Jump to content

Oferta pe centura , pe cale de disparitie

Recommended Posts

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Posted

Aia care sta pe cutia aia?:)) langa peco pe centura ai fost tu?:))) e naspa rau si i ai dat muie dara prezervativ e clar :))

Posted

Aia care sta pe cutia aia?:)) langa peco pe centura ai fost tu?:))) e naspa rau si i ai dat muie dara prezervativ e clar :))

Ce are boss? Iti faci treaba cu ea :))

Posted

Nici eu nu o cunosc pe Silvia, presupun ca era fata aia slaba care statea pe langa parcarea aia la "Drumetul". Pe Andreea de la royal park nu prea am vazut-o zilele astea. In schimb sta o fata bruneta mai plinuta vis a vis de peco in curba langa en-gros, are prestatie bunicica, nu te grăbește si cere putin, 20-30 de lei, am convins-o sa imi faca oral cu 2 finalizari neprotejat cu 50 de lei, te lasa sa iti dau drumul in gura ei si sa inghita. Am mai vazut o fata fix dupa bilfurcatia aia spre matrite pe partea dreapta dar nu mi s-a parut foarte interesanta, are figuri pe 2 lei si e urata cu spume. Spor la futut! Daca aveti numarul lui Andreea de la royal sa mi-l dati si mie!

Andreea nu lucrează pe weekend, acum o fi si ea la semafor, vine de la bcuresti in fiecare zi pentru a nu fi recunoscuta de prieteni, pentru copii spunea ca face, are 2 copii, ea are 25 ani parca, 0739 091 688 nr ei

Posted

Era aseară o bruneta bunicica pe depozitelor după Lukoil până în sensul giratoriu. Eu nu puteam să opresc. A fost cineva la ea?

Posted

Am fost in seara asta pe la petrom si era o tipa la 40 ani blonda tunsa bob, am optat pentru un oral la 60 lei protejat, tipa il suge binișor, nu zgarie, dar este pe graba, dupa 3 minute de supt ma intreaba cat mai am, apoi mainezi jr' incepe sa se culce nereușind sa il resusciteze, e ok pentru o tragere rapidă

Posted

Pe bruneta aceea mai tinerica o gasesti seara in general pe la ora 18-19, am negociat pentru 50 de lei oralul protejat fiindca neprotejat nu face, il face destul de bine dar se grabeste. Daca vrei neprotejat o gasesti pe fata aia care sta langa un magazin dupa en-gros, te lasa sa te si termini in gurita ei si sa inghita, cred ca o gasesti pana la ora 17. Spor la futut, alte fete mai frumoase nu sunt, daca mai stie cineva de Andreea de la royal parksa ne spuna si noua,n-am mai vazut-o de vre-o luna.

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Posted

Cu cea de la magazin după en-gros am oprit și eu pt un oral, neprotejat cu finalizare, are un handicap asa mi sa părut. Per total ok, 40 decartat.

• Like 1
  • Oras:București
Posted

Nasol am fost si eu cu ea .ma dus tot in parcare acolo la angro nasoala zona.te trezesti cu poliția ca iti bate in geam

Posted

Oral a facut ok doar protejat .dacă își schimbă locul .merge pt o descarcare. .este c am grăbită .50 pt un oral merge .

Posted

Am fost aseara la fata de la Lukoil, are acelas nume de scena folosit de 90% din fete "Andreea", oral protejat 50 lei, nu face neprotejat, o suge bine, cred ca cel mai bine dupa strada, arata bine si este vorbareata, ii place muzica lui Alex Velea pentru un info😂😂, a acceptat sa mearga cu mine la o alta locatie din zona nu unde a vrut ea.