Sari la conținut

Bruneta tandra si delicata, 0767507222, 0764179817


Postări Recomandate

  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

Salutare,

Da, am trecut pre la dansa. Nu mai e in Timisoara, ci in Bucuresti, blocul Zepter, cu o gramada de locuri de parcare in jur. Parolista, am stabilit ora, a raspuns, ne-am vazut, am comis.

Pozele sunt reale. Tanara e micuta, bine formata, ai pe ce pune mana (si nu doar mana), de la tate pan'la cur and beyond. Desi nu e cine stie ce mladioasa, are carnita tare, pielea fina si niste buze puse pe un pachet substantial de fapte rele... :baby2 Deci, o prezenta placuta.

Apartamentul mare, curat (cel putin cand am fost eu era curat si uscat... ma refer aici in special la baie). Gazela la fel, curata, zambareata, prietenoasa. Si complet in pielea goala.. (infinit mai bine decat cu niste chiloti care sa fi traversat epoci intregi).

Ca si la lucrarea care a urmat, insa, se simtea un ceva mecanic; ea era acolo, cu vorba si cu fapta, dar fara foarte, foarte multa implicare. Oricum,  personal nu m-am dus sa ma imprietenesc sau sa-i aflu povestea vietii. Pe scurt, de la oral pan'la ... toate celelalte, potrivit meniului tinerei, eu unul am fost foarte ok cu senzatiile procurate. Peste tot pe unde am umblat la locul faptei, a fost curat, corect, eficient, desi cu acea abordare un pic visatoare (nesemnificativa, repet, din pdv meu). Nu mi-a cerut ea cotizatia de 100, ci i-am oferit-o eu, discret... Per total, i-as oferi un 8-9.

Distractie placuta, cui mai merge la tanara speranta!

 

PS Pozele curente atasate la anuntul de aici (https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-servicii-totale-la-tine-la-eoQKZP#mNrox ):

 

Servicii totale, la tine la mine sau la hotel, sunt o fata rabdatoare si intelegatoare, ofer masaj sarutari mangaieri si multe alte fantezii,

post-232609-0-05078300-1563049106_thumb.jpeg

post-232609-0-13536400-1563049125_thumb.jpeg

post-232609-0-75584500-1563049137_thumb.jpeg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:A Clockwork Orange
  • Oras:A Clockwork Orange
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

Bine ai făcut ca ai plecat.

Eu am făcut greșeala să rămân la țiganca slim pe circumvalațiunii. De la cealaltă am plecat înainte la ușă pe Torontalului era, am văzut-o și acum, dar colega mi se părea atrăgătoare.

Dacă se uita la TV la muzică, porno sau un film, promit ca nu mă deranja. Mi s-a întâmplat de doua ori la București. Stătea fata de uita la utv și eu pompam alta la un film pentru adulți. Dar asta ... Mi-a murit instant când începeau doi sa se certe la ceva emisiune la canal sau antena 3. Are aere de vedetă țiganca și tupeu. M-am ridicat sa mă îmbrac la care zice "eu ce să-ți fac dacă ai pula mare?". "sa te lași de meserie" i-am zis și dus am fost.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...