Sari la conținut

Emma 0733618753


Vizitator yoyo14

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias

Eu am fost astazi la Emma. A ramas aceasi fata cu zambetul pe buze, aceasi fata nebunatica. Din punctul meu de vedere de nota 10. Nu ma lungesc de data asta, doar pe scurt. O intalnire frumoasa azi, desi am intarziat putin, eu fiind sigur ca locatia o are in Avantgarden, dar este langa fostul Hotel Libra.

Te pup Emma. Sa ne revedem sanatosi.

  • Like 4
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare,

Am rămas peste noapte în Sibiu, în trecerea mea dinspre București spre Timișoara. Văzând recenziile voastre despre Emma, m-a decis să fac o încercare. Așa că aseară am făcut o programare pentru astăzi la ora 12 la prânz. Totul a decurs foarte ușor, Emma a răspuns prompt și politicos, fiind dispusă să mă primească. 

Astăzi, mi-am terminat treaba mai devreme decât plănuisem, pe la 10:00, așa că m-am decis să îi scriu că am terminat mai devreme și că sunt disponibil. Emma, fată deșteaptă, s-a prins imediat și m-a întrebat dacă vreau să vin mai devreme. Așa am făcut. La 11 am fost la ea. Locul a fost ușor de găsit, iar accesul în bloc a fost foarte simplu.

Am aștepta cu trupul ei minion acoperit doar de o rochie decupată și decoltată, lăsând să i se vadă tatuajele și nurii de fată tânără, dornică de joacă. M-a întâmpinat jucăușă, cu chief de vorbă și gata de acțiune. Pentru că eram în grabă, am trecut repede la duș, am pus 100 RON la bătaie pentru o finalizare și am trecut în dormitor. M-a invitat să mă servească cu ceva, dar am refuzat-o politicos.

În timp ce eu eram întins în pat, ea s-a dezbrăcat ușor, trecându-și picioarele în zona inghinală, invitându-mî cu formele ei frumoase de fată tânără. Sânii în formă de pară sunt absolut superbi, se trezesc ușor și sunt atât de plăcuți la pipăit. Îți vine mereu să-i muști. Trupul tatuat frumos, cu fundul apetisant și păsărica frumos epilată, miroase excelent.

După îmbrățișări și mângâieri, lins sfârcuri și gemete ușoare, a trecut la un oral încet, ușor, umed și cu câteva momente zgomotoase de deep throat. M-a întrebat dacă vreau protejat sau nu, evident am ales neprotejat (la curățenia ei). După câteva minute, a pus căciulița și am trecut la acțiune. A râs când i-am cerut poziția "misionarului", dar nu puteam să ratez frumusețea de priveliște pe care mi-o ofereau păsărica pe care și-o freca deasupra penisului meu, burtica rubicondă cabrată și gata să se unduia la fiecare mișcare, precum și sânii aceia frumoși care mă îmbiau să-i strâng și să-i sărut. Fața ei era plină de pasiune, iar privirile îndreptate spre mine erau frumoase și pasionale. I-am cerut să o iau pe la spate, așa că s-a întors fără nici un fel de comentariu, mi-a potrivit penisul cu mâna înăuntrul ei și a început să se frece pe clitoris, în timp ce eu îi admiram din spate fundul frumos curbat și tatuajul care se mișca în ritmul jocului nostru.

Am finalizat în prezervativ, pe care ea l-a luat cu mare grijă. Am făcut dușul de rigoare, am mai schimbat câteva vorbe, ne-a luat rămas bun și am plecat. Door to door 30 de minute. 

Acum, eu îmi știu limitele și nu-mi fac iluzii cu privire la ceea ce i-am putut oferi eu din punct de vedere sexual. Însă ea a avut capacitatea și măiestria să mă facă să mă simt excelent. E o fată de bună calitate, care merită multă atenție și apreciere din partea noastră. A fost foarte drăguță cu mine, m-a făcut să mă simt important și bine venit, chiar dacă eu am avut o mică problemă de sănătate. 

Și acum notele...

100 RON finalizaarea (200 RON ora)

GFE - 10

Look - 9

ON - 9 (sunt alte fete care sunt mai atente cu zonele adiacente)

NP - 10

Curățenie - 10

Atmosferă - 9

Loc - 10

Toate cele bune!

 

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
1 hour ago, emmaemma93 said:

Iti multumesc frumos pentru vizita si recenzie! Te sărut si iti doresc multa sanatate! A fost o plăcere să te cunosc :*

Eu îți mulțumesc că m-ai primit. Mulțumesc pentru atmosferă, pentru răbdarea cu mine și pentru flexibilitate. Și eu mă bucur că te-am cunoscut. Sper să avem ocazia să ne mai vedem. Îți doresc toate cele bune.

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Văzând ca Emma a poposit din nou in Sibiu nu puteam sa nu o revăd așa ca astăzi pe seara eram din nou la usa ei.Despre Emma ce as mai putea adauga fata de data trecută când am fost la ea e căci cu cât ne cunoaștem mai bine cu atât ma impresionează mai mult iar Emma e o fata de milioane și in plus serviciile prestate de ea se apropie de note maxime in opinia mea.

Multumesc Emma pentru aceasta seara petrecuta in compania ta și sper sa ne vedem cât mai curand.Te pup

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...