Sari la conținut

Alexandra, noua in domeniu - 0767672306


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

anuntul e ceva mai vechi, cam 2 luni, anuntul aparuse si in threadul de anunturi noi a lui Statistics

avea pozele din baie insa acum a adaugat poze si cu fatza

e de asteptat ca pozele sa fie mai vechi

 

telefonul suna dar momentan nu am reusit sa dau de ea

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras-si-in-domeniu-poze-reale/6767d20h98727ifh2064di45h02i3h13.html

post-99352-0-90318200-1566283862_thumb.jpg

post-99352-0-86659700-1566283869_thumb.jpg

post-99352-0-67461000-1566283879_thumb.jpg

post-99352-0-50362400-1566283887_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator justadick
Reputație: 0

Nu sunt vechi pozele. Asa arata si in realitate, are poza si la fata si cred ca este recenta. O avantajeaza putin pozele ce.i drept, in realitate este scundă, brunetă, sani mici, foarte mici, cur fain , micuț cu forme.

Are locație in Iosefin la o casa, în spatele curți,trebuie sa treci prin mijlocul curții pana in spate sa ajungi la ea unde mai sunt si alte case. Pentru mine nu a fost ceva ciudat dar poate altii vor alt fel de discreție.

Are un fel de garsonieră, modestă spre jalnica.

Ca si servicii on si np.

Oral bun, intens cu tente de deep, fara oo sau alte artificii dar mie mi.a placut.

 

La np ea deasupta, miscari bunicele, cateva saruturi scurte, cateva gemete, si cam asta a fost.

Dus nu a facut nici înainte nici după dar nu am simtit mirosuri neplăcute din partea ei. Din locuinta da dar de la ea nu.

Nici eu nu am făcut duș deoarece am venit gata dușat de acasă si oricum baia arată jalnic.

Nota a fost 150 pt un numar,cerută de ea înainte de acțiune.

În concluzie mi.a placut cum lucrează dar are minus mare la locație si un minus mic la aspect fata de poze. În realitate este scuuunda si are sani f mici.

Recomand a fi încercată,pentru ca este ok ca si atitudine si servicii.

 

Note.

....Locație 5.

....Servicii: On 8-9, np 9.

....amendă 150 lei un nr.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

pai decat asa locatie, mai bine cu deplasare si o pensiune ieftina, poate se muta ea

a mai fost o fata care avea locatia tot pe acolo daca nu chiar acolo, are thread aici pe forum, dupa aia s-a mutat in buziasului, facea si deplasari

Link spre comentariu
Vizitator domnucos
Reputație: 0

Merita incercata. Fac recenzie alta data. Note on 9 np 9 locatie 6(zona e linistita dar casa e naspa desi se vede ca ea incearca sa pastreze curat)

Link spre comentariu
  • Telefon: 096⁶8
  • Oras:Timisoara
  • Telefon: 096⁶8
  • Oras:Timisoara

Locația e ciudata, curte comuna prin care trebuie sa treci, apoi un adevărat labirint mergi înainte apoi prima la stânga, pe bancuta stătea un băiat dar nu de culoare, apoi iară stânga pe un culoar sa zic asa. Căsuța mica bucătărie, camera, și o baie,destul de curat dar neamenajat. Fata e draguta cu sâni mici dar cu un Cur fain și destul de stramta. Deci dacă va sperie una alta nu veniți, dacă cât de cât puteți face fata unor situații veniți ca merita. Tipa asta îmi aduce aminte de cazul Caracal. Cică din 15 pleacă din locația asta.

Np 9

On 8

150 nr

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 096⁶8
  • Oras:Timisoara
  • Telefon: 096⁶8
  • Oras:Timisoara

Locația e ciudata, curte comuna prin care trebuie sa treci, apoi un adevărat labirint mergi înainte apoi prima la stânga, pe bancuta stătea un băiat dar nu de culoare, apoi iară stânga pe un culoar sa zic asa. Căsuța mica bucătărie, camera, și o baie,destul de curat dar neamenajat. Fata e draguta cu sâni mici dar cu un Cur fain și destul de stramta. Deci dacă va sperie una alta nu veniți, dacă cât de cât puteți face fata unor situații mergeți ca merita. Tipa asta îmi aduce aminte de cazul Caracal. Cică din 15 pleacă din locația asta.Fata este protejata de un băiețaș de aprox 25 de ani(tipul de pe banca)care ma măsură lung. Când am vrut sa ies din casa, ma mirat faptul ca USA de la întrare era totuși închisă cu cheia, sa nu între cineva peste noi.....

Np 9

On 8

150 nr

Link spre comentariu

Noua locatie, Mircea cel Batran, garsoniera. Pozele sunt reale, tipa e frumusica, cred ca e cam pe la inceput de meserie, destul de timida dar cu bun simt. Ajuns la locatie, m-am bagat la un dus rapid, iar dupa ce am terminat a intrat si ea, nimic de reprosat la igiena. Ne-am luat in brate, am glumit putin, ne-am dezmierdat, m-am intins pe spate, ea venind deasupra si frecandu-se cu piersicuta de maciuca mea care deja era ca piatra. Ne-am sarutat de cateva ori, timid, a coborat apoi pe piept, abdomen si a trecut la un ON care mi-a placut maxim, facut la inceput incet de tot, cu limbuta doar la varf ca sa ma intarate, progresand incet incet spre un DT facut perfect...de mult nu am mai fost pe cale sa ma termin dintr-un oral, asa ca am oprit-o, si-am intors-o cu fundul spre mine la un 69. Pasarica superba, "pufoasa", cu labii mari, am continuat asa un timp, realizez ca-i place sa i se faca oral, asa ca inainte de sexul propriuzis, o intorc pe spate si imi bag din nou botul acolo de unde curge mierea, mai trec cateva minute moment in care se arcuieste din spate, si-si infinge mainile in parul meu ca sa ma opresc  :snap yummy. Trecem apoi la NP, misionar, nu a fost nevoie deloc de lubrifiant. Domnisoara s-a excitat din plin aici, eram unul in brate la celalalt, ma pupa/musca de gat, ma tragea de par, gemea intr-un fel care-ti face pielea de gaina, si dupa nici 2 minute o trece un orgasm de mai ca nu era sa-mi scoata prezervativul din cauza contractiilor. Nu stiu daca a fost atrasa de mine in mod special, dar tipa chiar se termina usor si repede  :laugh2 mi-a placut in draci, motiv pentru care nici nu am rezistat mai mult de 4-5 minute, cand o vedeam cum face.

 

O experienta frumoasa, a spus ca mai sta mult timp in Timisoara, sigur voi mai reveni. 

Aspect: 8.5-9, chiar draguta

ON: 10

NP: 10+

GFE: 8.5, o sa fie de 10 daca devine un pic mai dezinvolta, si daca saruturile alea timide se transforma in FK pe bune 

Halat: 150, o finalizare. 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

DA, am fost si datorita recenziei de mai sus a lui "skarsnik"

 

Ca sa clarificam lucrurile ... probabil fratele nostru a fost orbit de prezenta feminina care sa aratat in fata lui asa ca sa va spun parerea mea:

 

Locatia foarte bine descrisa vis-a-vis de Novatim de pe Mircea cel Batran, gazela este cea din imagini ... frumusica, micuta (probabil 1,60 m)

 

Apartamentul tip garsoniera curat, cu cabina dus, etc.

 

Patul unul care scartaie si unul care nu (la alegerea clientului)

 

Astfel sunat, programat din scurt (libera ok acum vin) si iata-ma la gazela in apartament.

 

Dus scurt atat din partea mea cat si a caprioarei. 

 

Actiunea a fost in felul urmator ... ea vine peste tine si atinge cu veverita cocoselul ... asa usor ... cat sa isi ridice cocoselul capul. Dupa care incepe cu oral neprotejat (oral bun dar cam scurt).

 

Am inspectat savarina ... si aici ce sa vezi ... nici vorba de labile promise de antefutadorul meu. Ma asteptam la ceva gen cameltoe dar o pussy relativ mica normala (curata) pe care am molfait o vreme ... parea ca ii place dar am impresia ca nu se lasa dusa de val (e normal)

 

Asa ca dupa o vreme am montat prezul. si m-a calarit de ziceai ca acum acum ii vine orgasmul ... dar nu a venit si nici nu cred ca ii venea asa ca am decis sa termin in balonas. 

 

Igenizat si plecat.

 

Note:

 

Aspect gazela: 9 (frumusica, micuta, slaba, tanara)

Oral: 9 - bun dar parca se grabea spre normal

Normal: 9 - bun dar si aici daca si-ar da drumul (poate cu uni a facut-o)

Anal : nici nu am intrebat

 

Recomandare ... deocamdata pentru palmares ... pe viitor are potential

 

 

 

 
  • Like 5
Link spre comentariu

probabil fratele nostru a fost orbit de prezenta feminina care sa aratat in fata lui asa ca sa va spun parerea mea:

 

Pai si tu ai cam iesit cu aceeasi concluzie ca si mine, - aspectul pasaricii, care mie personal imi place mult  :blushing2 in rest notele tot pe acolo sunt

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Pai si tu ai cam iesit cu aceeasi concluzie ca si mine, - aspectul pasaricii, care mie personal imi place mult  :blushing2 in rest notele tot pe acolo sunt

 

In principiu ain dreptatea de aceea am accentuat putin partea cu pasarica ... eu de mult caut asa zisa "pasarica pufoasa cu labii mari"

 

A ei este una obisnuita ... poate ne pune ceva poze sa o analizam  :crazylove

Link spre comentariu

Vizitat azi de dimineata domnisoara(+40730472291) este bruneta micuta draguta finuta destul de timidata pana apuca sa te cunoasca.pozele sunt ale ei.

Locatie pe mircea cel batran la nr 27, apartament cu o camera, numa bun pt asa ceva, baie cu dus prosop curat si gel masculin.

Atitudinea fetei este pro client desi e foarte timida, fiind la inceput de drum.

Mie mia placut lucru acesta deoarece am luat eu atitudine si am modelato dupa placerile mele.

Aspect 8 din cauza sanilor micuti dar usor

lasati

Locatie 10

Igiena 10 a facut dus de fata cu mine

Atitudine 10

On 9 umed,finut cu tente de deep si atentie la adiacente

Np 7 nu se prea pricepe dar nu comenteaza poti sa o pui cum vrea pula ta

Ap nam intrebat

Fk 9

Gfe9 te simti cu ea ca si cu colega aceea timida din liceu pe care ai vrut tot timpu so futi

Mie mia placut si o voi mai vizita.

Halatu 150 finalizarea

  • Like 4
Link spre comentariu

Revin si eu cu o a doua recenzie succinta, am revizitat-o pe domnisoara azi, aceeasi locatie, ea putin mai dezinvolta decat data trecuta, un FK mai implicat, acelasi bun simt de care a dat dovada si inainte. Recomand in continuare.

 

 

Aspect: 9

ON: 10

NP: 10+

GFE: 9, cateva imbunatatiri aici

Halat: 150, o finalizare. 

  • Like 3
Link spre comentariu

Lucreaza si la ora? Pret?

Daca te referi la “Putem programa din avans?†As zice ca nu. Cand vreau sa merg la ea, o sun sa o intreb daca se poate pe la o ora specifica, dar mai bine sa ii ceri confirmare inainte sa pleci spre ea.

 

Cat despre Alexandra, ce pot sa zic. Am fost de doua ori la ea si ambele dati a fost fix ce trebuie.

 

O fata tanara si mica de inaltime (miniona?), dar nu a fost o problema nici pentru mine.

 

Nota mea ii 10/10. Se implica si se conforma in orice pozitie vrei, si nu te grabeste.

 

Cadoul a fost 300 (O ora). Ca servicii, am profitat de ON, FJ, FK si NP. La ON a avut si grija acolo jos unde trebuie. Daca ii zici ce sa faca, face.

 

Multumesc tare mult Alexandra pentru amintiri 🥳

 

Abia astept sa revin. :-)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

am vrut sa o vizitez azi,am sunato mi a prezentat oferta,am intrebato daca e libera a zis da,am ajuns in 15 minute la adresa,insa cand o sun nu mai raspunde,am asteptat ca prostu vreo 20 de min prin zona,o resun si imi da ocupat si imi spune ca nu ma lucreaza!!i am scis mesaj ca am vb acu 40 de min,ca nu e ok sa procedeze asa,a zis ca ii pare rau!!

ei i pare rau dar eu am stat si ca bou in frig 20 de min si am futut 40 de lei pe taxi aiurea!!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...