Sari la conținut

759566061 Eva24 from timi


Postări Recomandate

  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle

noaptea trecută am vizitat această tânără doamnă. care a mers la Sibiu timp de 3 zile. mi-a spus că pleacă astăzi pentru Alba. A fost fata care mi-a raspuns in engleza si foloseste ceea ce face. Am făcut o căutare pe forum cu numărul său și am găsit câteva recenzii bune pentru timi. menționând că face FK, CIM cu o atitudine bună. Am făcut o programare la ora 21:00. apartament nou în AVANTGARDEN3. au ajuns pe loc, fotografiile sunt reale. fata frumoasa, corpul mediu. fata mi-a spus că nu face decât OP, NP. Nici un sarut, nici un CIM. pentru 150/250. nu aveam de ales, m-am oprit

Am luat un duș rapid (prosop curat și duș) în schimb Eva mi-a spus să sun pe canapea în camera de zi și va pune direct prezervativul pe coada mea încă nu erecție. pentru a efectua un oral mediocru și rapid, fără atenție la bijuterii. L-am rugat să suge mai mult, a ascultat cu răbdare. Petrecerea de sex a durat aproximativ paisprezece minute în fata de sus. misionar și dogy. ea folosește un lubrifiant. nu se ude în mod natural. Încearcă să te facă să te bucuri rapid fără nici o implicare.

 

notele acum

aspectul. față. 8. corp. 7

apartament. 8 din cauza faptului că acțiunea are loc pe canapea și nu în cameră. (nota: ușa de bucătărie a fost închisă, ceea ce sugerează că șoferul doamnei poate fi acolo)

OP. 2 mecanice prea repede nici o atenție la bijuterii

NP. 3 mecanică, fără implicații, încearcă să termine rapid.

atitudine. La sfârșitul acțiunii, a alergat la smartphone-ul ei pentru a-și urmări seria preferată, ca și când nu aș fi fost acolo.

GFE. 0. Ea clarifică faptul că face doar lucrurile clasice OP ȘI NP. serviciul minim.

cadou. 150 de trandafiri. Spun că merită doar jumătate pentru ceea ce oferă.

Eva este o fată care călătorește din oraș în oraș. ea nu este în măsură să se stabilească într-un oraș pe termen lung din cauza sărăciei serviciilor sale. ea nu poate, prin urmare, clienți loiali.

 

Nu recomand această fată deloc.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...