Sari la conținut

Blonda noua pe centura


Postări Recomandate

ce e drept eu personal am vazut o blonda slabuta si inalta pe centura vizavi de gpl, din treacatul masinii am vazut ca avea corp cat decat ok si parul blond cu radacini negre parca...arata cat de cat ok  insa departe de superb :). Cat despre servicii si o eventuala proba cam greu intrucat se pare ca mai pe seara dispare din peisaj, iar ziua eu personal nu pot:). Eh poate stie cineva ceva suplimentar. Personal pot spune ca am vazut si o bruneta in plus in peisaj.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Acum o sa trec eu prin zona sa vad ce si cum.Peste drum de gpl,putin mai in fata,spre Send din cand in cand mai apare cate o blonda,ma interesasem intr-o vreme de ea si mi s-a spus ca apare doar ocazional.O sa verific sa vad si daca blonda in cauza si bruneta vazuta de Shadow nu or fi de fapt cele doua care stau de obicei la gpl dar "retusate" fiind sa avem noi impresia ca sunt aparitii noi ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Am vazut dar nu am putut opri ca era prea multa lume in jur.Intr-adevar este blonda care apare doar ocazional si e super greu de prins.La corp vad ca arata bine,eu am vazut-o in primavara cand era frig si avea suba pe ea.Momentan nu am cum sa o incerc ca e zona foarte populata si deja am dat nas in nas cu vreo 3 vecini indiscreti si vreo doua echipaje de politie...

Link spre comentariu

Salut,

Saptamana trecuta, vineri daca nu ma insel, eram in zona presate dacia cand vad 2 tipe, una pe partea cu presate, cealalta pe partea cu carciuma aia.

Opresc la cea de la presate, las geamul jos si o intreb cat cere... 40 oral+normal ambele protejat. Tipa era brunetica (nu de etinie), parul pana la umeri, chiar simpatica la fata, cu o fusta de blugi scurta si cu un tricou alb prin care i se observau sfarcurile. Am zis si eu 2 dume, a zambit (avea toti dintii in gura) dar ceva m-a facut sa nu raman.

Am intors masina chiar in drum si opresc la cealalata, despre care cred ca este vb in topicul acesta.

Este frumusica, are trasaturi placute, blonda, fusta scurta, tricou decoltat, o intreb de tarif si imi spune tot 40 combinat numai protejat.

Bineinteles ca daca nu negociez nu fac nimic (pur si simplu nu vreau sa ofer cat cere) chiar daca pretul este mic.

Ne-am inteles pana la urma la un pret mai mic, am intrebat-o unde sa o facem in masina...? Nu prea aveam chef asa ca mi-a sugerat un loc unde s-o pot pune pe masina sau pe capota (ceea ce am si facut).

Am mers 100m mai in fata spre Send92 si pe dreapta intr-o curte, am bagat masina pana la o mica padurice in capat de tot.

Am coborat din masina, m-am pus cu fundul pe capota si ea in genunchi la oral (mentionez ca a luat-o in gura fara prezervativ cu toate ca ne intelesesm pentru protejat ambele).

in timpul acesta, o mana la pasarica, o mana pe sani (nu foarte mari dar fermi). Dupa cateva minute ea a conculuzionat ca este suficient si sa trecem la normal.

Si-a ridicat fusta, am pus prezervativul, am pus-o cu fundul pe capota, picioarele la mine pe umeri (priveliste nebuna), da-i din cur cateva minute, apoi ma intreaba daca termin ca nu sta toata ziua...

I-am sugerat sa se puna pe capota oarecum pe burta s-o iau pe la spate ca sa termin.

S-a conformat, am mai dat de cateva ori si am incheiat.

Concluzie:

Aspect 8.5/10

Igiena...cu toate ca au fost pozitii in care trebuiau sa apara mirosuri nu am simtit absolut nimic, deci dau nota 10

Dintii toti in gura, aproape prea albi... ??? (nu erau de plastic) :laugh2

Oral nota 8. A pus si mana pe 00 dar nu se implica, doar o tentativa de deep, o uda mult, in curg balele cand o suge, o mai ia si la laba...

Normal ii ofer nota 9 pentru ca a acceptat pozitiile astea si pentru sunetele care le scotea. Tinand cont ca numai eu am lucrat, nu stiu cum se misca tipa.

Per total am ramas placut impresionat cu toate ca aveam putin morcovul in...pentru ca era doar ora 8 cred pe seara si eram cu frica sa nu dea cineva de noi.

 

M-a rugat daca mai trec prin zona, sa nu spun care a fost tariful si mai ales colegei ei (cea bruneta).

Fetele sunt din Jud DB.

Am intrebat-o daca vrea si pe camera si mi-a spus ca vrea la 100 lei/2 numere.

NU a vrut sa-mi lase nr de telefon, a spus ca daca vreau pe camera sau una mica o gasesc in zona seara.

 

Luni, eram in zona cu serviciul si o vad tot acolo si pe ea si pe colega ei.

Am oprit numai de curios sa vad daca imi da numaru de telefon sa mergem pe camera.

M-a recunoscut...a zis ca nu ofera numarul si daca vreau pe camera, sa mergem acum, dar eu nu puteam ca eram in timpul serviciului.

I-am zis ca vreau una scurta ca ma grabesc, mi-a zis scurt "40 de lei sti bine". I-am zis si eu ca data trecuta am negociat altceva si daca vrea clienti fideli nu mai creste pretul, eventual stagneaza sau face reducere la pachete, a inceput sa rada si a zis ca "nu acum ca este colega mea aici si stie ca iau 40". Daca revin peste 30 de minute sau daca pleaca colega ei, lasa pretul mai jos.

 

In fine, a fost o experienta frumoasa la curvele de pe centura, chiar neasteptat.

Despre bani nu mai spun ca sunt insignifianti pentru prestatia care a avut-o.

Am fost la altele jalnice pe sume mai mari.

Daca o prindeti, merita pe deplin incercata.

 

Va salut,

Cu stima,

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Intr-un final am reusit si eu sa punctez cu dansa aseara,dupa ce zona a devenit mai pustie.Dupa intalnire am ajuns la concluzia ca nu e vorba despre blonda care apare ocazional putin mai in fata de gpl,seamana foarte mult dar sunt diferente totusi,mai ales la corp.Pe blonda noastra cica ar chema-o Nicoleta dar nu am apucat sa verific inca.Deci,opresc langa dansa si intreb de scor.50 Ron oral+normal.Nu am stat de negocieri si am zis Hai!.Am fost cu ea putin mai in fata de locul de stationare,intr-o curte cu nu stiu ce fabrica (fetele sunt intelese cu paznicii,paznici care primesc 10 Ron pt fiecare doi clienti).In curtea fabricii e linistit,zona destul de intunecoasa iar faptul ca paznicul sta in poarta te scapa de o eventuala vizita inoportuna a politiei.De precizat ca pe drum mi-a spus ca merge si 40 de Ron dar a spus 50 ca era cu bruneta alaturi si nu voia sa stie aia ca ea merge si pe 30-40 de Roni.Dupa ce am parcat masina,sau mai bine zis pitit,am trecut la treaba.Blonda s-a dezbracat,m-a invitat si pe mine sa fac acelasi lucru si a inceput cu un oral slabut as zice eu,lucra acolo in viteza,fara nici un fel de artificiu ca sa nu mai spun ca a pus prezervativul direct pe ea cand nici macar nu era sculata.Dupa vreo 3 minute de supt am oprit-o si i-am zis sa continuam normal ca reusisem sa il scol pe ala micu dar nicidecum ajutat de supt ci mai mult de degetele pe care i le-am strecurat in pasarica.La normal am dat zdravan,alta poveste.Blonda da si contre,a pus si mana pe oo,m-a mangaiat si pe piept,lucru frumos ce mai!Am schimbat doua pozitii,ea deasupra si apoi un misionar chinuit (deh,bancheta din spate :P) urmate de finalizare in balonas.Acum,notele:

ASSPECT: 7 - arata bine,are forme dar dau doar 7 pt sanii care desi mari,sunt moi si lasati.

ORAL: 4 - slab,facut in viteza,protejat si pus prezervativ inainte de a fi sculata.

NORMAL: 8 - se misca bine capra,are intiativa si ar fi loc si de mai bine daca actiunea nu s-ar desfasura in masina.

IGIENA: 9+ - In afara de mirosul de tigara care o invaluia nu am simtit ABSOLUT nici un miros urat,si am cotrobait zdravan prin pasarica dansei cu degetele (neasteptat pt o centurista)

PRET: Initial a cerut 50 apoi din propie initiativa la lasat la 40

Concluzii: Chiar se revenit,la banii astia,la aspectul ei,la igiena chiar se merita.Si atitudinea a fost chiar ok,fara fite,fara fandoseli sau altceva.Chiar a incercat in vreo doua randuri sa ma faca sa rad,spunand niste glume iar apoi sa ma linisteasca in privinta politiei.Am intrebat-o si de nr de tel dar a zis ca nu il da,daca vreau,trec pe acolo si mergem pe camera (e dispusa si la asa ceva).Cred ca pe camera s-ar schimba situatia,acolo te poti desfasura in voie si apoi ar fi pacat de corpul ala sa dai o iepureasca pe fuga,blonda se cere muncita si chinuita zdravan.Pana la intalnirea pe care o vreau sa o stabilesc cu ea undeva pe camera (imediat ce scap de "radar" :P) va salut si va urez spor la futut! ;)

  • Like 4
Link spre comentariu

Va multumesc tuturor pentru informatii. Am vazut si eu ca au aparut de cateva zile cateva fete noi si bunute. Da sunt doua blonde acum una e mai plinuta si scundaca iar cealalta inalta si slabuta si apare mai rar e greu de prins. Arata foarte bine zic eu ,cred ca despre ea vorbeste GamblerBoy.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Salut ...

 

Blonda de la GPL ... a fost gravida ... si a nascut chiar ... va spun ca trec tot timpul pe akolo la serviciu .. si o gasesti ... pe timpul asta ... pe la orele 14-15 sigur acolo .... 

 

 

 

Cu stima ...

Link spre comentariu

salutari! dupa multe ,,secole" timp in care am incercat sa dau si eu de blonda de pe centura (ce e drept o vedeam dar na nu puteamopri findca era trafic si hmmm riscam sa fiu vazut, iar in alte dati aveam norocul sa ma intalnesc cu militia in actiune ) am reusit chiar acum sa dau de ea. Plecat la plezneala sa dau o tura (dupa ce mi-a picat o varnata cu o domnisoara care dorea sa incerce ceva, nefiind escort) o vad pe tipa brunetasi cand sa o ignor cu privirea, pac la 10 metriblonda. Opresc brusc, ea vine discutam zice oralul 40 roni ,ma gandesc sa negociez dar o intreb pai merge fara prezervativ? ea confirma ca daca igena e ok merge,zic sa nu mai negociez si pac o invit in masina. Imi arata ca locul e in parcare si hmmm zic naspa loc (se coboara in vale vizavi de presate dacia), cobor cu greu printre 2 masini si imi zic ampus-o cand o sa ies cu spatele de aici :). trec pestesi ea zice sa ai schimbat ca nu am rest. Shett zic eu in gand, pai nu am amde 50, ma gandesc cum sa fac, sa ii zic ca ii dau dupa de labancomat...asa ca pana laurmazic ok lasa asa fara rest. Ea incepe o dicutie despre unclient care na se uta la 5 lei... in fine o invitsa trecem la treaba si in gluma zic dc nu-tiiei camera. Ea zice ca o sa-si ia da ca apoi suna telefonul ca la nebuni si oricum sunasa intrebe nu sa se futa... O invit sa trecem la treaba si se apuca de treaba. Eh ce e drept ala micu dormea si ma gandeam ca hmmm nuo sa se trezeasca dar surpriza cand a dat de gura fierbinte (la propriu era caldut si bine) a inceputsa prinda viata. Si blonda dai da cu suptul asa fara pauza ( a luat decat una de 10 secunde) incet incet devinefoarte placut, atat de placut ca o invit la un deep dar hmmm zice ca daca o ia mai adanc vomita. In fine trec peste si o las sa mearga mai departe inca vreo 5 minutedupa care finalizez cu sete in gura domnisoarei care rade ca s-a umplut :)). Deschide portiera , scuipa, imi da clasicul servetel si na ma ghideaza la iesirea de acolo ca era nasol :).

Cepot sa zicpt un oral destul de ok cjiar daca e fara deep si atentie la zonele adiacente asa cum prefer.

Recomand per ansablu

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Frate blonda numai lucruri de bine pt ea...dar bruneta...eu am patit o rau de tot cu ea....nu a vrut sa se futa in masina si ma scos din masina in paduricea aia pana in gpl ...am coborit ca eram lesinat....se apuca de supt foarte slab si ma grabea incontinuu...cand sa il bag pe la spate...ce sa vezi politia...si dai si fugi prin padurea aia prin toti rahatii de caine....deci eu unu o scuip mereu cand trec pe acolo! Peace!!! Halatu 50 si cu tupeu....oral varza.. normal eram cu politia dupa mine nu am apucat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...