Sari la conținut

Ce sa întâmplat cu UL Amelia?

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Care sa fie motivul?

:pimp te intereseza? sau vrei sa sti? orcum  hai noroc :beex2 .Târfa UL AMELIA,hiena nenorocita revine,chiar si chiorete  a revenit rpd...

• Like 4
Link spre comentariu

Rāii,multii."putinii cu vorbele la ei"!! hneoo cam asa stā treaba.Nu sunt din clubul hamsiilor,sti prea bine!!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

A luat ban din acelasi motiv necunoscut din care si eu am luat warn. De azi...silenzio stampa. Talibanu over and out!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia

clar joaca a hamsii destepte a ajuns probabil la un nivel ne-potrivit. eu dece crezi ca nu am participat? find ca eu nu m-am inregistrat sa pot injura ne-pedepsit pe site-ul asta cat mai mult de a avea distractie cu fete si frati de interes. am stiut ca sa depaseste un prag destul de inacceptabil, eu zic ca emailuri private si nformatii inpartasite in privat se poate si fara forum deci prin yahoo, gmail, etc. si sincer doar asa mistocar cat a fost ul amelia eu in nici un moment nu am acceptat sa ma puna sub presiune ca pana la coada am chreierasul meu si fac ce pua mea vrea ;) cam asta sa intamplat, si daca un admin a citit putin din mesajele ameliei a vazut ce se intampla pe forum.

A luat ban din acelasi motiv necunoscut din care si eu am luat warn. De azi...silenzio stampa. Talibanu over and out!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

E banata temporar de catre Bitchy, pentru 2 sau 3 zile (parca). Nu mai stiu pe ce topic.

Zic parca pentru ca s-ar putea sa confund persoanele (sper sa nu).

Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend

E banata temporar de catre Bitchy, pentru 2 sau 3 zile (parca). Nu mai stiu pe ce topic.

Confunzi...

nimeni nu știe

L.E.: si nu Bitchy a banat-o ;)

• Like 3
Link spre comentariu

Confunzi...

nimeni nu știe

L.E.: si nu Bitchy a banat-o ;)

Din pācat ban permanent!! asa mi-a zis cineva ,de amilica!

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend

Din pācat ban permanent!! asa mi-a zis cineva ,de amilica!

Ai prieteni suspuși :) 
Cu mine au fost mai secretoși si mi s-a spus ca Amelia a primit mesaj cu motivul banarii.
Așa o fi, dar dacă nu s-a mai putut loga sa vadă mesajul tot degeaba :)))

Anyway, e cam liniște p-aci... booring rău :)))
Pana si puladegaina ăla a dispărut :)

Cum zicea un mare clasic in viața, sa revenim la recenzii... recenzii la labe zic  :laugh2
  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator oo_tv_

Offf Moldoveanca mia ... mie imi plajia di ia zisia ca am pula tiuguiata!

Nici macar nu-mi iese sa vorbesc ca EA!: )

Pacat ......

In loc sa Baneze Clone si alte MINUNI de pe FORUM ..... 

Nici eu nu voi mai scrie nici o recenzie de azi inainte si asa lumea rade de recenzile mele si isi bat joc de ele ... MAI rau ma acuza ca SUNT SI CLONA

NICI eu nu am sa mai Postez nimic de AZI inainte pana nu-i scoate-ti BANUL si nici macar o simpla recenzie deaia de rahat de a mea si analfabeta nu am sa mai FAC!

si aveam de cand sa fac 2 maine

Link spre comentariu

Doamne ajuta sa revina Amilica!,desi am postat mai devreme MEMEBRU BANAT PREMANENT.(asa mi-a zis cineva).A revenit undeva,cumva dar nu sub numele de  Luiza samd

• Like 2
Link spre comentariu

stai linistit ca sunt s userii care apreciez recenziile tale, nu iti lipii tu hobby si activitatea ta pe form de existenta unui utilizator care in timp sarise dupa fix.

Offf Moldoveanca mia ... mie imi plajia di ia zisia ca am pula tiuguiata!

Nici macar nu-mi iese sa vorbesc ca EA!: )

Pacat ......

In loc sa Baneze Clone si alte MINUNI de pe FORUM ..... 

Nici eu nu voi mai scrie nici o recenzie de azi inainte si asa lumea rade de recenzile mele si isi bat joc de ele ... MAI rau ma acuza ca SUNT SI CLONA

NICI eu nu am sa mai Postez nimic de AZI inainte pana nu-i scoate-ti BANUL si nici macar o simpla recenzie deaia de rahat de a mea si analfabeta nu am sa mai FAC!

si aveam de cand sa fac 2 maine

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...