursurile de I.T. sa le antamezi după ce îți treci examenul de utilizator al limbii române, scris (bănuiesc ca și citit) și evident exprimare (conversatie). Asta, din păcate în cazul tău, în condițiile în care clar nu ești cetățean străin expat în România și presupun (e doar o presupunere nesustinuta de ceva real care sa răzbată din înscrisurile tale), presupun ca ai măcar opt clase terminate.

Uite ca spre uimirea ta sunt cetantean iranian ;) care câștiga suficienți in tara ta . Pentru ca din cauza ta  si a celor ca tine ( mari înțelepți ) eu imi permit ca vin aici la voi sa fac ce vreau , cand vreau ;) si dami mesaj in privat te rog 

• Minus 1
Link spre comentariu

buna ziua domnilor,

poate va mai inveseliti putin inainte sa stricati si acest topic cu tot felul de discutii aberante care nu fac scopul forumului

https://ibb.co/KyXF4pS

https://ibb.co/tB5fKVm

O zi buna sa aveti !

• Like 11
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 2 ore, magelan11 a spus:

buna ziua domnilor,

poate va mai inveseliti putin inainte sa stricati si acest topic cu tot felul de discutii aberante care nu fac scopul forumului

https://ibb.co/KyXF4pS

https://ibb.co/tB5fKVm

O zi buna sa aveti !

Foarte misto femeia, cred ca ai mai postat si in trecut. Dar misto rau, are ceva special

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...