Sari la conținut

Emma 0733618753


Vizitator yoyo14

Postări Recomandate

Vizitator yoyo14
Reputație: 0

Asa sa sparge gheata, nimeni nu are timp sa scrie o recenzie, am sunat-o pe Emma si la telefon o voce placuta ma intampinat si mi-a dat mai multe detalii care le stiam deja :)

 

Note

Aspect: 9 micuta cu talie de viespe si fund maricel si frumos, pe placul meu, draguta la fata, s-a ingrasat putin dar mie imi place la nebunie cum arata.

 

GFE: 9 doar fiindca nu face FK, pentru mine a fost de nota 10 fiindca nu tin cont de FK, nu ma intereseaza, per total foarte lipicioasa si nebunatica.

 

ON: 10 a fost foarte bine, fara zgarieturi, atenta unde trebuie.

 

NP: 10 se implica, ii place, a fost foarte bine

 

Apartament: 9 arata foarte bine apartamentul numai ca e la etajul 4 si de aceea nu are nota 10.

 

Am stat o ora cu 200lei.

Per total a fost foarte bine si as reveni la ea oricand as avea ocazie.

Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Proaspat intors de la Emma...pot sa zic ca fata e ce trebuie.

         Intors de la munca, mi-am eliberat niste timp cu gandul sa o vizitez, am facut un dus rapid si o sun in jur de ora 14, insa nu mi-a raspuns, asa ca am lasat un sms. Dupa vrea 15-20 de minute mi-a raspuns tot prin sms, si am conversat asa. Am primit detaliile si adresa prin sms si pe la 15 fara vreo 10 eram in fata locatiei. Sun, imi deschide si urc.

Aspect: 10...ma astepta dupa usa, intru si o vad. Nu e deloc skinny, ai pe ce pune mana (in sensul bun), la față este chiar faină, i-as da mai putini ani decat are de fapt. Am fost așteptat pe tocuri, în sutien și chiloței.

Locație: Milea, ACR, se găsește ușor, înăuntru păstrează curățenia.

          Prima dată ne-am oprit in bucătărie la o țigară+suc și mai o poveste, mai o glumiță...și și-a început numărul încă de acolo, s-a așezat comod pe jonny junior, și a avut grija sa îl trezească în timpul conversației cu mișcari ușoare ale fundului, cate un sărut pe gât, etc. 

          Ne mutăm în cameră, ne-am dezbrăcat și încet încet am început:

Puțin "preludiu" cu sărutări pe corp și mângâieri, care a durat mai mult decât mă așteptam, nu se grabește deloc. Corp la corp a fost foarte lipicioasă, avea grijă să ii dea atenție micuțului cu atingeri de sâni și cu corpul ei.

ON: 10...un oral soft dar cu pofta, grijă la zonele adiacente...plus cireașa sloppy. Salivă, scuipat pe el, se mai ajuta și cu mâna uneori pentru plus de plăcere...se coordonează bine la oral. Apoi am cerut eu 69 și și-a mai continuat treaba și în poziția aceea.

Acțiune: 9/10... La un momentdat a solicitat sa se întoarcă cu fața pe mine și am trecut la face sitting...cred ca i-a placut pt ca simțeam cum îi pulsează pizda...mai că îmi venea să i-o mănânc la propriu. Apoi am pus prezervativul și a trecut ea prima deasupra, știe cum să se miște, și are ceva mai multe tehnici de a o face. Nu are o singură mișcare pe care o repetă la nesfârșit. Apoi am trecut eu la treabă, prima dată misionar...apoi doggy...parcă aveam semne că aș termina dar micuțul nu se lăsa bătut...așa că am zis să încercam din nou oral destul de lung, dar parcă micuțul tot nu se lăsa, așa că Emma mi-a propus sa îl băgăm înapoi la căldurică, și am început din nou în misionar...unde după alte lupte crâncene...am reușit să finalizez în balon.

      Acțiunea a durat cam vreo 45-50 de minute în care am pompat bine de tot, încât a terminat și ea cel puțin o dată sigur. Nu am ce să îi zic să schimbe la felul în care se fute...cel puțin cu mine a fost top 3 dintre cele mai bune partide cu o escortă de până acum. Dacă mai făcea și CIM era 10 curat.

Atitudine: 10. Foarte deschisă și glumeață, și dacă intri ăn joc și te comporți la fel, ajută și pe mai încolo la acțiune. Atitudine pro client în pat...la ea aș putea chiar da notă pt GFE...tot așa un 9, foarte călduroasă în ceea ce face în pat (10 doar daca avea și FK, ala fiind practic target-ul la GFE)

Tarif: Emma prestează la 100/200, eu am decontat 300, în primul rănd pt că așa cum am zis mai sus a fost una din cele mai bune experiențe, plus că am și "chinuit-o" destul de mult în pat. Iar în al doilea rând pentru că am cam depășit ora alocată...cam deja aveam o oră și 20 de minute cu ea, așa că pe lângă faptul că am forjat-o bine, nu am vrut sa fiu nesimțit să îi iau din program fără să răsplătesc...ba mai mult după toată acțiunea am mai stat la ceva poveste și țigară, unde a venit și Amira. Deci banii aceia în plus i-am dat pentru că i-a meritat pe deplin.

        Telefoanele au rămas în bucătărie, și cu toate că nu avea de unde să știe că o să plătesc și timpul extra (pentru că banii i-am dat la sfărșit), nu a spus nimic despre timp, sau să mă anunțe că am depășit.

         Din punctul meu de vedere...după numărul cu mine, aș recomanda-o, și cu siguranță o să mai revin. În caz că nu mai reușeșc acum căt mai stă pe la noi, sper să se mai întoarcă. 

Spor la ciocăneală!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Sper sa imi dai o veste buna.

Saptamana viitoare sambata- duminica, 17-18 August mai esti in Sibiu?

Angel, nu știu cât mai sta... Dar eu zic sa nu ratezi :))) fa pe dracu în 4 și hai în oraș :))
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...