Sari la conținut

Elena, 0742663764, 0755940262 , 0747698344


Postări Recomandate

  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am vizitat-o eu ieri pe titulara topicului. Raspunde la numarul de telefon 0747698344. Ce m-a atras a fost ca e amabila la telefon si chiar s-a straduit sa ma programeze in intervalul cerut de mine. Era oarecum cam din scurt. Ajuns la locatie am dat de o femeie voluptoasa (se vede si din poze), undeva pe la 35 de ani. Piesele de rezistenta sunt sanii, mari si cu niste sfarcuri imense (aviz amatorilor). Cum eram pe fuga, am cerut sa fac un dus, nu inainte de a plati consumatia: 150 de lei. Baia curata, cu tot ce trebuie (am primit nu unul ci chiar doua prosoape). Intors in camera, m-am intins pe masa de masaj pentru o usara destindere. Fata mi-a si spus ca face masaj pentru ca-i place, nu pentru ca e profesionista. Asa ca nu am zabovit prea mult la masaj si am trecut in pat. Desi am dat sa o sarut, mi-a spus ca nu e voie, motiv pentru care m-am repliat rapid. Am inceput sa cobor cu sarutul incet, incet, mai intai la sani si apoi la veverita. Veverita curata si frumos mirositoare, insa cam sensibila. La cererea ei am schimbat rolurile si a trecut fata la oral. Un oral bun, spre foarte bun, cu atentie la zonele adiacente si mai ales cu deep. O ia pe toata in gura si nu foloseste deloc mana. Dupa cateva minute, cand am considerat ca soldatul e apt de lupta am cerut montarea anvelopei. Care a fost facuta cu gura, un plus pentru asta. Prima pozitie: caprita. O imagine mai mult decat apetisanta, insa si aproape fatala pentru mine. Asa ca, nedorind sa capitulez asa rapid, am cerut sa schimbam in misionar. Aici lucrurile au stat mult mai bine, fata implicandu-se activ. Nici aici nu am rezistat prea mult si dupa 3-4 minute am finalizat glorios in balonas. M-am igienizat cu servetele umede (fata s-a oferit sa mergem impreuna la dus sa ma spele ea, insa am refuzat - un alt mare plus pentru gestul ei) si imbracarea. In timp ce ma imbracam i-am spus despre obsesia mea cu sarutul iar atunci mi-a spus ceva de genul: a, te stiu de pe forum. Nu stia cum ma cheama(o sa afle acum), cert e ca fata de cate un ochi pe aici. La final am mai avut timp si de o tigara. Timp total petrecut: 35 de minute. Jurizare:

  • locatie: 9,5 (ai tot ce-ti trebuie. Am scazut juma' de punct pentru ca nu ai deloc discretie fiind chiar la strada princiala. In rest, nimic de reprosat)
  • aspect general fata: 9 (mie imi place cum arata cu un plus pentru sani)
  • igiena: 10 (nimic de reprosat. Nu stiu cum a fost igiena bucala, insa ma gandesc ca era OK si aia)
  • atitudine: 10 (foarte respectuoasa si faptul ca a facut tot posibilul sa ne vedem in intervalul cerut de mine e un plus)
  • oral (neprotejat): 9 (bun, cu atentie la zonele adiacente si cu deep)
  • normal: 9 (se implica si face tot posibilul sa te simti bine)
  • GFE: - (fiind fara sarut nu am cum sa-l notez)
  • raport calitate/pret: bun(daca ar fi si sarutat as fi spus ca e foarte bun)
  • de recomandat: DA. Eu nu stiu insa daca o voi mai vizita, motivul fiind lipsa sarutului.
  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 096⁶8
  • Oras:Timisoara
  • Telefon: 096⁶8
  • Oras:Timisoara

Manat de curiozitate după recenzia colegului de mai sus și de pozele confirmate fiind reale ,am decis să-i fac o vizită. Confirm și eu pozele sunt reale și de actualitate. Am găsit o doamna undeva pe la 38 de ani cu o atitudine foarte plăcută.Am optat pt un masaj la început unde am fost atenționat că nu a făcut cursuri de masaj ci face de placere.Eu nu am experienta in arta mesajului dar pt mine a fost foarte plăcut .Am fost invitat pe pat după ce am fost șters de ulei unde a început distracția. Am optat pt oral neprotejat care pot spune ca a fost bestial ,nu folosește mâna și o suge toata .Am trecut la NP și aici am rămas mirat că e strâmte adica o poti simti tare fain în pla.

Am fost însoțit la dush pt a scăpa de ulei și chiar mi-a plăcut ca ma spălat ca pe un copilaș extraordinar:))

Eu unu am să mai merg .

Cadou 150 lei ,30 de min.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

In urma unei programări am vizitat,o pe doamna care a revenit tot în Girocului. După un duș am trecut pe masa de masaj unde am primit un masaj bunicel, dar scurt și numai pe spate, picioare, nota 8.Poate și pt că am ales o finalizare ,30 min. Apoi am trecut în pat unde după un preludiu tot scurt mi,a pus balonul cu gura pe instrument, asta a fost Profi.Oralul a fost protejat fără să întrebe ,dar nici eu nu am cerut.NP bun de un 8 . Serviciile și aspectul au fost sub așteptări pt mine mai ales la 150/250 preț la care poți alege ceva pe la 25 ani.In general cele de vârsta ei ,35+ compensează prin atitudine, de ex Rona hot masaj, că tot mi-am amintit de ea.Deci după mine nu e de vizitat sau revenit la aceste servicii. Sânii sunt piesa de rezistență de un 9. Nu am plecat supărat dar nici fericit, poate dezamăgit de alegere. Alte note ar fi : loc 9 cu climă, fața 7, corp 6, atitudine 6.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Salutare, scuze ca am cam lipsit in ultimul timp dar asa a fost situatia dataðŸ˜. Am fost si eu acum 2 zile la doamna la un masaj si sincer am plecat multumit si nu regret, fiind un fan al masajului de relaxare am zis sa incerc si daca e si cu happy end e si mai si

Programarea am facut-o pe watsapp,de ajuns am.ajuns repede la ora stabilita stand la cateva blocuri mai incolo.Tipa pare cea din poze putin plinuta sanii mari bine,comunicativa per total ok. Urcat intrat la dus, mi-a dat 2 prosoape unul pt inaintr unul ptr fupa dus intins pe masa de masaj a facut un masaj de vreo 15-20 de minute destul de bun,mie mi-a placut mai ales ca il face de placere,nu e profi ca altele si nu il faceau nici asa,chiar a fost relaxant,am vorbit am glumit dupa m-a sters de ulei si m-a invitat in pat.I-am zis ca vreau un oral deoarece am auzit ca il face bine si chiar asa a fost. Il face adanc umed cu atentie la oo,geme putin ce sa mai chiar a fost ok. Dupa m-a invitat la un tits fuck unde am si finalizat intre sanii mari ai doamnei. Nu face finalizare orala si ii place sa fi ras in zona intima,asta ca un pont va zicðŸ˜. Dupa finalizare a venit la dus si m-a spalat ca pe un bebelus,mi-a placut foarte mult, a spalat insistent sa nu ramana urme sau miros de la uleiuri

Note:locatie-10 frumos amenajat cu masa de masaj(mai are o colega pe care nu am vazut-o)dar am.auzit-o

Atitudine 10 am vb si ras mult

Aspect 8.5 ca e mai plinuta dar castiga puncte din sanii aia ok

Masajul 9 chiar mi-a placut

ON-9 ca nu face finalizare orala

Per total am.fost multumit si recomand, daca va plac putin plinute dar nu grase ca nu e grasa

Cadoul a fost 150 lei 30 de minute chiar s-a scuzat ea ca am terminat prea repede ca mai aveam vreo 5 minute

  • Like 1
Link spre comentariu
Masaj, rasfat si buna-dispozitie
 
Valabil din 20.08.2020 13:29:02
Repostat automat
 
Descriere Matrimoniale

Daca ai sa acorzi un minim de atentie acestor randuri si daca le vei intelege, probabilitatea de a petrece impreuna cateva clipe de calitate, este foarte mare.
Sunt o tipa matura, am 38 de ani, voluptoasa( clar nu sunt pentru cei ce prefera slim, fitt, skinny) si cu o personalitate puternic conturata.
Imi doresc sa ma intalnesc cu domni civilizati, in prezenta carora sa ma simt confortabil.
Ma poti intalni intr-o locatie cocheta, dotata cu tot ce este necesar pentru a avea o intalnire reusita.

❤ Intalnirea incepe si se incheie cu dus. Pentru dusul de final, pentru a nu-ti pata hainele sau a pleca cu diverse mirosuri , eu te insotesc la baie si te ajut la indepartarea uleiului.

❤ Pentru a evita o pierdere de timp pentru ambele parti, e bine de stiut ca NU ma intalnesc cu persoane accesorizate( cred ca e lesne de inteles la ce ma refer)

❤ Poarta-te cu mine fix asa cum ti-ai dori sa ma port eu cu tine...stiu sa apreciez fiecare gest frumos.

Mult asa-i???...Si totusi...atat de putin!!! ❤

Link spre comentariu

Vizitat si eu doamna.Gasit locatie ușor,atitudine pro client.Intrebat daca vreau duș,am refuzat ca doar ce am facut acasa.Inceput cu un masaj de relaxare după parerea mea foarte bun,uramt de un oral protjat(pus gumița cu gurița)atenta la oo,fara mână deloc,o bagă toată in gurița, si dupa dai ca surdu in toba in pozitia caprița.Finalizat in gumița, mers amândoi la baie sa ma spele de ulei pe spate,servit cu apa rece si la plecare si la venire.Am luat o oră dar am stat aprox 50minute,a spus ca ramane datoate cu timp la mine.Tipa ii bine portionata nu este genul grasă .Per total pot spune ca am plecat multumit. Platit cadou la inceput din prpria initiativa 250lei.La note nu ma pricep dar zic ca ii undeva de nota 8.5-9

Spor la treaba colegii!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...