Sari la conținut

Masaj Erotic Matura bruneta - 0735078136


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare !

Incep prin a raspunde la intrebarea de deasupra, Crina intradevar s-a mutat in apropiere de pol. de frontiera insa nu este in blocul cu bankpost, locatia aceea este a emmei 0784362572 (o sa vin cu recenzii si la ea), se cunosc una cu alta, insa nu lucreaza impreuna, cel putin din ce mi-a zis emma.

 

Eu pe crina am vizitat-o cand locuia in zona eden, la parter, intr-o seara de octombrie. Sun,stabilim un randez-vous nocturn, ajung la locatie,imi deschide o femeie pe la 33-35 de ani, imbracata intr-un soi de kimono.La prima vedere nu sunt foarte impresionat nici de ea nici de locatie insa vroiam sa vad decurge mai departe intalnirea. Iesim pe balcon la o tigara si un suc, este foarte vorbareata, chiar obositor in unele momente, insa intr-un fel e bine ca nu iti lasa impresia ca se grabeste si pune accent pe socializare. Stabilim detalii tehnice,solicit masaj+sex la 300ron. 

 

Ma duc in baie pt un dus, primes prosop ok, baia a vazut si zile mai bune, insa e de inteles , apartamnetul e mobilat in stil retro ceausist.

Revin in camera, unde era pornita o aeroterma si tv-ul dat pe un post de muzica. Ma intind,se incepe un masaj de relaxare destul de placut,unde se are grija de fiecare parte a corpului, urmat de un masaj erotic destul de frumos si excitant, doamna foloseste destul de bine sanii, barbia si respiratia pentru a te duce catre erectie. Ma intreaba daca imi pune prez, ii dau acceptul si incepe cu un oral ok, nimic iesit din comun.

 

La cererea mea o intind pe spate, si ma infruct din pasarica ei curata si ingrijita (mi-a specificat de la inceput ca nu accepta degete si FK). Destul de excitat incepem un misionar, unde dupa 2-3 minute termin in balon. Crina , nu exceleaza prin aspect fizic, am vazut doamne de aceeasi varsta care arata mult mai atragator, insa are o tenta erotica si stie sa faca atmosfera intima prin miscari , atingeri , gemete.

 

Locatia - 9 este suficient pt futai,oricum nu mai presteza la locatia respectiva

Masaj de relaxare - 9

Masaj erotic - 10

Oral - 7 cam banal

Normal - 8, pare sa se implice, insa destul de retinuta, nu pare sa ii faca placere

Anal- nu cred ca e cazul

Tarif  - 300 ron

 

Concluzia : Pretul e un pic cam mare pentru ce ofera,nu a existat acel click, poate dupa mai multe intalniri crina devine mai naturala si mai relaxata,dispusa sa ofere  un gfe mai mare, insa nu cred ca mai revin

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

incepand cu 20iunie se pare ca ar fi redus tariful la masaj erotic de la 150 la 100RON.

Cel putin asa apare pe unele siteuri, daca cautati pe google.

La banii astia (daca e adevarat) cred ca e in TOP3 oferte de masaj erotic din oras.

Raport calitate/pret excelent!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...