Sari la conținut

Rog seriozitate 0762670968


Postări Recomandate

  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

Acelasi forum br gl

 

ofer servicii erotice la domiciliu sau hotel

caracteristici: bruneta , ochi caprui , statura 1,70m , greutate 53kg

detalii normal si oral

pret 1 numar 100ron

pret 1ora 150ron

doar braila

nr  :0762670968 rog seriozitate cei interesati sunati nu raspund la mesaje

post-48794-0-54882500-1372775146_thumb.jpg

post-48794-0-48269700-1372775207_thumb.jpg

post-48794-0-46809100-1372775270_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Haide nene, am pretentiii, chiar un colorat ca tine sa faca un off-topik din asta, daca nu a incercat-o nimeni pana acum, inseamna ca nu i-a convenit ceva legat de aspectul damezei, pretul care il cere dameza in functie de experienta care o are, posibil si lipsa hotelui.

Va rog eu nu mai veniti cu intrebari prostesti, daca vrei sa-mi raspunzi, scrie-mi pe PM, daca voi mai vedea mesaje fara nici un fel de noima, voi folosi functia REPORT, pentru a fi analizati pentru sanctionare.

Cum am mai spus si in alte mesaje, un off-topik decent, oricand este binevenit, daca spune ceva: daca este uitat de un membru lipsa pretului din recenzii, sau atentionarea unui membru nou cand posteaza ceva care nu va convine etc, nu cred ca va ia nimeni capul, dar un off-topik ca asta pe mine chiar ma enerveaza, vezi ca nu este nici o recenzieee, dar postezi o intrebare stupida.

Multumesc de intelegere.

 

Stima, Bosssu!

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Om fi la rubrica de intrebari si raspunsuri, dar matale cum de esti colorat, ar trebui sa stiii, ca daca va aparea prima recenzie, chiar si dupa 20 de off-topikuri de exemplu, cand va fi mutat topikul la active va fi mutat cu totul, si vor aparea si off-topikurile astea inutile, la fel si intrebarile prostesti.

Nu am cum sa-ti raspund cu NU, ca nu chatuim pe topikurile fetelor, ar trebui sa ai mai mult bun simt fata de membriii, vad ca nu mi-ai citit mesajul sa-mi raspunzi pe PM, te rog sa incetam aici.

Nu ai dc sa intrebi aiurea, daca vezi ca nu este nici o recenzie aici, of doamne, in ce lume traim.

O sa va scriu si o sa va bat la cap pana invatati ce trebuie sa faceti pe acest site.

Numai bine, si va rog fara off-topikuri inutile.

Link spre comentariu
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine

ce se intampla cu copiii cand au prea mult timp liber :laugh2

agitat esti in ultima perioada,nu mai poate scrie nimeni nimic ca ii offtopic :laugh2

Nea Boieruleeeeeeeeeeee......am vreo zece sampanii  veuve clicquot pastrate la temperatura camerei....cand crezi ca ma poti onora cu prezenta spre destuparea acestora??? :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif 

 

RESPECTE NENE......de ce????

 

simplu....pentru atitudine :bow  :bow  :bow 

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

cat de curand m-oi urca in caleasca si dau bici la cai pan la capitala...si atunci desfacem sticlele,spargem paharele si ''stropim'' fetele :hihat

de prin primavara planuiesc o iesire dar nu mi se arata... a presto.

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Mda, multumesc pentru cuvantul "copil" cred ca la mine te refereai, ii treaba mea cat timp liber am momentan, poate in curand nu o sa mai am asa mult timp liber, si daa sunt foarte agitat, cand vad ca se face off-topik cu o intrebare prosteasca, vede membrul, culmea mai ee si colorat, se presupune ca stie regulamentul, ca nu este nici o recenzie, ca daca era, mai mult ca sigur avea si raspunsul la intrebarea care a pus-o, doar ca sa fie incarcat topikul degeaba.

Cand m-ai vazut pe mine ca am comentat vreodata, la un raspuns off-topik care chiar trebuie pus ori in legatura cu uitarea pretului de catre un confrate, iar cineva il intreaba cat a fost halatul, si multe alte situatiii simtite, daca stam sa punem intrebari aiurea doar ca sa ne bagam in seama, am cauta cateva pagini ca sa citim o amarata de recenzie.

Chiar vorbind cu administratorul Bronx pe chat si tind sa-i dau dreptate, tot noi coloratii suntem cei care suntem nemultumiti de regulile care le-a impus administratia, dar tot noi ne batem jok de topikuri, vorba aia cum ne facem topikurile asa le avem.

Chiar nu ma voi mai baga delok in seama sa le atrag atentia membrilor, nu ma cred vreun basinos, nu ma cred vreun important, de acum sa faca ce vor, chiar vad ca la unii va plac, aceste off-topikuri aiurea, pai tocmai asta si este ideea, avem liber la off-topik, dar tot noi trebuie sa ne simtim cand sa-l facem, si cand sa nu-l facem.

Daca era cineva nou care habar nu avea cu ce se mananca siteul, mai ziceam, dar un membru colorat care are o vechime mai mare de 6 luni, aveam anumite pretentiii, sa stie ca nu-i bine ce face.

 

Daca tot este voie, faceti fratilor cat off-topik vreti, ca nu se mai sanctioneaza nimik, dar dupa sa nu ziceti ca va dor ochiii, cand trebuie sa dati pagini, ca sa cautati o recenzieee, sa aflati ceva despre escorta pe care ati vrea sa o vizitati.

 

M-am saturat sa o fac eu pe corectul, faceti ce faceti ca-i bine, nu va pedepseste nimeni.

 

Stima, Bosssu!

Link spre comentariu
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine

Nene Bosssule,pai daca si Boieru` e un user pe care sa te superi?!?!?!?!....a glumit bre....sau inca nu te-ai obisnuit cu stilul lui??? :laugh2 

 

Hai sa-mi traiesti frate :beex2 

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Deja s-a dus naibii topikul asta, ar trebui sa se scrie sus si CHAT, stiu de gluma, ce m-a deranjat a fost, afirmatia ca nu mai poate scrie nimeni nimik ca este off-topik, nu cred ca Bosssulica a intervenit chiar la fiecare mesaj, am intervenit doar la cele care mi s-au parut in neregula, ia uita-te la topikul Jasminei sa vezi cum vorbeste CHAT un membru cu pestele, cum sa nu te ia nerviii, de la astfel de persoane, in fine, haideti sa mai incheiam cu vorbaria, ca dupa vor mai interveni si altiii, si vor zice membriii, ca are fata nush cate recenziii cand vad cate postari sunt pe aici, si cand UPS, nema, nu exista nimik.

Numai bine!

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

ofer servicii erotice la domiciliu sau hotel normal si oral 

sunt bruneta statura 1,65m , culoare ochi caprui , 50kg 

detalii: pret 1 numar 100ron 
pret 1 ora 150ron
ceicare vor mai mult de 2 ore fac reducere

 

 

valabil doar braila rog seriozitate

 

relatii la nr:0753571097 va astept

 

Sursa: forum braila galati

 

Bosssu:  Fata a venit cu un alt topik pe braila-galati, in care a retusat putin din datele aspectului, si pare sa fie aceeasi domnisoara, ca cea de mai sus, o da de gol chilotiii, i se vede o stea pe chiloti, ca si mai sus, cred ca are mai multe modele, bichinii a uitat sa si-i mai schimbe.

Is chiar tari damezele astea brailene, nu stiu de ce tertipuri sa se agate ca sa mai prosteasca niste braileni, cu serviciii proaste, cred ca la cum ne fraiereste prin diverse tertipuri, ce rost are sa ne mai intrebam cum ar fi serviciiile.

 

Stima, Bosssu!

Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

mi-a zis un prieten de fata asta, cica ii daduse 70 lei pe un numar, dar cica n-ar merita, nu prea stie ce face. oricum vad ca a umflat scorul, 1 mil numarul, locatie lipsa...

Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

ofer servicii erotice la domiciliu sau hotel normal si oral

 

sunt bruneta statura 1,65m , culoare ochi caprui , 50kg

 

detalii: pret 1 numar 100ron

pret 1 ora 150ron

ceicare vor mai mult de 2 ore fac reducere

 

valabil doar braila rog seriozitate

 

relatii la nr:0740985534 va astept

Am si contactat persoana.anuntul este real fata este cam de etnie dar nu foarte bronzanta are niste sani bestiali nu lasati .am sunat am stabilit locul si fata punctuala asta dupa mai multe zile in care am incercat si nu a putut din nu stiu ce probleme avea dar cand a zis ca vine a fost punctuala.am ales un nr oral si normal ca oral am fost multumit cu incercari de deep ca si nota la oral ii dau 8 ,la normal fata nu comenteaza pozitiile nu este larga ca nota ii dau 8-9 , nu face cim gfe nu se pune problema fata vine pentru futai nu pentru socializare, e cam rusinata,per total ca fata arata bine cam 1.70 asa genul skiny cu tate mari dar nu lasate pacat ca e de culoare in poze nu se vede asta.e un pic cam ciudatica cared ca e noua si nu prea stie cum sa se comporte cu clientul, platit 100 lei nu imi pare rau de bani dar nici bine.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Rugam pisicul sa uneasca cele doua topicuri, colegul nostru nu si-a dat seama ca este tot domnita, care tot incearca sa se rebranduiasca prin schimbarea numarului de telefon, dar o da de gol steluta de la chilotei in ambele seturi de poze.

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Dupa ce am vorbit cu ea la telefon 2 zile la rand, in sfarsit a acceptat sa vina la mine acasa.

Mi-a cerut sa ii trimit SMS cu adresa mea, am stabilit sa vina la ora 19.00 , acum este ora 21.00

am sunat-o iar si a reactionat ca si cum nu mai tinea minte ca trebuie sa vina, mi-a spus ca acum

suna la un taxi si ca o sa vina. va povestesc peste cateva ore daca a venit sau nu, cel putin de

moment sunt cam dezamagit :(

Am sunat-o iar vazand ca a mai trecut inca jumatate de ora si mi-a spus ca nu mai poate azi, sa o

sun maine.

Tocmai a pierdut un client, daca ea crede ca asa o sa faca bani se inseala.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

In sfarsit dupa nenumarate incercari, azi am fost cu fata aceasta.

Am sunat-o in dupa-amiaza aceasta si in 20 de minute a venit la

mine acasa.

Pretul 100 ron pentru 1 numar, nu m-am uitat la ceas dar nu cred ca au

fost mai mult de 20 de minute.

Fata este bronzata dar asta nu m-a deranjat, sanii sunt punctul

ei forte, oralul hmm ce sa spun acceptabil fara prezervativ

si normalul cu caciulita, am pus-o in 2-3 pozitii dintre care cea

care mi-a placut a fost cand am pus-o capra, am penetrat-o usor

pe la spate pentru ca mi-a spus ca o durea si cand am simtit ca se apropie

momentul am scos prezervativul si mi-am dat drumul pe spatele ei.

Si cam asta a fost, notele cam micute dar data viitoare sper sa le

Imbunatateasca, mai are multe de invatat, se vedé ca fata se ocupa

de lucrul asta de putin timp.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Revín cu o alta recenzie, aceeasi fata tot azi dupa o pauza de 1 ora am sunat-o si era prin zona.

Deci m-am convins, la oral nu are nici o treaba fata, nu se descurca, in schimb m-au innebunit

sanii ei, nu comenteaza cand o pui in diverse pozitii, neavand prietena si ducand mare lipsa de

pasarica, azi am spart 200 ron, cred totusi ca ar trebui cineva mai cu experienta sa o invete

pe fata pentru ca are potential, pana luna viitoare cand iau "alocatia" raman numai cu uitatul

pe anunturi, astept pareri si de la alti membrii care o sa mai mearga la ea.

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salut am fost cu aceasta (fetita) la un hotel din Braila dupa ce am tot sunat greu se lasa, cand avenit mi sa parut ok la prima vedere un nr 100 lei dar viata grea cu ea doar

 

sanii sunt misto in rest nota prostului la scoala  ,un corp bunisor dar nu ai ce face cu el ca nu prea vrea fata nu prea stie casca ii era somn .........

 

locatie (hotel-10

 

fata   - 6

 

gfe 4

 

oral-5

 

normal-5

 

igiena -8

 

nu mai ma duc si sper ca nu vor sa pateasca si alti ca mine sa vada si sa futa ceva si sa iti faca laba fetita......

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...