Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Văd că nu prea sunt recenzii (recente) la domnișoara. Bag eu una :). Azi am fost a doua oară la ea (prima întâlnire a fost acum aproximativ o lună). Voi relata doar experiența de azi... dacă am fost iar la ea, e clar că prima oară nu mi-a lăsat un gust amar în gură.

 

Am luat legătura cu ea telefonic, am stabilit ora și am fost rugat să confirm prezența cu 30 minute înainte. Bun! Când i-am dat SMS de confirmare, am menționat și cu ce vreau să fie îmbrăcată, fix ținuta din ultimele poze. Ajung în zonă și sun să cer iar detaliile exacte. Apartament cu două camere, colegă cu Anais (pe care n-am auzit-o sau văzut-o, din păcate). Foarte aproape de Kaufland Mihai Bravu.

 

M-a întâmpinat de după ușă, îmbrăcată exact cu ce i-am cerut eu. Mă invită în sufragerie și mă întreabă dacă vreau să fac duș (ca să dea drumul la apă... fiind etaj superior și branșament RADET... vă dați seama). Nu voiam, dar trebuia  :laugh2. Colecția de geluri de duș este suficientă, zic eu. Sunt vreo 3-4 din care poți alege, Palmolive, Nivea. În rest, baia e ok. N-am văzut niciun gândac, deci de la mine are nota 10 pentru locație.

 

După duș revin în cameră, unde fata mă aștepta (încă îmbrăcată, bun!) pe pat. Mă pun oarecum timid lângă ea, și începem exact ca și la prima întâlnire. Adică așa: niște sărutări din partea ei pe gât, urechi, FK la inițiativa mea (nu DFK, atenție), în timp ce-i mângâiam fundulețul cu mâna. Cu așa tratament, bineînțeles că obiectul muncii era gata de acțiune în mai puțin de un minut. Montează un prezervativ (prima oară a reușit cu gura, acum a folosit mâinile) și începe un oral de încălzire. Nu este extraordinar, nu cred că este punctul ei forte oralul, dar nici nu trebuie. Trebuie să dau note, așa că... hai 7.

După un minut de oral (cu ea de-a latul patului), trecem la acțiune. Mă întreabă dacă vreau să vină ea deasupra. Normal :D! Dat fiind preludiul (care a cam lipsit, din partea mea adică), a folosit lubrifiant. Bine, nici nu mă așteptam să se ude natural, având în vedere lipsa efortului depus de mine la acest capitol. Vine peste mine... și începe "lupta". Are fata asta o energie de n-ai pomenit. Te călărește fără comentarii. De data asta n-am rezistat mai mult de 1 minut (eram excitat tare), dar la prima întâlnire a fost nevoită să mă muncească vreo 5 minute, timp în care numai LOT a stat și nu părea să fi obosit. Mai mult am obosit eu, deși eram ăla pasiv. Rușine  :slap2. În timpul acțiunii am putut să mă joc cu fundulețul fetei, cu sânii, s-o sărut pe gât / buze, mă și miram că nu comentează deloc! Am capitulat în aceeași poziție, ca un leneș. Dățile viitoare poate merg mai odihnit, mai energic. Dacă mă mai primește :laugh2.

Mai trebuie note pentru acțiune? 10, evident.

Apropo, aici ar trebui să înghesui și ceva despre igienă. Păi... n-am nimic de reproșat, ce să zic. La prima întâlnire oralul a fost 69 și pot spune că deși nu a făcut duș în prezența mea (făcuse înainte, normal), nu am simțit niciun miros dubios pe nicăieri. Nici nu se dă cu știu eu ce loțiuni înainte, care abia le dai jos de pe tine, sau parfumuri... miroase natural, și bine!

 

După terminare, fata se pregătea să îmi scoată ea prezervativul, cu niște șervețele. Dar am oprit-o. Măcar atât să fac și eu  :laugh2. Apreciez gestul, totuși; nu s-a dus fuga la baie.

 

Banii nu i-a cerut niciodată înainte. EU am întrebat când îi vrea, dar nu are preferințe în acest sens. Nice! Sunt obișnuit să mi se ceară banii eventual înainte să apuc să mă descalț. Dacă n-ați citit restul paginilor.....aflați că tariful este 100 lei pe finalizare și 200 lei pe oră.

 

Capitolul aspect / GFE l-am lăsat la final. Merită 10 și la una, și la alta. Deși este minionă și skinny (nu vezi oasele pe ea, are carne pe ea), fata arată foarte bine. Nu are pic de celulită pe ea (sau cel puțin n-am văzut eu), burtica este inexistentă, iar sânii sunt minunați. Pentru statura ei, eu zic că-s ce trebuie la mărime. Fundulețul e mic - parcă a mai zis cineva pe aici. Păi ce, i-ar sta bine cu un fund mai mare? Nu cred. I se potrivește staturii e, care, din partea mea are nota 10. Are strungăreață și este fumătoare. Ah, încă ceva - m-a așteptat machiată (puțin, nu exagerat). Adică nu m-a întâmpinat ca și când abia s-ar fi trezit, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Ai ce vorbi cu ea, nu vii ca să fuți și atât.

 

Dacă am ratat vreun detaliu important... întrebați voi ce mai vreți să știți. Eu cred că a fost suficient să vă duceți și să vă convingeți singuri.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Am vizitat o pe Izabella!

Locatie: 7 - Kaufland Mihai Bravu

Aspect: 9 - bruneta, miniona, foarte draguta;

Atitudine: 9 - amabila, sociabila, zambeste mult;

Igiena: 9 - am primit prosop curat si nu am sesizat vreo problema legata de igiena fetei.

OP: 8 - ok, daca oferi si indicatii se muleaza dupa cum iti doresti

NP: 9 - se misca bine, e energica;

Pret: 100/200 - pretul corect

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Colega Anais mai e in locație?

Se poate la dublu?

Vreun coleg cu ceva impresii pt acțiunea în 3?

 

Acțiunea în 3 e ciudățică, Iza nefăcând ON, Anais - da, FK fac amândouă, dar nu și între ele....prezervative schimbate....e ucigător de greuț

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ieri nu le-am prins.

Am incercat să sun sa fac programare și nimic.

Am lăsat mesaj pe WhatsApp și nu rasp. Oare fac fetele caltaboș?

Izabella croseteaza sarmale. Cu principii "dintr-alea".

In fine, cele mai tari tzatze (din categoria, Adelina) nu se lasa vazute, in conditiile in care sambata "elle tire sa révérence". 

Ea sa fie sanatoasa...

Ciocane tari!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...