Sari la conținut

Poze Nevestelor/prietenelor noastre ! (da-ti Note!)

Postări Recomandate

• Oras:Alba
  • Oras:Alba

Bai uni parca nu ati vazut pizda in viața voastra..... Cu dracu puteti scrie... "top 10..... Cea mai tare... Etc.. La niste petarde ordinare.. La niste maimuțe neepilate complet.. La niste pizde de arata cu mult mai rau ca alea de pe centura cred.. Uni chiar atat de nefutuți sunteți.. De ati fute si ati linge orice zbărcoșenie neagra si neepilata... Doamne fereste.. Cand intru pe forumul asta nu imi vine sa cred ce scriu uni... 🤬🤮🤮🤮🤮🤢🤮🤢🤮🤢

• Haha 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Acum 11 minute, jean92 a spus:

Bai uni parca nu ati vazut pizda in viața voastra..... Cu dracu puteti scrie... "top 10..... Cea mai tare... Etc.. La niste petarde ordinare.. La niste maimuțe neepilate complet.. La niste pizde de arata cu mult mai rau ca alea de pe centura cred.. Uni chiar atat de nefutuți sunteți.. De ati fute si ati linge orice zbărcoșenie neagra si neepilata... Doamne fereste.. Cand intru pe forumul asta nu imi vine sa cred ce scriu uni... 🤬🤮🤮🤮🤮🤢🤮🤢🤮🤢

Daca tot ai contracarat, vino si cu poze reale sa ne arati ce futi tu Boss…😄

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 1 oră, jean92 a spus:

Eu ma intreb de ce mai intri pe aici, ce mai cauti alaturi de noi, pulimea, atata timp cat tu esti de viță nobilă. Sau poate ne pui si noua o poza cu contesa ta...

Link spre comentariu
Vizitator ionutzzzzz
Reputație: 0
Acum 2 ore, jean92 a spus:

Genu acesta de comentariu vine de la un om care salivează după aceste “petarde ordinare” și le-ar fute fără discuții doar ca na trebuie sa se găsescă câte unu asa mai “răsărit” și mai “drept” sa comenteze 

Link spre comentariu
Acum 13 ore, Percifal01 a spus:

Bv respect pt postare sa va tina ciocanu, aveți o doamna buna de pula !

La 12.01.2023 la 10:50, ionutzzzzz a spus:

Frumos frumos ! Spor la futut 😉

La 12.01.2023 la 10:50, ionutzzzzz a spus:

Frumos frumos ! Spor la futut 😉

• Confuz 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 2 guests

• Creează nouă...