Sari la conținut

Emma 0733618753


Vizitator yoyo14

Postări Recomandate

Da, lucrez in weekend.

Multumesc,Adrian. Nu ma prea descurc cu site ul asta. Ce m as face fara voi. Oameni faini aici in Sibiu. Imi vine sa ma mut aici

sa-ti amintesti de chestia asta cand o sa dai de un puțău, ca na padure fara uscaturi

Link spre comentariu
Vizitator mpaulsib
Reputație: 0

Adevaru-i ca greu gasesti ceva de calitate in orasu asta. La asa recenzii, as veni si eu. Maine esti in SB? Pana la ce ora esti disponibila? O sa te si sun oricum...

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Review la întâlnirea mea cu domnișoara Emma: De la telefon am facut-o doamnă și m-a taxat :)). Foarte bine, o să am grijă pe viitor la formulistică și nu doar cu ea. (A făcut educație cu mine :))

 

Aspect: 9.7, GFE: 10. Are tatuaje, ochelari (mi-a spus și de ce îi poartă), însă cel mai important e că e super simpatică, deschisă la conversație și drăguță, Nu dau 10 ușor ptr GFE dar Emma merită.

 

NP: 10. M-a surprins plăcut dăruirea și implicarea. A fost mai pe stilul clasic când am ajuns la ea dar nu am practicat misionar :))

Atentă la tine, m-a întrebat dacă îmi place mai mult sexul sau oralul.

 

ON: 9.7 Cea mai apropiată notă de 10 pe care am dat-o. 10 aș fi dat dacă facea și CIM. Când am întrebat-o și live, nu doar la telefon despre CIM, mi-a zis că stă la etajul 4. Ce să zic, și glumeață tipa și știe ce vrea (Mai bine să știe ce vrea și să zică nu la anumite lucruri decât ca altele care zic că fac dar nu sunt pregătite...)

Bun, deci să descriu oralul, că eu sunt mai pe oral: Umed, cu scuipat, și deep în funcție de starea și posibiltiatea ei de moment. Exact cum îmi place. Emma, bravo, bravo!

 

Merită revenit!

Emma, mă bucur că ți-a plăcut trandafirul și să ai parte și tu de experiențe și oameni faini aici la Sibiu! ;)

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Apartament ok curat

 

Aspect: 9.7, GFE: 10. simpatică, deschisă la conversație și drăguță

 

NP: 10. implicare tot ce trebe Atentă la tine

 

ON: 9 glumeață tipa și știe ce vrea

Halatul: 200 ora

De revenit clar

Emma, poti sa apelezi la mine daca vrei sa-ti mai "bag " pedeaua :)));*

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

     N-am putut sa ma tin prea mult departe de serviciile Emmei, asa ca azi am revizitat-o pe seara (ca sa nu o mai obosesc inca de pe zi). Luat si o pauza de la sex vreo 2 zile ca sa termin mai repede...si mi-am facut o programare pt ora 21, respectata de amandoi.

     Locatie, aspect si atitudine notate deja inainte si de mine si de alti colegi, la fel, 3 de zece (merge in etapa urmatoare).

     Pot sa zic ca de data asta a fost si mai mult preludiu decat data trecuta...inca de la tigara cu mana peste pantaloni si-a inceput debutul...apoi in pat, unde am inceput eu cu saruturi pe corp, apoi a urmat ea la interval. La fel foarte aproape de tine, in timp ce te saruta pe corp are grija sa iti dea atentie si cu restul corpului ei. Sanii cu atentie la junior...cu piciorele vine peste tine si te mangaie. GFE bun de tot. Apoi ON la fel de bun ca data trecuta, am urmat eu la limbute, apoi iar putin oral de la ea sa ne asiguram ca "micutul" nu a adormit intre timp. Pus caciulita si am schimbat doar doua pozitii, misionar si doggy unde am terminat in balon. La doggy imi place ca sta intinsa pe burta cu fundul doar putin ridicat si picioarele adunate...daca mai strange si din fund, deja se simte chiar foarte bine inauntru. Actiunea toata in jur de vreo 30 min...restul timpului poveste si gluma (timp cumulat per total inainte si dupa numar).

Platit 200 pt o ora. 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...