Sari la conținut

Masaj Erotic


Postări Recomandate

Consider că erotismul poate fi o artă dacă nu abordat dintr-un unghi mundan/vulgar ci atinge o aură detașată de vulg, profesională.

Eh taman pentru acest motiv aș dori să încerc să experimentez masajul erotic, însă am câteva întrebări:

 

Este vreo damă dispusă la Mediaș să profeseze un astfel de masaj?

Am văzut că portofoliul de oferte standar este de 150 de lei ora,pe când la un masaj normal de relaxare e circa 75 de lei,de acest dublaj?

Respectiv găsesc un preț până la 100 de lei/ora pe Mediaș/Sibiu?

Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

         Sunt ceva saloane in Sibiu...de Medias nu stiu, asa ca nu pot sa vorbesc. Dar nu o sa gasesti masajul ala erotic la care faci tu referire... O sa gasesti o dama usor sictirita care iti va face o laba si ceva mangaieri...probabil si ceva oral (protejat), dar depinde de dispozitia sau cat de atrasa e dansa de tine si masaj de relaxare basic. Dar masaj erotic in adevaratul sens al cuvantului nu prea. Daca gresesc sa ma corecteze cineva.

Link spre comentariu

Vizitator mpaulsib
Reputație: 0

Cea mai mare teapa pentru oricine, masajul erotic, oriunde. Am fost de 4 ori in 4 locuri diferite. In absolut fiecare locatie fata  iti face masaj normal cca 30 de minute. Sa nu va inchipuiti ca macar masajul asta e ok. Ele ii zic de relaxare dar nici macar atat nu e. Ca na...ele nu sunt maseuze ca sa stie cum se face un masaj de relaxare profesionist. Deci, in timpul masajului nici un fel de stimulare sexuala, mangaieri, etc.... Apoi, dupa ce masajul ala de cacat e gata, te intoarce pe spate si iti face o laba cca.2-3 minute dupa care te termini. CLAR nu merita. Ca sa nu mai zic ca spermezi pe burta sau pe tatele ei, dupa care doar se sterge cu un servetel umed. Inaintea ta cel mai probabil a spermat altu si tu ai stat cu nasul intre tataele ei, exact in locul ala.

 

In Romania nu merita. Cu prima ocazie as incerca ceva in alta tara. Poate e mai ok. Dar...masajul ala pe care il avem noi in fantezie...not gonna happen.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...