Sari la conținut

Nominalizari pentru Trollul anului 2019


Postări Recomandate

  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Asteptam nominalizari pentru Trollul anului 2019!!

 

 

 

 

Reguli pentru nominalizare:

 

 

 

-moderatorii nu pot fi nominalizati la nici una din categorii

-utilizatorii nu se pot nominaliza singuri

 

 

Nominalizarile care nu respecta regulile de mai sus nu vor fii luate in considerare!

  • Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

Pentru dusmanii lui Picon :)

 

(Pamflet)

 

2119 - Picon nu mai exista de mult (ipotetic, nu stim real), dar pe site exista inca boti care-i minuseaza postarile. Are loc prima expeditie spatiala catre Sirius.

 

5890 - Are loc primul razboi intergalactic. Incepe o noua era Terrana. Arheologii descopera ramasite ale unei cladiri in care se afla un server antic care ruleaza mai multi boti pentru minusarea postarilor de pe nimfomane. Nestiind nimic despre toate acestea, oamenii acelor timpuri duc serverul intr-un muzeu al tehnologiilor antice.

 

5891 - Un virus din serverul de la muzeu infecteaza toate computerele planetare cu virusul Picon-Gramatica. Acesta infecteaza mai ales calculatoarele celor agramati (80% din populatia globului de atunci) si nu poate fi anihilat pentru ca nimeni nu stie cum functiona tehnologia antica. Se apeleaza la samanii tehnologici care arunca cu apa tare pe server. Server-ul se inchide si astfel virusul dispare.

 

5893 - Apare cultul lui Picon, credinta hackerilor care au folosit virusul Picon-Gramatica, care vor jura sa-l razbune pe Picon.

 

5894 - Apare Alianta dusmanilor lui Picon, care declara razboi Cultului lui Picon.

 

6000 - Incepe razboiul Piconian, soldat cu infrangerea Cultului lui Picon. Ultimii supravietuitori se vor imbarca pe nava spatiala Picon 1 cu destinatia Colonia Lunara alfa, ce va fi redenumita Colonia Lunara Piconia. Pe Terra se instaureaza pacea planetara, iar numarul celor agramati creste la 95% din populatia Terrei de atunci.

 

10284, decembrie - Are loc primul razboi Selenar. Nava spatiala Picon 1 este distrusa in timp ce incerca sa se refugieze pe Marte. Bucati din nava plutesc in deriva prin Galaxie. Terra este distrusa de explozia a 112 rachete atomice (Doamne Fereste !).

 

30854 - Placuta de identificare cu numele Navei, cade pe planeta Blulumba 1 din Galaxia Meozolol, purtata de catre un meteorit. Planeta era la primele stadii ale dezvoltarii planetare, epoca pietrei. Locuitorii, aflati la stadiul preistoric considera caderea meteoritului un dar al Zeilor si vor celebra un nou zeu, pe care-l vor numi Picon.

 

31112 - 35% din populatia planetei Blulumba 1 va purta numele zeului protector Picon. Biserica Bulumbiana il va crestina pe Picon, aparand astfel Sf. Picon, care va fi Dumnezeul Bulumbez. 

 

35750 - O nava de colonizare cu 5000 de colonisti bulumbezi va incepe calatoria de explorare si colonizare a fostei planete Terra, care va fi acum o planeta nelocuita, un imens desert. Nestiind cum s-a numit in trecut, acestia o vor denumi dupa Dumnezeul lor, Picon. Astfel, Terra va incepe o noua epoca de dezvoltare, sub denumirea de Planeta Picon.

 

:)

 

Motane, recunosc, am fost si eu un mic troll aici, nu am somn la ora asta. Ma poti penaliza daca vrei, poti sterge, sau poti lasa, your call. 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...