Sari la conținut

Sonia, bruneta skinny 0758792890


Vizitator soniasexxxy

Postări Recomandate

  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Salutare,

Cum la prima descalecare a domnișoarei in Brașov astrele nu au fost favorabile unei întâlniri, in aceasta seară am reusit sa petrec o ora extrem de interesantă in compania Soniei. Programarea facuta prin PM si confirmata cu 30 minute inainte. Într-adevăr aste o persoana deosebita si in ciuda vârstei si aspectului destul de crud da dovada de o maturitate surprinzătoare. Cum notele sunt in general subiective, reusita întâlnirii ținând de cele mai multe ori de atitudinea reciprocă a protagoniștilor, nu am sa dau, dar cu siguranta voi reveni cu placere.

Ta pup Sonia si cu siguranta ne vom revedea.

Sporuri maxime va doresc.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

După mai multe tentative nereușite, azi am reușit să ajung la Sonia la prima oră. O alegere foarte buna pentru că am plecat cu zâmbetul pe buze. Sonia este o femeie sleem dar cu forme armonioase, exact pe gustul meu,foarte prietenoasă și isteață.

Apartamentul in care stă este foarte drăguț, proaspăt renovat, aproape de piață Unirii. Cu parcarea este mai dificil dar eu am mers cu trotineta electrică.

A fost una dintre cele mai reușite intalniri din ultimile luni : fk la greu la inceput , mângâieri peste tot, apoi oral cu de toate , inclusiv deep cu gag ,am întors și eu oralul, o plăcere să o savurezi mai ales că reacționează și cred că îi face plăcere. Am trecut apoi la normal și am avut plăcerea să finalizez pe la spate savurand o imagine foarte sexy .

Recomand cu plăcere și sper să o avem cât mai mult in Brașov .

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...