Sari la conținut

Andrea 0755778834


Vizitator orpheus

Postări Recomandate

  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi

Salutare tuturor! 

Profitând de faptul că un bun prieten avea treburi importante în weekend pe plaiurile bihorene, am zis să profit și să-mi fac și eu treburile mele. Am analizat foarte meticulos ofertele din orașul vostru și m-am oprit după ce am văzut pozele Andreei! A fost singurul amănunt (important) luat în calcul. Altceva nu m-a mai interesat nimic! Pentru mine a fost suficient. Am stabilit o programare după ce am schimbat câteva vorbe dulci la telefon, la mesaje răspunde ceva mai greuț.

Ținând cont de faptul că am plecat destul de târzior din frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, și am făcut și câteva scurte popasuri pe drum, spre marea mea surprindere m-am încadrat la marele fix cu programarea. Am nimerit și adresa din prima încercare. Mi se mai arată și mie norocul din când în când...o fi datorită sărbătorilor. Acuma...eu nu am citit absolut nimic despre Andreea, cum am zis, am văzut câteva poze cu ea și altceva nu m-a mai interesat. Nu am habar (nici măcar acuma) ce s-a scris despre ea dar vreau să las și eu câteva rânduri despre întâlnirea avută cu ea. Una foarte frumoasă! 

Andreea a avut amabilitatea (bunăvoința și totodată răbdarea necesară) de a mă aștepta probabil în cea mai spectaculoasă ținută de când vizitez eu escorte. Avea niște cizme negre cu toace până deasupra genunchilor, o pereche de bikini roșii asortați cu un fel de papion și o bluză albă cu cordon și blană pufoasă până la decolteul generos dezvelit... 🥰 o imagine greu de descris în cuvinte... 😍

Avea părul desfăcut lăsat pe spate, buzele evidențiate de un ruj roșu și ochii mari și negri (cred). Îți pierzi orice alte gânduri când o vezi!! Am făcut cunoștință și am stat la o cafea și o biscuite. Habar n-am ce am vorbit cu ea... Tot ce îmi amintesc este cât de bine arăta! Altceva nu rețin și nici nu cred că are prea mare importanță. 

După dușul de rigoare am mers în camera plăcerilor. Am avut parte de un preludiu fără reproș. Săruturi, mângâieri...niște mișcări extrem de provocatoare pe niște ritmuri muzicale pe care nu le-aș fi auzit nici dacă îmi urlau boxele la maxim în timpane. Atât de captivat am fost de Andreea! Oralul pe care îl practică este unul care te face să cazi din picioare. La propriu. A trebuit să mă așez pe patul din dotare pentru a putea continua actul. Este unul umed, cu priviri la purtător și atenție la bijuterii. M-am abținut din răsputeri să nu mă fac de râs și să am parte și de acțiune penetrantă. Am bifat 2 poziții cu Andreea. Lady on top și mama iedului cu tente de kinky talk. Pe tot parcursul actului cizmele ei negre și bikini roșii au fost nelipsite. Îi place să dețină ea (oarecum) controlul asupra situației, chiar am crezut la un moment dat că o să folosească o pereche de cătușe pe care le-am zărit pe noptiera de lângă pat. Nu știu cum aș fi reacționat...poate aflu data viitoare. Finalizarea a fost una inedită pentru mine, în urma unui 69 (cu japca) de mare efect. Este pentru prima oară în cariera mea când am avut parte de o astfel de finalizare. A fost senzație!! 

Am mai stat și am profitat de ospitalitatea fetei și am mai fumat o țigară și m-am servit (ca ultimul derbedeu) fără să cer voie cu bunătățile casei... Cică am fost primul care a procedat astfel... Nu (prea) mai eram eu foarte coerent de ceea ce făceam și probabil că acționam din instinct. Îmi cer scuze pentru apucăturile mele. 

Înainte de a ne lua la revedere, am avut plăcerea de a o cunoaște și pe colega/prietena ei, pe care nu am reținut cum o chemă și am și salutat-o la o bună bucată de vreme după ce ne-am văzut... Eram zăpăcit datorită Andreei! 

Locație - desprinsă din melodie 

Oral - cazi din picioare 

Normal - greu de descris prin cuvinte normale 

Tarif - 4 vulturi 

De revenit - cu fiecare ocazie dacă te afli prin Oradea 

Dacă bunul meu prieten n-ar fi fost necăjit, aveam de gând să mă întâlnesc și cu @https://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts în parcare la Kaufland... Am niște conturi de reglat cu el! Rămâne pe data viitoare 😜

Baftă și numai bine (aproape) tuturor! 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
14 hours ago, jrcluj said:

o randunica mio zis ca e de la banat 

fata destepta 

totusi notarile sunt cam ciudate

Salut! 

E o fată super ok din toate punctele de vedere... Cel puțin așa mi-a lăsat mie impresia. După o primă vizită ce-i drept. 

Legat de sistemul de notare, am ales să nu dau note din simplu motiv că-mi păreau irelevante. Cred că am descris (cât am putut și m-am priceput eu de bine...) atât actul în sine cât și aspectul Andreei. Consider că îți poți forma o părere mai bună în modul ăsta decât dacă aș fi lăsat niște note de 10 (pe care le merită fără dubii, doar că eu am considerat că nu-și au rostul). 

Numa' bine! 😜

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤
La 16.12.2020 la 19:07, andreea509 a spus:

Buna , voi fi diponibila pana pe 23.12  cu posibilitatea de a prelungi . Va pup și va aștept cu drag 🔥

Dragă Andrea, Crăciun fericit și La Mulți Ani! Te îmbrățișez cu drag! Pupici! 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Andreea 509
  • Oras:Andreea 509

Bună.  Nici o veste bună ?  Nu știi cumva când ai să ne încânți din nou cu prezența ta superbă ? Asta cu siguranță ne - ar încălzi 🔥și este ......visul unei nopți friguroase de iarnă. 😘

Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤
Acum 11 ore, andreea509 a spus:

🔥🔥🔥Bună  seara,   disponibilă de mâine . Va =>💋👀

Bun venit Andreea!

Mă alătur și eu celor care te întâmpină cu bucurie și mare drag. Prezența ta confirmă că într-adevăr a venit primăvară. Rămân în continuare admiratorul tău, care cu ajutorul tău a aflat și mai multe despre arta iubirii. 

Te pup și te îmbrățișez cu drag, Panda. :2qm40hg

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...