Sari la conținut

Alexandra 0787812931


Postări Recomandate

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Am fost si eu azi pe la ea. 

Am sunat-o, am stabilit o ora aproximativa (nu am putut sa merg exact atunci), si am revenit cu un tel in jurul orei stabilite. Mi-a zis ca are nevoie de 20-30 de min sa se pregateasca pentru ca nu avea de unde sa stie exact cand ajung.

Locatia e usor de gasit. Apartamentul e curat, la dus mi-a trebuit ceva pana mi-am dat seama pe ce sa apas pana a pornit, dar m-am descurcat. 

M-a primit intr-un neglije dragut, care prezenta un fund mic, ferm si fantastic de frumos. Sanii sunt mici dar cred ca poate compensa cu un fund frumos. 

M-a intrebat ce imi place, ce vreau, am mai schimbat doua vorbe si am trecut la fapte. M-a avertizat ca are o lucrare la dintipe care am simtit-o si cam distragea atentia de la ce era important dar sper ca in scurta vreme isi rezolva problema sitotul va fi bine. Am inceput cu un ON, fara graba, cu atentie la toate cele din zona tinta, cu mangaieri si tot ce trebuie. Am continuat cu un 69. Se implica, nu se grabeste si pare ca nu ii displace de loc sa faca oral. Am terminat cu CIM, m-a curatat frumos, dupa care am facut o mica pauza in care am povestit cateva minute.

Am tecut inapoi la treaba, a inceput cu un ON, cand s-a ridicat soldatelul am pus caciula. Fata e deosebit de stramta. Pana sa intre soldatelul s-a dat batut. Pe cand l-am convins sa revina la datorie am incercat din nou sa intram, dar am intrat destul de greu si cum prin prezervativ nu a fost suficient stimulat  a renuntat din nou la arme. Asa ca am trecut la planul de rezerva in care am inceput un grind bine executat. As fi preferat miscarile alea sa le fi facut cu el inauntru dar asta este. Cand era gata de explozie am terminat cu un CIM.

 

Halatul a fost 130, fara graba, si daca ar fi cooperat pe deplin si soldatelul ar fi fost o experienta completa si placuta. 

 

Cu siguranta dupa ce isi rezolva problema cu lucrarea dentara as vrea sa ii mai fac o vizita.

 

Timp total petrecut .. pot doar sa zic ca a depasit o ora si nici un moment nu a dacut vreun gest care sa ma faca sa ma grabesc sau ceva asemnanator.

 

Ea poate fi o prezenta placuta spre deosebire de ce am mai citit aici, dar se poate ca si atitudinea celui care merge la ea sa influenteze atitudinea ei.

 

Notele

Oral: 8/9 - daca rezolva problema de care ziceam, poate fi ceva memorabil fiindca e atenta la ce face. Nu a fost nici un DT pentru ca e micuta. Nu cred ca prea poate.

Normal: - dupa cum spuneam nu a cooperat soldatelul. Tot ce pot spune e ca e foarte stramta.

GFE: 9 - saruturi, mangaieri si atentie.

Locatie: 9 - curat si ok dar intotdeauna se poate mai bine

Corp: 8/9 - E micuta de tot, cel putin in comparatie cu mine care sunt cam inalt, lucru care in unele cazuri e un dezavantaj. Plus un punct prentru funduletul ei obraznic, minus unul pentru sanii mici, dar frumusetea e in ochii privitorului.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Deci sa incepem cu inceputul, sunt nou pe site si e prima mea postare.... nu as fi vrut sa incep cu una negativa dar asta e.

Am mers la dn-soara asta, la tel a fost super ok la fel si la ea acasa, am fost incantat la inceput, locatia super, ea din spate arata bine, cam micuta la inaltime dar aia e... toate bune si frumoase, in timp ce imi facea oral la care nu se pre pricepe brusc s-a oprit si mi-a zis ca trebuie sa merg la baie ca vrea colegul ei sa plece si cum trebuia sa treaca prin camera in care noi faceam treaba eu trebuia sa plec ca el sa nu ma vada sau sa nu-l vad eu pe el....in fine, am refuzat si am zis ca plec, sa-mi returneze banii, nu a vrut asa ca am continuat a zis ca mai asteapta ala...dar de acolo s-a stricat tot, se grabea foarte tare!!! pana la urma am terminat la ea in gurita dar m-am ales cu o rana pe capul pulii de toata frumusetea pt ca a folosit prea mult dintii...nasol :(

Deci parerea mea e ca nu merita doar in cazuri extreme

NU O RECOMAND!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: nu mai exista.
  • Oras:baia mare
  • Telefon: nu mai exista.
  • Oras:baia mare

In primul rand Daca veneai LA timp cum am stabilit era super dar nine eu nu activez noaptea,Ai insistat am acceptat si a iesit un talmes balmes cei CE ma cunosc stiu ca nu FAC ASA .O zi buna tuturor.

Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

Fiind cu treburi in zona,zic sa ma duc la titulara acestui topic,in speranta unei experiente placute. Nu am avut timp pana acum s scriu recenezia,intalnirea pestrecanduse cu cateva saptamani in urma.

O sunt pe Alexandra,stabilim detaliile si la ora stabilita ajung la ea.

Doream sa stau macar o ora,insa m-am razandit din cauza prestatiei mediocre.Nu prea am ce sa descriu actiunea,nu a fost nimic memorabil.

Purced la note

Locatie: 9,5 (destul de frumos apartamentul,curatenia nu era chiar pefecta

Oral- 8 -a folosit mult mana

Normal-8.- este stammbta,insa nu se stie misca incat sa te excite

Aspect-6- aici voi fi subiectiv,insa mie imi aduce la fata mai mult cu un transexual,decat cu o femeie. la corp arata binisor, picioare grose de fosta sportiva , sani inexistenti. eu am sani mai mari. ea are doar sfarcuri,ca si asociere as zice ca sanii sunt ca a unei fete de 9-10 maxim.

Igiena: 10

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

Salutare...si ca sa fie ziua completa,o ultima recenzie,ce trebuia facuta de ceva timp.Evident,fara acces la domnitele preferate,dau pe froum cautare...gasesc profilul Alexandrei,ma uit la poze...hm,zic,sa vedem.Sun,imi raspunde...ma interesez de servicii,preturi...cam ce e pe profil scris...ma interesez de gfe si cunnilingus,fk...zice da,desi usor neconvingator.Ok zic,sa vedem.Purced la locaite,zona GArii,la Semiluna...urc,si imi deschide usa...:DPrima impresie,e chiar micutza de statuura,chiar si decat mine,in jur de 160,dar atletica...zice,ca a facut  gimnastica...pe corp se vede acest lucru,e musculosa,dar in fel de...fitness,as zice.Usor inceata,dar placuta...ulterior am aflat,lua vitamine,ca avea anemie severa,asadar...poate aici este si incetineala,dar e placuta fata...Apratamne mare,cu mai multe camere,foarte bine mobilat,intretinut,curat...de 10...baie mare cu cadina de dus modern(initail,nici nu stiam,de unde sa dau drumul la apa):)))geluri diferite,prosop curat,papuci.Asadar,10 la locatie si conditii.LA revenire,ma astepta intr-un desuu foarte sexy,cu ciorapi negri...arata bine......la corp e placuta,dar  la sani,sta foarte slab...dar cine e incitat de un corp lucrat,cu coapse musculoase,frums formate,si un fund extrem de ferm,nu cred,ca va obiecta mult.LA fata sa zicem,e ok,usor  se vede varsta,stresul,fumatul...dar e simpatica.Ca si atitudine e  9,nu e gfe,dar incearca sa se faca placuta,intretine conversatia.Prestatie...oral am cerut...executat bine,cu mangaieri  fine pe corp,cu atentie,cateodata usor evaziva,dar asculta de indicatii.Mirosea placut,si era o placere,sa ii mangai formele bine muncite ...minus,are o rana de la operatie la gat...in rest,abdomen,picioare,coapse,si in special fund bestial:PAm cerut sa ii fac cunnilingus,...si din cate am observat,ii place,a savurat fiecare  atingere...dar a cerut,sa nu folosesc degetele pe interior:POricum,m-am jucat destul,si i-a placut,dupa care am trecut la normal...e stramta,desi eu nu sunt mare Casanova,totusi,pana s-a obisnuit,a luat-o mai usurel,m-a rugat sa fiu mai gentil,ceea ce nu e greu pt mine,nu sunt adeptul sexului sportiv.Am incercat misionat,lady on top,doggy style,si la final umeri,craci.la LOT s-a miscat mai greoi,dar a ascultat si executat ce i-am cerut,dar se pare ca misionar,si inspecial umeri creci i-a placut,am si finalizat si eu.Am optat pt 1 nr,lasat 90 de lei grei,dus,si plecat.Asadar,per ansamblu,e ok fata...se straduie,asculta...conditiile sunt ok,serviciile,la fel decente.Daca era la tarifulde la inceput ,era si mai ok:PDar per ansamblu,o intalnire placuta.Sper,ca am fost de folos,si ce am scris,va ajuta membrii,in continuare!VA salut,si numai bine!:)

Link spre comentariu
  • Oras:bm
  • Oras:bm

Am vizitat si eu pe aceasta doamna, sunat si indrumat in zona de la semiluna. Aici surpriza ! ajuns sus , doamna era foarte agitata se tot plimba prin camera , am intrebat-o daca accepta ceea ce am povestit la telefon{ era vorba de totul neprotejat, zicand ca accepta} . Cand am intrebat-o daca sunt pozele ei de pe forum atunci a izbucnit totul, am facut stanga inprejur si dus am fost. Eu unul nu o sa calc altul pe acolo, e foarte dubioasa. Atentie fratilor .

Link spre comentariu
  • Oras:maramures
  • Oras:maramures

Buna dragi colegi.Am fost cu treaba prin Baia Mare si avand timp liber am vrut sa ma relaxez. Cautand pe forum m-a atras pozele ei frumoase si recenziile pozitive ale colegilor,ceea ce m-a facut sa o aleg pe Alexandra ca dama de companie.Am sunat si m-a informat cum sa ajung la ea.Am hotarat de la bun inceput sa iau o ora cu 2 finalizari la 130 de lei,oral si normal protejat.Ma asteptat intr-o tinuta sexi,,ea avand un corp foarte frumos lucrat,mai putin sanii,insa pe mine nu m-a deranjat. Am discutat putin,dupa care am trecut la actiune.A inceput cu un oral de nota 10,lucrand cu mare atentie si la oo dupa care am trecut la normal,eu alegand pozitiile,iar ea conforminduse pana am terminat.Am luat o pauza timp in care ea a mai raspuns la telefoane si mai facea programari,,scuzandu-se foarte frumos,dar pe mine nu m-a deranjat cu nimic,pentru ca este o draguta,dupa care am trecut la nr 2.Desi eram slabit,si putin fara chef,atata a insistat pana m-a facut sa-mi revin din pauza luata si sa incepem actiunea pana m-a epuizat.Notele mele sunt doar de 10.Ne-am inteles foarte bine,deoarece s-a comportat foarte frumos,calma,doar ca fumeaza mult,dar daca ea asa se relaxeaza e treaba ei.Profitati cat timp.o aveti ca e o fata superba.Merita sa aiba clienti cat mai multi.Respectati-o si veti fi respectati.Va multumesc pentru timpul acordar.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Am vizitat si eu pe aceasta doamna, sunat si indrumat in zona de la semiluna. Aici surpriza ! ajuns sus , doamna era foarte agitata se tot plimba prin camera , am intrebat-o daca accepta ceea ce am povestit la telefon{ era vorba de totul neprotejat, zicand ca accepta} . Cand am intrebat-o daca sunt pozele ei de pe forum atunci a izbucnit totul, am facut stanga inprejur si dus am fost. Eu unul nu o sa calc altul pe acolo, e foarte dubioasa. Atentie fratilor .

 

Mai nene, eu unul nu inteleg un lucru!  

 

In primul rand partea cu neprotejatul, stii de ce nu?

 

Iar a doua, ai vazut pozele de pe forum, ai vazut-o live, dupa ce naiba o mai intrebi daca sunt pozele ei? 

 

Iar recenzia colegului hot dog e dubioasa din nou, am vizitat-o pe  dameza si stiu un lucru sigur, ori colegul hot dog are stacheta jos de tot si acorda notele astea ori sunt eu prea pretentios, iar faptul ca raspunde la telefon, mai si programeaza pentru mine e un super turn off si se penalizeaza drastic de orice membru care se respecta. 

 

Nu va inteleg fratilor jur. 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:maramures
  • Oras:maramures

Cu ce este dubioasa recenzia mea? Eu nu sunt asa de pretentios ca si tine.Decat sa ne mintim unul pe altul,mai bine ea sa faca ce doreste iar eu sa me relaxez pentru numarul urmator.Atata timp car fata si-a facut treaba perfect cand a trebuit si a pus tot.ceea ce a trebuit atunci pentru miine e perfect.Fiecare cu pretentiile lui.Nu va putea mutumi domnisoara pe toata lumea.O seara frumoasa tuturor.

Link spre comentariu
  • Telefon: nu mai exista.
  • Oras:baia mare
  • Telefon: nu mai exista.
  • Oras:baia mare

Va rog nu mai sunaţi dupa 23h,maine voi fi disponibila intre17,30 si 22,30.O seara placuta tututror.

Link spre comentariu
  • Telefon: nu mai exista.
  • Oras:baia mare
  • Telefon: nu mai exista.
  • Oras:baia mare

Imi cer scuze timpul nu imi permite ieri de exemplu eram libera pana la 5seara,inca o data ma repet am revenit,dar in limita timpukui ce mi se permite,motivul e ca sotul meu lucreaza 12cu 24 si 12 cu48,12h le lucreaza pe zi si 12 hpe noapte de la sase seara si 2 zile e liber deci atat pot face imi pare rau,si ma scuz infata celor ce ma suna si nu pot raspunde doar prin mesaje cand nu pot vb.O zi buna

Link spre comentariu
  • Telefon: nu mai exista.
  • Oras:baia mare
  • Telefon: nu mai exista.
  • Oras:baia mare

Buna tuturor,maine si poimaine nu voi fi disponibila, rog amabil sa nu fiu sunata.De voi fi libera si disponibila am sa las aici scris. Seara si noapte buna tuturor.

Link spre comentariu

  • Oras:Baia-Mare
  • Oras:Baia-Mare

Bine ai revenit.Pe joi pe la 9-11 esti disponibila?Am drum prin Baia Mare si as dori sa ma relaxez putin.Ar fi frumos daca ai pune si o poza cu tine sa vedem daca te-ai schimbat!Si cat este pretul si ce contine.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...