Sari la conținut

0799249674 - Blonda Sper Reala


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
La 28.12.2020 la 22:44, statistics a spus:

NewTel: 0729214222

Loc: Bucuresti, Sector 3

Ad: 1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/_/4d938d34h7g477021ie16142117ffg60.html

1d18stat2apnt202012282240

Atata grija sa mi se posteze nr de tel care il folosesc,eu ma gandeam ca accest forum este sa comentati daca sunt sau nu anumite domnisoare reale,nu ce nr folosesc eu cu pozele mele pot folosi 10 nr,unde este prob?Multumesc!!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare lume 

Am vorbit la telefon cu Klaudia  pentru o vizita dar nu sa finalizat cu nimic ,a spus ca este pe linga cafeneaua Vogue la rond la Alba Iulia dar cind am cerut adresa precizind ca nu am mai fost la ea a spus ca o trimite pe mesaj  dar nimic si nu a mai raspuns la telefon. Probabil are circuit inchis la clienti. A raspuns pe nr. 0729214222 . Eu nu mai incerc .

Bafta 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna si gresit dialog,daca mai fi sunat normal iti spuneam si adresa nu e logic,ce rost avea sa vorbim telefonic iar eu sa iti zic ca iti trimit adresa prin msg,nu cred ca imi era asa greu sa iti zic, daca totusi ti-am specificat rond alba iulia langa salonul vogue pt ca acolo e si adresa,merci!!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mai bine nu, chiar nu vreau sa vad poze cu soția altuia. Având in vedere trecutul nu îndepărtat m-am gândit ca vi tu cu cineva care apropo tot trio se cheamă 😉. Poze am cerut nu din nevoia de a ma relaxa 🤦‍♂️, motivul a fost ca îmi place să am o idee cu cine mă întâlnesc și nu să am surprize. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dacă tu nu te-ai supărat cum crezi că aș putea să mă supăr eu, doar tu ai spus ca noi doi ne asemănăm foarte mult. Keep in touch și sper sa fiu primul care va vedea pozele, iar voi două norocoasele care se vor bucura de prezența mea pentru mai mult de o oră.  Îți doresc o zi așa cum ți-o dorești !!! 😉

Link spre comentariu

am ajuns si eu. programare respectata, voce calda la telefon.

locatie alba iulia, vogue, misto, cu ce trebuie, 9

ea  - o tipa misto, cu privire intensa, cu gura carnoasa, dar privirea s-a blocat pe picioare si fund, unde e belea! tate misto, nu mari, dar in forma buna, pasa umezita natural... adaug atitudinea pro client, discutia placuta, implicarea maxima si felul placut, lejer de a fi. o tipa de 9-10.

prestatia, dupa dusul fiecaruia ( ;) ) a inceput cu mangaieri si saruturi apoi a continuat cu ON la marginea patului si in pat, cu o tehnica excelenta si cu implicare 100%. cu atentie la oo, cu lins, cu presiune, cu luatul intregii scule, cu variatii. ce mai, un oral de 10+, terminat cu CIM si continuat inca aprox 1 min!!

dupa igienizare si barfa, randul 2 a inceput cu oralul la fel de misto, apoi un pic de 69 (pasa curata si f faina) si apoi NP in mai multe pozitii, cu initiativa, cu contre, de 10+! 

cand am obosit, a trecut ea deasupra, apoi a vrut neaparat sa ma termine si a doua oara si a reusit cu un ON cu cim la a doua finalizare, la fel de intens ca primul!

halatul a fost 300 / 2 fin / 1h si aprox 10 min

EXCELENT! recomand 100% si voi reveni clar!

merci!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...