Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitat ieri dupa amiaza ,un telef. pe la ora 17si ajuns in locatie pe la 18 foarte dezinvolta la telf .zona fff aproape de mine .apart. zona Trapezului bloc linistit confort minimal la interior >>Alina <<este o fata draguta dar prea serioasa sau prea trista in momentele in care eram impreuna Am inceput preludiu cu un oral fain si ff soft dupa care mi_a pus caciulita si final;izat cu ea in top. Dupa igenizare si dus am fumat si am vb cate ceva despre caini (are doi_-doua).Partea doua sa consumat aproape ca si prima numai ca ma facut sa finalizez a doua oara (lucru mai greu dupa o zi de munca) in pozitia de caprita (mrs. alina). Acum final ZONA -8;APART. 8 ;GFE-8; FK- NO;(a spus ca nu-I place);ORAL-8;NORMAL 9.5 curatenie-8 .Acum fiecare se duce unde ii place per total este O.K.

  • Like 4
Link spre comentariu
Reputație: -458
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

                       ALINUTA                                                                                                                                                                                                          

post-115308-0-94662100-1399379686_thumb.jpeg

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari!
O recenzie la cald. Pe la pranz am sunat-o pe domnisoara din titlu. Eram destul de aproape de locatia dansei si am vrut sa ne intalnim repejor dar mi-a zis s-o las 30 de minute pentru ca am trezit-o din somn.

Dupa o jumatate de ora ma aflam la futodromul din spatele MegaImage-ului de la Trapezului. Fata a raspuns promt! Usa de la intrare in bloc era larg deschisa, am luat liftul si fata ma astepta acoperita doar cu un tatuaj color.. Dom'soara este placuta, bruneta, par lung, sani mici - dar frumosi, cur tare si IMC normal! Am stat un pic la taclale.  Mi-a cerut banii inainte (150 lei pt. o ora) si am purces la baie. Prosop curat si 2 geluri de dus.

A inceput sa ma sarute pe corp, a continuat cu sex oral neprotejat - efectuat cu sarg, un 69 scurt si am cerut sa termin CIM, din picioare, cu ea asezata in fund pe pat.

Am fumat o tigara, am schimbat o vorba si am trecut la actul 2. Sex oral, normal, capra, si am finalizat in prezervativ. M-a sters cu servetele umede, i-am multumit si ne-am luat la revedere.

Notele mele sunt:

Locatia: 7 - apartament vechi cu 2 camere;
Prezenta: 8 - atitudine ok dar mi-ar placea sa vorbeasca mai mult;
Aspect: 8 - dar nota ar creste simtitor daca ar avea mai multa grija de imaginea ei;
Oral: 9 - fara artificii dar cu implicare;
Normal: 9 - se misca bine, se implica, geme placut.

In concluzie o recomand. Totusi, cred ca pretul de 150 lei/ora este usor cam mare. Suma ar fi corecta daca ar lucra la aspect, atitudine si ar investi putin in tinute. Are potential si fizicul o ajuta! Momentan, dupa parerea mea, pretul corect ar fi 60 lei/finalizare si 120 lei/ora.

O zi frumoasa!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna. Am o rugaminte la tine, doctorx22,te rog editeaza-ti postul si sterge detaliile despre tatuaj,pentru ca daca as vrea sa afle toata lumea ce tatuaj am ( si aici ma refer la personae cunoscute,vecini,prieteni etc) nu m-as fi ferit sa-l ascund in pozele de pe at.Va inteleg ca trebuie sa povestiti in detaliu,dar referiti-va doar la mine,servicii,locatie sau mai stiu eu ce.Nu vreau sa citeasca oricine pe forum unde am fost plecata,ce animale am in casa (fac referire la alt post de mai sus) etc pt ca am si eu prieteni si familie ca tot omul si nu se stie prin ce intamplare nimereste careva si citeste toate detaliile si automat se gandeste la mine.N-ar fi placut.Multumesc

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, am sunat in acest weekend de mai multe ori si nu a raspuns nimeni la acest nr, doar suna si atat. Vad ca a fost totusi cineva sambata la domnita doctorx22. Are vreun interval orar la care sa sun sau cum sa fac? Totusi mai incerc poate poate oi avea noroc.

Multumesc mult si o zi buna

Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

Ieri am vizitat-o pe Alinuta.Dupa convorbirea telefonica si stabilirea detaliilor am fost prezent la domnisoara la ora 14.30.Locatia se afla ff aproape de Mega Image,Trapezului.M-a asteptat imbracata intr-o fustita scurta,sutien si incaltata cu pantofi cu toc inalt.Are cam 1,70cm inaltime si in jur de 60 kg,parul lung de culoare neagra.Nu mai puteam sa-mi dezlipesc privirea de pe funduletul ei apetisant.Ma serveste cu un pahar cu apa,schimbam cateva vorbe si plec la dus.Ma intorc in camera si incepem actiunea cu un oral neprotejat,pe care-l executa f soft,o linge,se joaca cu limba si nu neglijeaza nici zonele vecine.Ii fac cunilingus,anilingus,footfetish,e impecabil de curata peste tot.Ma ridic in picioare si ea pe marginea patului,continua acel oral soft pana o anunt ca ejaculez.O scoate din gurita si o freca cu manuta ei pana imi dau drumu'.O stropesc pe fata,pe botic,pe obrajori,se freaca cu mataranga pe toata fata si cand nu mai iese nimic o suge din nou usor inca cateva secunde.Ne-am dusat pe rand,am fumat o tigara in camera si am vb despre...orice.Alina e deschisa la vorba si gasesti usor subiecte de discutie cu ea.Incepem runda 2 cu un oral mai in forta,in pozitia 69.Monteaza prez.si incerc sa fac cu domnisoara cat mai multe pozitii.Dupa circa 30 min imi scoate prez si ne asezam iarasi in 69.Are o piersicuta frumoasa si dulce.O anunt ca erupe vulcanul si Alinuta colecteaza toata lava pe botic si in gurita.Ne igienizam pe rand,mai fumam o tigara,mai schimbam cateva vorbe si plec.A fost o experienta placuta si m-am simtit ff bine din toate punctele de vedere{sper ca si ea}.Alina mi-a demonstrat ca nu trebuie sa fii "in top",ca sa fii "de top".Notele mele pt ea sunt:oral si gfe-10,aspect,sex normal,etc-9.    Halat-200 lei o ora cu fanteziile mele

post-115308-0-26945300-1404891631_thumb.jpg

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

A crescut pretul? Eu am platit 150lei/ora.

Imi cer scuze daca nu am fost destul de explicit.200 lei-din proprie initiativa,pt ca m-am simtit bine si a "iesit" asa cum am vrut!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Desi la mine numarul 3 imi poarta noroc, la Alina am ajuns dupa a doua incercare :laugh2, prima data ea avand agenda ocupata pentru ziua respectiva. Prima impresie, auzind-o la telefon, a fost foarte buna. Vorbeste frumos. Are rabdare sa explice. Se exprima coerent. Are o voce foarte placuta.

 

Locatia se afla la Piata Trapezului, la intersectia bulevardelor Theodor Pallady, cu 1 Decembrie 1918, punct de reper Mega Image. Apartament modest, atat ca amenajare cat si ca mobilier. Te poti igieniza omeneste. Nota 8, daca e sa fiu corect, raportandu-ma la tarifele Alinei. Nici n-as putea avea cine stie ce pretentii.

 

Alina e o fata foarte naturala. Incepand de la modul in care te primeste, felul in care dialogheaza cu tine si terminand cu comportamentul ei in pat, n-ai cum sa nu remarci atitudinea ei deschisa si onesta. Nota 10.

 

Plus de asta, fata e destul de draguta, fara a deborda de feminitate. E relativ inalta, potrivit construita. Un par negru-corb care contrasteaza cu o piele marmoreica. Cel mai probabil e trecuta de varsta de 30 de ani. In mod sigur fumatoare. Curata. Nota 8.

 

Sunt consumator de sex recreativ pe bani, dar vreau sa si schimb cateva cuvinte cu persoana cu care sunt in momentele alea. Apreciez asta mereu. Asa a fost si in cazul de fata. Am purces apoi la dus. Aceeasi nota de modestie in amenajare caracterizeaza si baia. Dupa igienizare am revenit in camera, unde Alina ma astepta goala-pusca. Ne-am lungit in pat, ea peste mine, si a inceput foaaarte incet sa ma sarute pe gat si pe piept. Surubel se umflase in pene in primele secunde si oralul inca era departe de a incepe :laugh2 Frumos.

 

Oralul a fost facut fara graba. Foarte umed. Intr-o maniera soft. Fara artificii tehnice. Insa placut si incitant. Neprotejat. Nota 8.

 

O reactie placuta din partea ei la cunni. Nu sunt genul care cauta sa-i fie gadilat orgoliul, insa cred ca Alina a savurat momentul meu artistic :laugh2 Cum de altfel, cred ca s-a manifestat la fel de autentic si la normal, unde s-a umezit in mod natural, si mi-a incantat auzul cu gemete, desi nu cred ca am mai reusit sa o fac sa juiseze si aici :laugh2 Destul de pasionala, destul de lipicioasa, nicidecum statica, iti ofera placere, dar cauta sa isi si ofere placere. Daca ar accepta si sa te/se sarute, clar, normalul, din puncul meu de vedere, ar fi de 10.

 

Altfel, Alina a facut eforturi pentru a ma termina - eu fiind intr-una dintre acele zile... delicate  :laugh2 - iar aici primeste inca o maaare bila alba.

 

In concluzie, pentru 70 de lei finalizarea, daca faci abstractie de locatia nu tocmai stralucita, poti avea parte alaturi de Alina de o intalnire nu doar onesta, dar realmente placuta.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost astazi la Alina.

 

Programare facuta combiat prin PM pe forum si SMS, apoi telefon de confirmare cu 30 de minute inainte din partea mea. Respectat cu strictete, de ambele parti. Un mare plus pentru treaba asta.

 

Locatia se afla la Piata Trapezului, punct de reper Mega Image. Gasit loc de parcare relativ usor (cred ca am fost eu norocos pentru ca era cam plin peste tot). Sunat pe Alina care a raspuns imediat si mi-a indicat scara unde trebuie sa intru. Etajul este intermediar, dar mai multe amanunte o sa va dea ea.

 

Este o prezenta intradevar foarte placuta. Păr negru, vopsit, lung, sâni un pic cam mici pentru gustul meu insa iti incap in palme. Cred ca sunt numarul 1 sau ceva de genul asta. M-a intampinat intr-o fustita alba si un top negru . Nu poarta chiloti in casa, lucru care m-a excitat instant .... :)

Este singura in locatie. Apropos de locatie, baia un pic cam comunista, cu o gresie unde poti sa iti rupi gatul cu mare usurinta daca nu esti atent. Nota 8 pentru asta.

 

Oral excelent, executat extrem de lent, cam prea lent aproape, dar neprotejat. Notez cu 9 aici.

FK nu nu exista, nici pentru membrii forumului macar :( Notez cu 9.

Accepta insa cuni si anilingus, pe care le-am facut cat m-au tinut puterile. :) . Notez cu 10 atat disponibilitatea cat si igiena, care au fost impecabile.

Se umezeste natural, cum a spus cineva mai sus. Nu foloseste nici un gel lubrifiant sau altceva.

Referitor la pozitii am incercat lady on top,caprita si misionar. La numarul doi nu am reusit sa termin decat dupa o interventie orala si manuala a Alinei. Cred ca am imbatranit, habar n-am. Mi-a parut sincer rau ca nu am fost in stare sa termin in ea.

 

Cam asta a fost experienta mea de astazi. Vom vedea ce va fi data viitoare :)

 

Bafta tuturor.

 

p.s: am lasat Alinei 150 de lei pentru o ora, inca de la inceput. Nu mi-a cerut insa asa am considerat elegant sa procedez.

  • Like 6
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Bai scrisesem un cearsaf cu cat de bine imi este cu ea atunci cand ne vedem, am recitit si am sters tot, concluzionez: fara cuvinte!

Ar trebui facuta o categorie noua, mai buna decat escorte de top, una... "escorte naturale" sau "ideale", as vota-o fara sa clipesc.

Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Alina 

 

Cum era pe vremuri o lozinca  ,, nici o masa fara peste " :) a nu se intelege nimic altceva decit faptul ca nici azi nu am stat potolit. Avind putina treaba  in zona , hai sa cautam am si gasit  citeva nr. de tel , citeva recenzii , am facut planul de bataie si tot inainte.

 

Nr. de telefon este evident cel din titlu, am stabilit detaliile , am programat , am decalat , sper ca nu s-a suparat,  am decolat, de rima m-am apucat.  :) Trist dar adevarat

 

Locatia este pe la Piata Trapezului, destul de usor de ajuns , pentru ca eram in zona si mai usor :)

Din pacate este un apartament de 2 camere dar nu prea intretinut, curat totusi dar cred ca se poate mai bine sau ar merita mai bine. Baie simpla ,2 sau 3 geluri de dus si cam atit.

 

Domnisoara are in jur de 30 de ani , simpatica, sani mici, bruneta, corp destul de bine proportionat.

Inaltime in jur de 1 .65 , 55 kg , o tipa naturala , open mind si directa.

 

Am avut parte de o actiune simpla fara prea multa pasiune, fara FK, fara prea multe tandreturi. 

Prima repriza a inceput cu sarutari pe corp din partea ei , un oral neprotejat , pe alocuri o senzatie de deep, urmat de un normal protejat lady on top schimbat apoi in caprita . Asa am si finalizat dupa vreo 15 minute. La pauza ne-am relaxat discutind despre diverse lucruri, o conversatie placuta si relativ interesanta. A doua repriza a inceput la fel ca prima dar de data asta am jucat doar oral pina fluierul final. Din pacate pentru ea am avut nevoie si de prelungiri pentru a inscrie un CIM obisnuit. A fost un meci nu foarte greu dar fara faze deosebite , am inscris de doua ori dar pe motiv ca as fi folosit  substante interzise am fost penalizat cu 150 de puncte :) . Asa e in sportul asta.

 

Nu am avut vreun click deosebit , nu este o femeie foarte frumoasa, este draguta , sexy, dar  parca destul de distanta , nu cred ca este cuvintul ok dar la ora asta nu gasesc altceva .Probabil ca alti colegi vor fi pe aceeasi lungime de unda cu ea si atunci  atitudinea ei va fi putin mai calda. Oricum uneori este de preferat ca escorta sa fie mai directa si nu deranjant de falsa.

 

Locatie  -  6

Aspect  -  8

Oral  -  8

Normal  -  8

GFE  -  8

Atitudine  -  9

Igiena  -  10

 

O recomand daca sunteti prin zona si aveti timp, daca va arde si vreti sa va stingeti  :) dar pina atunci poate incalzesc astia de la Radet caloriferele. :) sau porneste domnisoara centrala :) 

Prea criptica fraza asta.... dar intelege fiecare ce vrea :) Drepturile de autor ii apartin lui  ....333

 

Rocker 27
  • Like 9
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna seara

Am fost la alina in urma cu ~ 10 zile

Trec la note ca scriu de pe tel

Aspect 7-8

Locatie 7

Oral 8,5 cu cim

Normal 6,5-7

Anal nu

Halat 150 ora

Per total o experienta placuta dar personal nu mai revin...are balta peste :)

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Telefon: 0727993167
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0727993167
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o si eu pe la domnita. Locatia de la trapezului, undeva in spate la Mega image, locuri de parcare la discretie. Apartament vechi, comunist, 2 camere gresie pe jos, destul de curat. Din cate am observat fata era singura atunci cand am vizitat-o. Am fost invitat in camera de torutura unde m-am dezbracat si am mers la baie. Mentionez lipsa papucilor. Baia veche, dar destul de curata, ceteva geluri de dus la alegere.

Fata are in jur de 28-30 ani, cred ca e frumusica la fata, dar era machiata prea strident dupa gustul meu. Pielea cumva aspra, oricum ciudata la atingere

A inceput cu un oral (protejat la cererea mea) destul de bun, am continuat cu un normal destul de bun, eu deasupra, am schimbat caprita unde am si finalizat.

Locatia:7
Aspect: 7
Oral: 8
Normal: 8

Halat: 70 lei

 

Eu unul nu mai revin. Pentru 150 lei/h sunt escorte mult peste ea. Era de revenit la un 50 fin /100 h la buget de criza.

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...