Sari la conținut

Doua pisicute 0724637804 fost 0720314709


Postări Recomandate

Asa suna anuntul: pofticioase si jucause te asteptam in locatia noastra sa te rasfatam asa cum iti place tie suna_ne! exclusi rromi 0720314709

 

Am sunat la numarul din titlu, mi-a raspuns una dintre fete, mi-a expus oferta de pret si am decis sa merg sa imi satisfac si fantezia cu doua fete odata. Sincer sa fiu ma asteptam sa fiu dezamagit la fata locului, insa nu a fost cazul. Ajuns acolo am fost intampinat de 2 fete (nu cred ca au mai mult de 24 nici una dintre ele), in zona Republicii, vis-a-vis de Mega Image in primul bloc pe partea stanga (str. banesti).

 

Oral+normal (numai protejat) 100RON cu 1 fata, oral+normal (numai protejat) cu ambele 150 RON, un pret foarte bun avand in vedere cum arata fetele.

 

Apartamentul frumos mobilat, in baie prosop curat, cabina de dus, geluri si tot ce ai avea nevoie daca vrei sa faci un dus inainte de actiune.

 

Am ajuns in dormitor, una dintre fete s-a dezbracat odata cu mine si a inceput cu un oral protejat care mie nu mi-a placut pe motiv ca ma jena cu dantura (acum nu zic ca nu stie fata sau ca eu as fi prea dotat, dar mie nu mi-a placut). A aparut si a-2-a fata, am pus-o pe ea sa faca oral (putin mai bine dar tot ma jena si ea cu dantura) in timp ce cealalta imi tot saruta sfarcurile (sincer eu nu ma excit la asa ceva...deci fara vreun efect) asa ca am ales sa fac un cunnilingus celei care incepuse oralul initial.

 

Dupa vreo 10 minute am trecut la normal incercand pozitia cu mine deasupra la una dintre fete, insa prezervativul ma cam strangea, iar lipsa de actiune l-a facut mai moale, asa ca am ales schimbarea pozitiei cu doggy unde si-a revenit micutul imediat. Evident, daca am optat pentru ambele, am zis sa gust din amandoua, asa ca am vrut sa schimb partenera de futing, faza la care m-a cam sictirit cea pe care nu o calarisem cu o vorba: "a pai trebuie sa schimb prezervativul si daca nu iti dai drumu nici acum nu mai avem altul". Zic eu...stai linistita, ma descurc. Am luat-o doggy si dupa 2 minute s-a vaitat ca o doare si sa schimbam pozitia cu mine deasupra. Am intampinat aceiasi problema ca si cu prima si bineinteles ca iar mi-a aruncat o vorba care m-a scos din sarite si am zis sa o lase balta, inca o dezamagire pe piata escortelor din Ploiesti.

 

Fiind un baiat bun le-am dat suma tocmita initial, m-am imbracat cat de rapid am putut (fiind plin de nervi), timp in care una dintre ele (cea bruneta o sa vedeti care e daca le vizitati) si-a cerut scuze pentru comportamentul colegei (care plecase deja din camera). Restul e can-can.

 

Si acum notele:

Locatia: 9 apartament curat, frumos mobilat, baia utilata si gasesti tot ce ai nevoie.

Fetele: 9 tinere, pana in 24 de ani amandoua, corp frumos, sani medii si fermi, fundulete numai bune de palmuit

Oral: 5 (nu zic ca nu se pricep, insa pe mine amandoua m-au jenat cu dantura si nu am simtit nici o placere)

Normal: 6 (cea bruneta se implica, insa cea satena pare genul grabita sa iti ia banii), insa nu ma pot pronunta complet avand in vedere ca am incercat pozitii in care numai eu am dat din cur...

GFE: 5 (imbratisari, sarutari pe corp) Nu fk, nu prea multe discutii

Oral: nu am intrebat daca fac

Halatul: 150 cu doua fete

 

Fetele nu sunt rele, insa mai au de invatat cand vine vorba de a oferi placere barbatilor. Poate unii vor fi multumiti de prestatia lor, insa eu nu am fost si nu cred ca voi mai reveni. Ramane la atitudinea voastra. Poate eu sunt mai pretentios si de aceea nu am reusit sa am o partida buna. Va recomand sa incercati si sa va formati propriile voastre pareri. La cum arata fetele si care este pretul practicat consider ca merita.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:ploiest
  • Oras:ploiest

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Doua-Pisicute/22348   cam asa suna anuntul.  sunat la 0736032265.......si m-am gandit sa-mi testez vecinele...... :blushing2 

 

Ma asteptam sa fiu din nou dezamagit, si asa a fost :slap2 .

Ajung la locatie pe Republicii vis-a-vis de Mega Image, si sunt intampinat de fata satena care la fata este draguta, dar cand s-a intors am vazut un fundulet de mi-a picat fata. Fata bruneta era pe picior de plecare si nu pot da detalii multe dar nu este fata care apare in anunt( la telefon a zis ca da , e poza ei .....jur pe rosu ......) este mai plinuta asa am vazut

 

 Asa, si acum partea nasoala.  A inceput cu un oral ....defapt nu a fost oral a fost mai mult cu mana.......fara atentie la anexe, dupa 2 minute m-am oprit si am sugerat sa trecem la normal ca sa ma bucur si eu de privelistea fundului ei..si ''supriza'' nu am reusit sa facem nimic deoarece: ''incerc sa  o bag da nu cred ca pot ca e prea groasa"..a doua oara cand i-mi pica fata!  E adevarat.e mai groasa dar .... NU a reusit :rant

Ca sa nu plec neterminat i-mi face din nou acel oral ......(culmea pe mine nu m-a jenat cu dintii)

 

 

notele:

 

locatia:8 o sa dau  nota  doar pentru camera ostilitatiilor(soare in camera mult, nu atmosfera ,o muzica un tv un ceva....), baia nu am vazut-o ca nu am avut de ce :dodgy: . Apropo liftul e criminal.

Fata : 8.5 draguta , cu un fund de zile mari

GFE:: 5 nimic!!!!!

Normal: nu stiu, nu am facut. eu am vrut dar ea "batman batman"

Halatul: 100 lei

 

Recomand?  NU  (la fata satena) In afara de fundul ei nu mi-a placut nimic.

 

Parerea mea este ca a fost o experienta de nota 6,

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Bifat si eu locatia. Confirm vis-a-vis de MegaImage Republicii.

Fetele sunt ok, iar la corp pe gustul meu, sani frumosi, dragute la fata.

Am fost si cu una si cu cealalta, si cu ambele. Una mai inalta si una mai scunda.Ambele fund superb.

Acum:

Cea inalta: Oral:8 (daca era fara caciulita era 9)

                  Norma: 7 

     

Cea scunda: Oral 7 (colega e mai artista)

                  Normal 8 (aici ea e mai ok)

 

Locatia este ok, destul de curat,

 

Ora 150 / 200 depinde de cum negociezi cu ele si de toanele lor. O finalizare 80 - 100. Aici cred ca depinde de client.

Spor.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu acum vre-o 1 luna si ceva, imi cer scuze ca nu am facut o recenzie pana acum , am sa va spun si de ce.

 

Odata ajuns in locatia respectiva ( vis a vis Mega Image) intampin 2 pisicute dragute din care trebuia sa aleg una pt. suma de 80 ron sau puteam merge cu amandoua pt suma de 150 ron. Dragute intra-devar.

Zic.... lasa prima data cu una si daca se pricepe a doua oara incerc cu amandoua. Aleg una din ele, numai stiu care ca cam seamana intre ele, si intru in dormitorul acela zugravit in albastru. Cer la baie pt igiena prosoapele lasau de dorit baia cam precara, obiecte vechi si murdare, ajuns inapoi in dormitor fata incepe si imi suge un sfarc, la fel cum a zis si colegul JustK, am tras-o in pat pt ca nici eu nu ma excit la asa ceva. Incepe prin a-mi pune prezervativul si continua cu un oral de tot cacatul ma zgaria cu dintii, am cerut sa trecem la normal , fata s-a conformat a venit peste mine l-a introdus pe cel mic si a inceput sa se miste, nici asta nu mi-a placut pt ca nu se umezea, mai se dadea cu saliva din cand in cand dar nu imi placea ( mergea in trepte, scartaia :blushing2 ), Ii zic sa trecem la pozitia mama iedului ca sa termin si sa plec ca deja ma saturasem. Si acum partea cea mai naspa fratilor , m-a plesnit un miros de cur nespalat de imi venea sa vars, am trecut-o repede inapoi peste mine........ ce sa mai zic ca in 2 minute mi s-a inmuiat. Am plecat neterminat .

 

Note: 

locatie: 7 ( baia asa cum am descris-o mai sus, patul din dormitor scartaia )

Aspect : 8 ( dragute, fund inapoi, sani micuti si fermi)

Oral : 5 ( nu stie )

Normal : 5 ( Poate asa am nimerit-o eu , nespalata)

Halatul : 80 lei.

 

Nu recomand! 

 

Nu mai stiu in care recenzie spunea un coleg ca mai bine mergi in bucuresti. 

Am sa revin cu o recenzie ca tocmai am fost aseara, va spun ca dupa ce am plecat imi venea sa ma intorc inapoi, In ploiesti de fiecare data am iesit scarbit de cate ceva.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/2-Nebunatice/72308

 

2 nebunatice

Adaugat la data:    17 septembrie 2014 17:16

Ultima actualizare: 17 septembrie 2014 17:16

Pret: 80 RON

http://cdn2.romaniaservicii.ro/servicii/images/icons/phone.jpgTelefon: 0724637804

http://cdn2.romaniaservicii.ro/servicii/images/icons/email.jpgE-mail: [email protected]

Detalii: jucause si cu chef de nebunii te asteptam la noi sa te rasfatam si sa te alintam asa cum iti place.nu ezita si suna_ne!exclusi rromi.0724637804.poze proprii

http://www.ploiestiservicii.ro/custom/announces/c0f28460473f449e8f2c0e21d1e51231.jpg?width=400&height=300http://www.ploiestiservicii.ro/custom/announces/e1bf8200dcd046a0b327003067739f3d.jpg?width=180&height=135

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Astazi am revenit la donshoara Alexandra;dupa cateva intalniri e mai lpicioasa si mai placuta decat la inceput.Am so vizitez si pe colega ei Alina destul de curand.Succes la futai.

asta a vrut sa fie recenzie sau pur si simplu te lauzi ??????

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:ploiest
  • Oras:ploiest

Sunat, urcat si uau! Satena arata mult mai bine ca inainte. Curata epilata machiata..In casa CALD si mirosea frumos...STAU!

Oral...8,5- un plus pt ca experinta i-si spune cuvantul. lins de oua,tentative de deep..

Normal...9 -capra, la curul ala...gemete false logic dar erau ok. apropo nu mai face figuri ca o doare

Gfe- surprinzator un 8. f amabila, atenta

Amenda 80

Totul protejat ca asa am cerut.

Per total am sa mai revin la ea. A evoluat, arata f bine, curata. Chiar e prima data cand plec multumit.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Adunati
  • Oras:Adunati

Imi cer de la inceput scuze pentru ca nu o sa fie o recenzie clasica, ci mai mult un comentariu. Tipele sunt bune, si destul de educate, eu am fost doar cu tipa bruneta, dar in 20 de minute cat am stat am observat ca sunt destul de agitate. Le recomand doar celor ce vor o descarcare rapida, sau celor ce sunt dispusi sa poarte o negociere incepand de la 300 de lei pentru intrarea la dublu ca sa-si dea si ele putin interesul. 

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Fetele bune rau , mai ales cea bruneta i am uitat numele ... Am fost la ele in ianuarie de vreo 2 ori in 3 zile , cea bruneta se implica mai mult si e mult mai draguta . Dupa o noapte de Jack , etc ;) dimineata la ele :)) , le am luat pe amandoua ( veneam din Franta satul de negrese , sud americance si asiatice ) bruneta super frumoasa super gentila nota 10

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Dulce-Si-Senzuala/126949

 

Adaugat la data:    19 mai 2015 17:20

Ultima actualizare: 19 mai 2015 17:20

http://cdn2.romaniaservicii.ro/servicii/images/icons/phone.jpgTelefon: 0732541537

http://cdn2.romaniaservicii.ro/servicii/images/icons/email.jpgE-mail: [email protected]

Detalii: DULCE,JUCAUSA SI PLINA DE VIATA TE ASTEPT IN LOCATIA MEA DISCRETA SI CURATA SA NE INDEPLINIM IMPREUNA ORICE PLACERE.NU EZITA SI SUNA-MA!0732541537

post-88772-0-59277100-1432067820_thumb.jpgpost-88772-0-70508900-1432067821_thumb.jpgpost-88772-0-58910300-1432067822_thumb.jpg

 

 

 

si 

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/2-Pisicute/126946

 

2 PISICUTE

Adaugat la data:    19 mai 2015 17:07

Ultima actualizare: 19 mai 2015 17:07

http://cdn2.romaniaservicii.ro/servicii/images/icons/phone.jpgTelefon: 0736758993

http://cdn2.romaniaservicii.ro/servicii/images/icons/email.jpgE-mail: [email protected]

Detalii: BUNAA..AI CHEF DE NEBUNII SI VREI DOUA PISICUTE JUCAUSE SI GATA SA-TI SATISFACA ORICE PLACERE?SUNA-NE!0736758993

post-88772-0-01104000-1432067655_thumb.jpgpost-88772-0-26999500-1432067655_thumb.jpg

 

 

daca pozele sunt reale, care este Alina si care este Alexandra ?

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Poze false,dar indraznesc sa spun ca Alexandra arata cel putin la de bine fel ca tipa din pozele de mai sus!(mai putin sanii si culoarea parului);in schimb mai are de lucrat la GFE.

Link spre comentariu
  • Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest
  • Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest

Salutare oameni buni,

Am fost curios de a vedea cele doua pisicute laudate la acest topic ploiestean.

Mai ales ca pozele imi aratau doua fete apetisante,

Fiind cu locatia langa hotelul unde am resedinta provizorie, am sunat la 0732541537, unde am fost chemat la un bloc din zona.

M-au primit doua fete pe departe ca cele din poze. 

Clar ca folosesc poze false.

Slabe, sani mai de loc, nu prea frumusele, chiar as spune spre uratele, dar, cat de cat acceptabile la nevoie.

Am ales-o pe cea care s-a recomandat Alina, ca cealalta era in acea perioada a lunii in care are concediu ,),

Un oral slab, grabit, a folosit din plin mana.

Am trecut la normal pentru a mai schimba nota proasta de la oral si ba ca o doare, ba ca trece timpul si asteapta si altii, chiar ca m-am chinuit sa termin,  imi ceruse banii inainte si trebuia sa termin !

Spalat du finalizare si plecat nemultumit.

Locati are nota de trecere, 7. As fi dat nota mai mare daca era mai racoare, aer conditionat dar era o caldura sufocanta.

Oral de 5, normal nota 5, GFE 3, aspect 6,

Dat 80 de lei inainte, dar nu merita revenit.

O sa vad si fetele de top Ploiesti daca isi merita locul   :bow

Daca nu, ma limitez la futai doar in weekend cu cele din Bucuresti, ca ai de unde alege.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare colegu,

 

Din pacate si in topul din Ploiesti doua din cele trei postari au un semn mare de intrebare, pentru a nu face reclama altor fete aici poti cere o recomandare la intrebari

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Vizitat pisicutele acum cateva saptamani,locatia in zona Hotel Prahova.Sunat la numarul 0732541537 mi-a prezentat oferta la telefon 80 Ron Oral neprotejat+Normal protejat dupa care am fost indrumat spre zona hotel PH.Ajuns acolo in maxim 10 minute mi-au oferit indicatii cu privire la locatie.Ajuns la fata locului,am dat de 2 fete dragute imbracate sumar,sexy,genul slim sani potriviti,funduri bombate.Mi-au propus o oferta si anume cu 100 Ron sa o facem in 3.Am acceptat si am trecut la treaba,am inceput cu saruturi,imbratisari,oral neprotejat bine executat,dupa asta am trecut la normal protejat cu una,tim in care cealalta ma alinat si am sarruta peste tot dupa care am schimbat fata,reluand itinerariul.Am terminat la scurt timp in prezervativ,pozitia lady on top.Ca note:

-Locatia 10,baie curata,miros frumos in casa;

-Fetele-aspect fizic :9;

-Atitudinea:8-9-primire ok,tinute sexy,un minus nu accepta FK;

-GFE 8,zambitoare, dar putin comunicative;

Per total a meritat cei 100 ron aceasta experienta placuta in 3,De revenit-poate!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...