Sari la conținut

0755286339 - Corina gospodina


Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Ehe... migrația este întotdeauna un joc cu doua tăișuri. Câteodată dai de fete serioase care dau peste cap total piața, alteori găsești panarame care te fac sa-ti cauți mai bine o amanta. Pot spune ca dacă in 5 fete vizitate găsești 1 ok înseamnă ca ești norocos. Astfel,

Sun la numărul din titlu si îmi raspunde o voce mieroasa care ma îndruma către partide. Cum citisem povesti nu prea atrăgătoare despre tona de la Partide zic totuși hai sa încerc. Astfel, in cam 15 minute ajung acolo... sun si domnișoara îmi spune ca din păcate s-a ocupat si dacă pot sa aștept 10-15 minute... De obicei nu fac greseala asta dar zic ok... mi se parea prea mare noroc sa găsesc loc de parcare in fata la PSD, fix sub muya Veronicăi peste care era desenata o pula. :)

Nici nu termin bine de ras de imaginea din fata ca ma suna domnișoara si ma cheama sus. Deschizându-se usa, găsesc o domnișoara blonda, fix cea din poze, intampinandu-ma in chiloței roz ce gemeau in fundul ăla mare si bombat, lăsând liberi sa se vadă sânii aia bestiali. Fata aranjata, gene false, in rest discret machiata si foarte dulce in glas. O întreb direct dacă fumează si spune ca da, poftindu-ma (dacă sunt de acord) in balcon unde era amenajată doar o măsuță cu doua scaune, perfecta pentru o discuție scurta. Ma interesez de soarta ei, ce, cum, când si unde... foarte dezinvolta fata, genul de “girl next door”... Terminând țigările purcedem in camera, trecând de draperia ce se zbătea in bătaia curentului produs de un ventilator îndreptat spre canapeaua ce avea sa servească drept altar al plăcerii. Încep sa ma dezbrac si vine întrebarea “sa-mi spui cat vrei sa stai”, eh... de foarte mult timp nu mi s-a mai întâmplat sa nu decontez inainte, dar ce mișto ar fi fost sa sărim peste asta!? Scot portofelul si ii întind fetii contravaloarea unei ore si îmi continui dezbracarea si îmi găsesc un loc confortabil in canapeaua extinsă. Ne punem de acord pentru ON uitând sa întreb de CIM... fata se apropie si coboară direct spre coaiele care, luate prin surprindere, dau un impuls puternic in pula nu prea pregătită pentru ce avea sa pățească. Dacă îmi arunca o privire in timp ce făcea oralul asta ar fi fost extraordinar. Odată antrenat juniorul, fata își începe show-ul, încercând din când in când sub presiunea mâinii mele sa ascundă cât mai mult in gurița ei micuța. Ruperile de ritm si îndârjirea fetii m-au făcut sa îmi dau drumul mai repede decât mi-as fi dorit, probabil si sub influența siguranței celui de-al doilea număr, dar atat de intensa senzația mai ales ca fata a continuat câteva secunde de am crezut ca ma urc pe pereți.

Așa cum fac de obicei când o fata are potențial, pauza de tigara dintre numere a fost despre forum. Fata are prostul obicei sa își schimbe numărul de telefon, ceea ce explica lipsa informațiilor despre ea pe forum. Nu cred ca o sa ajungă sa posteze aici... nu mi s-a părut ca am avut prea multă influența asupra ei. Totuși, eu sper ca măcar sa citească recenzia asta (oricât de lunga ar fi ea :D). După lobby nimfomane (ps motane, ai de dat niște beri) ma lungesc din nou in patul improvizat.

Fata își reia jocul de unde a rămas si, culmea, nu după mult timp reușește sa dezamorteasca juniorul care era puțin epuizat de primul număr. După câteva minute o rog sa vina deasupra iar ea, conformându-se îl îmbracă pe junior si apropiindu-si genunchii de pieptul meu îl face sa dispară in păsărica roz. Așa cum ma așteptam, senzația e divina... Fetele cu fundul mare au o pizda specială :))) Fata se mișcă bine dar nu am putut sa o las sa se desfășoare cum vrea... am apucat-o de fund si am dat in ea ca surdul in clopot. Nici nu mi-a mai trebuit alta poziție ca juniorul a fost fericit a doua oară destul de repede având in vedere ca nu mai am 20 de ani :)

Deja in întârziere, si fata deja cu telefonul la ureche pentru o programare anterioară, îmi iau hainele pe mine si plec repede.

Note:

Locatia : 8 ca aspect (vechi), 10 ca atmosfera si curățenie

Igiena: 10

Aspect: 9 - își face probleme pentru greutatea ei dar din punctul meu de vedere fata arată foarte bine iar fundul mai Kardashianesc nu poate decât sa ma bucure :)))

Oral: 9 - minusul vine de la deep... dacă ar reuși asta si ti-ar arunca o privire când o face ar fi de 11 :)

Normal: 8 - se mișcă bine... oricum... nu vreau sa-mi imaginez cum e in doggy ca ma întorc la ea acum :)

Anal: nu cred...

FK: nu cred...

GFE: 8-9 nu stiu ce sa zic... trebuie sa mai fac săpături.

Cadou: 100/200 OP/ON + NP

De revenit: cu siguranța da

De recomandat: având in vedere si oferta financiară e un best deal

Per total o experiența reușită si fără dubiu fata este un câștig pentru piața Ploieșteana (cât o mai sta).

Bafta si sper sa nu faceți cum ați făcut cu studenta de nu mai pot sa ajung la ea!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

...ma îndruma către partide.

... mi se parea prea mare noroc sa găsesc loc de parcare in fata la PSD, fix sub muya Veronicăi peste care era desenata o pula. :)

🤣🤣😂😂🤣🤣

 

Oare o fi unii pejti atat de market-inteligent incat sa-si aleaga locatia fetelor, strategic, "la partide", tocmai in ideea ca se duce omu' cu gandu' bun: sa vezi ce muie dau io la PSDeu, ALDEu si etc?

 

Ma'ndoiesc dar... never say never...

 

In alta ordine de idei...fie-ti de bine my friendðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

 

Oare o fi unii pejti atat de market-inteligent incat sa-si aleaga locatia fetelor, strategic, "la partide", tocmai in ideea ca se duce omu' cu gandu' bun: sa vezi ce muie dau io la PSDeu, ALDEu si etc?

 

Ma'ndoiesc dar... never say never...

 

In alta ordine de idei...fie-ti de bine my friend

Cred ca dacă vroiau asta anunțul suna de genul:”Buna sunt Veo! Dacă doresti sa iti satisfaci orice fantezie, te aștept pentru o ordonanța de urgentă. sunama (ca sa fie credibil scris). Te aștept in Parlamentul meu!”. Din punctul meu de vedere e un turn-Off total dar fiecare cu preferințele lui... mie îmi plac femeile inteligente ori la Veo clar nu e cazul.

In aceeași ordine de idei, pentru MUIE PSD am plătit si o sa mai plătim ceva timp (se pare) dar o muie “regulamentara” e mai greu de găsit.

 

P.S.: Colegu’ Mihai, nu stiu ce anunturi mai are. Fetii chiar i-a sunat telefonul in continuu dar nici un moment nu s-a gândit sa răspundă. Stiu ca sunt pozele reale si e Ok fata.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

Se merita fata? Vreau sa ii fac astazi o vizita de o ora!

Dom' @colonel! Ma intreb, oare ce n-ai inteles din concluziile lu' @legendaru'???

 

De revenit: cu siguranța da

De recomandat: având in vedere si oferta financiară e un best deal

Per total o experiența reușită si fără dubiu fata este un câștig pentru piața Ploieșteana (cât o mai sta).

Bafta si sper sa nu faceți cum ați făcut cu studenta de nu mai pot sa ajung la ea!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...