ShadowX40 Reputație: 459 Postat Iulie 25 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 25 11 minutes ago, lovelyred said: Daaaa 🤣🤣🤣🤣abea va astept buciliii sa sara in aer🤣🤣🤣🤣🤣🧚♂️ Nu esti pe treaba ta moldoveanco! Da-mi placeee Sper sa mai fi isi saptamana viitoare pe la noi, ca din pacate pe weekendul asta eu sunt indisponibil ...
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 1 minut, Criticul a spus: Sunt și otrăvuri pregătite, obiecte contodente... nu se poate spune că mă plictisesc... 😛 Poate mă programez iarăși la Irina, de-al naibii... 😛 Doamme fereste dar tu depasesti varsta lejer🤣🤣🤣🤣🤣🧚♂️🧚♂️🧚♂️
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 1 minut, ShadowX40 a spus: Nu esti pe treaba ta moldoveanco! Da-mi placeee Sper sa mai fi isi saptamana viitoare pe la noi, ca din pacate pe weekendul asta eu sunt indisponibil ... Sa imi fac o prog la tine ?🤣🤣🤣🤣🤣
Semakonne Reputație: 23 Postat Iulie 25 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 25 Acum 1 minut, ShadowX40 a spus: Nu esti pe treaba ta moldoveanco! Da-mi placeee Sper sa mai fi isi saptamana viitoare pe la noi, ca din pacate pe weekendul asta eu sunt indisponibil ... 1
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 3 minute, farafiltre a spus: Ii si pacat sa nu ti joci cartea, emotiile pe care le ofera sunt unice, sau cel putin...greu egalabile👍🏽 Ce diferente de perceptii! Pentru unii pare prea dracoasa, pentru altii da umpresia doar ca si a luat/isi ia...cam prea multa sfoara😁 Doar se glumeste aici , faceti dif 🤔 1
Membru Premium Criticul Reputație: 7889 Postat Iulie 25 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 25 Acum 1 minut, lovelyred a spus: Doamme fereste dar tu depasesti varsta lejer🤣🤣🤣🤣🤣🧚♂️🧚♂️🧚♂️ Nu contează, o dată primit, înseamnă că pot veni și altădată, am "istoric" favorabil... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Chiar acum, Criticul a spus: Nu contează, o dată primit, înseamnă că pot veni și altădată, am "istoric" favorabil... Nu multumesc esti un scump🤗 1
ShadowX40 Reputație: 459 Postat Iulie 25 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 25 3 minutes ago, lovelyred said: Sa imo fac o prpg la tine ?🤣🤣🤣🤣🤣 Daca platesti bine de ce nu? Sa stii ca si eu ofer servicii de calitate 1
Semakonne Reputație: 23 Postat Iulie 25 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 25 Acum 50 minute, lovelyred a spus: Deci jur ca am vrut sa te citez🤣🤣🤣😈mic❤️❤️❤️voiam sa spun ca tu numai privesti🤣🤣🤣 Te gândeai la mine ..este,😘😈.! 1 1 1
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 1 minut, Semakonne a spus: Te gândeai la mine ..este,😘😈.! Dua❤️❤️❤️
Alita Reputație: 1174 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25 Acum 4 minute, ShadowX40 a spus: Daca platesti bine de ce nu? Sa stii ca si eu ofer servicii de calitate Dominare e în oferta? 1
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 6 minute, ShadowX40 a spus: Daca platesti bine de ce nu? Sa stii ca si eu ofer servicii de calitate "Fut grase"🤣🤣🤣 1
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 8 minute, ShadowX40 a spus: Daca platesti bine de ce nu? Sa stii ca si eu ofer servicii de calitate Datoriile se pun ?🤣🤣🤣🤣🤣🤣bonuri de masa acceptati ?🤣🤣🤣
ShadowX40 Reputație: 459 Postat Iulie 25 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 25 1 minute ago, lovelyred said: "Fut grase"🤣🤣🤣 Pfff.... Tu ti-ai facut temele si m-ai urmarit Imi stii si slabiciunile PS: Daca erai grasa nici nu te bagam in seama 1
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Chiar acum, ShadowX40 a spus: Pfff.... Tu ti-ai facut temele si m-ai urmarit Imi stii si slabiciunile PS: Daca erai grasa nici nu te bagam in seama Si figurant 🤣🤣🤣🤣hmmm.imi place😈🤣🤣
ShadowX40 Reputație: 459 Postat Iulie 25 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 25 5 minutes ago, lovelyred said: Datoriile se pun ?🤣🤣🤣🤣🤣🤣 La tine accept si sa te notez in caiet si sa ramai cu datorie la mine, ca-mi esti simpatica Ca sa vezi ca-s si de treaba cateodata, nu doar figurant 1
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 1 minut, ShadowX40 a spus: La tine accept si sa te notez in caiet si sa ramai cu datorie la mine, ca-mi esti simpatica Ca sa vezi ca-s si de treaba cateodata, nu doar figurant Nu ma indoiesc 🤣🤣🤣🤑
dydy.v.1.1 Reputație: 4632 Postat Iulie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Iulie 25 1 oră în urmă, lovelyred a spus: Zici ca venea Macron 🤣🤣🤣🤣ala mi-ar place🤣🤣🤣 Lasă-l ca pe ala il bate muierea..🦭 1 1
ShadowX40 Reputație: 459 Postat Iulie 25 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Iulie 25 1 minute ago, lovelyred said: Nu ma indoiesc 🤣🤣🤣🤑 Eu cred ca tu stai si pierzi timpul cu noi pe aici ca astepti sa intre tariful de seara, sa nu ne mai iei la preturi din astea de ieftineala PS: Nu te mai iau de nevawsta ca vad ca si tie-ti place sa dai tot timpul replica si sa ai ultimul cuvant. Deci n-are cum sa iasa bine 1
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 12 minute, dydy.v.1.1 a spus: Lasă-l ca pe ala il bate muierea..🦭 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
lovelyred Reputație: 1535 Postat Iulie 25 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Iulie 25 Acum 12 minute, ShadowX40 a spus: Eu cred ca tu stai si pierzi timpul cu noi pe aici ca astepti sa intre tariful de seara, sa nu ne mai iei la preturi din astea de ieftineala PS: Nu te mai iau de nevawsta ca vad ca si tie-ti place sa dai tot timpul replica si sa ai ultimul cuvant. Deci n-are cum sa iasa bine Eu am zis ca la Timi zace marea mea dragoste , astept sa-l descopar pe nebun🤣🤣🤣🤣 mort de beat si cu bicicleta 🤣🤣🤣🤣
Membru Premium Criticul Reputație: 7889 Postat Iulie 25 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 25 Acum 52 minute, lovelyred a spus: Nu multumesc esti un scump🤗 Pentru tine fac reducere... Nu-ți cer extra... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
jocrep1 Reputație: 1446 Postat Iulie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25 Acum 51 minute, lovelyred a spus: Eu am zis ca la Timi zace marea mea dragoste , astept sa-l descopar pe nebun🤣🤣🤣🤣 mort de beat si cu bicicleta 🤣🤣🤣🤣 Important e ca bicicleta sa aiba cric. S-auzim de bine! 2
Membru Premium unsuflet Reputație: 2881 Postat Iulie 25 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iulie 25 Acum 53 minute, lovelyred a spus: Eu am zis ca la Timi zace marea mea dragoste , astept sa-l descopar pe nebun🤣🤣🤣🤣 mort de beat si cu bicicleta 🤣🤣🤣🤣 @altmarz, a zis cineva bicicletă😆. 1
Membru Premium danp123 Reputație: 3304 Postat Iulie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iulie 25 59 minutes ago, lovelyred said: Eu am zis ca la Timi zace marea mea dragoste , astept sa-l descopar pe nebun🤣🤣🤣🤣 mort de beat si cu bicicleta 🤣🤣🤣🤣 Daca nu umblu beat si am bicicleta electrica... care sunt sansele sa ma "descoperi"? 😁 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum