Sari la conținut
  • 0

Masaj erotic Varsovia


wolverine0679

Întrebare

Salutare la toata lumea,

In ultimul an am avut cateva deplasari in Polonia si m-am gandit sa impartasesc cu voi experientele. 

Asa cum spune si titlul am fost doar la masaj erotic, care este ca si in Romania, legal si sunt o gramada de saloane si maseoze.

Pentru cautari am folosit https://www.roksa.pl

Este destul de bun site-ul, cu filtre dupa zone, dupa pret, cum vreti voi.

 

Eu am incercat prima data (acum vreo 4 luni) un salon, numarul este 730 823 575. Salonul il gasiti pe roksa.pl.

Evident ca pozele din anunt nu prea au legatura cu ce gasesti acolo. Engleza este foarte proasta, te intelegi mai rar. Pretul din anunt este 150 zloti pentru o ora (care este cam pretul obisnuit in Varsovia). Eu am ales 90 si 200 zloti, la telefon. Ajuns in locatie, blocul curat, apartamentul foarte frumos amenajat si foarte curat, baie si toate utilitatile. Cumva imi amintea de Amazonia ca dotari ( pentru cei care stiu), dar blocul si apartamentul mult mai modern decat Amazonia.

 

Maseuza care m-a primit, m-a speriat un pic, era o tipa foarte mare, nu grasa, ci mare. Era imbracata intr-un neglijeu frumos, fara tocuri, cred ca avea usor 1,85 si vreo 90kg. Inalta, mai lata in  solduri si cu sani mari si frumosi. Asa cum am zis, ne intelesesem pentru 90 minute. Mers in camera, pentru dezechipare, apoi dus si revenit in camera.

Actiunea a fost foarte interesanta, masajul a inceput cu zona picioarelor, continuat in zona feselor si inghinal. Foarte foarte placut si erotic. Prima finalizare cred ca a fost cam in 15 minute. Apoi a urmat un masaj lung de relaxare, chiar foarte bun.

Cand mi-a zis sa ma intorc (sau cel putin asta credeam ca mi-a zis), credeam ca s-a terminat sedinta, dar de fapt fata a trecut la faza a doua. Foarte foarte bine, dupa inca 20 si ceva de minute am inscris si a doua oara.

Per total, foarte neasteptat, fiind prima mea experienta in Polonia - credeam ca va fi mai slaba- dar a fost foarte foarte bine.

 

Decartat un bacsis maseuzei de 100 zloti. Toata lumea a plecat fericita.

 

Link spre comentariu

2 răspunsuri la această întrebare

Postări Recomandate

  • 0

A doua experienta in Polonia n-a mai fost la fel de faina.

Acum cateva saptamani, eram iar in Polonia. Maseuza, am gasit-o tot pe roksa.pl, la numarul +48665591923.

Imi era mai lene, asa ca am cautat pe cineva care sa vina la hotel (sa nu mai caut eu locatia salonului). 

Vorbeste mult mai bine engleza la telefon si apoi ne-am lamurit pe sms-uri. Mi-a explicat ca face full body masaj cu happy end si ca poate sa fie nud, dar nu permite nici un fel de atingeri.

Avand experienta anterioara cu maseoza poloneza de la salon, unde a fost totul atat de fain, nu mi-am facut probleme prea multe.

Ne-am inteles tot asa la 200 zloti pt 90 minute.

A venit la hotel, foarte punctuala si foarte discreta. Nu arata asa bine ca prima. Tot destul de inalta, cam 1,75 fara tocuri, sani mari si pareau destul de fermi. Blonda, dar o fata foarte banala si cred ca era destul de in varsta (sau asa imi lasa impresia fata ei, nu din cauza de riduri ci ... asa mi se parea mie)

Eu facusem deja dus, a intrat si ea la dus, si a inceput masajul. A fost destul de dezamagitor, in sensul ca masajul a fost o ungere cu ulei semiferma, dar de lunga durata. M-a uns fata cu ulei vreo ora intreaga. Nici placut nici nasol ... doar plictisitor ... cand aveam impresia ca se indreapta in sfarsit spre zona tinta, pac evita in ultimul moment :) ... destul de frustrant

 

Cu toate acestea, spre final, dupa rotire, finalizarea a fost foarte puternica, asa ca nu a fost o pierdere totala. Senzatia mea a fost ca ea astepta instructiuni, si ca de fapt era deschisa la mult mai multe, dar pentru ca eu n-am zis nimic sau n-am initiat nimic, nu s-a intamplat nimic.

Ca o concluzie, experienta a fost una neutra. Nici sa imi para rau, dar nici nu imi vine sa mai incerc inca odata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...