Sari la conținut

Larisa 0742380312


larissa13

Postări Recomandate

  • Oras:Hawaii
  • Oras:Hawaii

Dragii mei, cand faceti o programare, va rog frumos sa specificati timpul pe care vreti sa il petreceti alaturi de mine pentru a putea face si alte programari. De asemenea va rog si sa-mi confirmati cu 30 de minute inainte, altfel nu se mai ia in considerare.

Daca ma sunati si nu raspund, inseamna ca sunt intr-un alt apel sau sunt ocupata, de aceea, cei care vreti sa va sun inapoi sau sa raspund la sms trebuie sa imi spuneti un timp in care pot face lucrul asta.

Iar un ultim lucru pe care vreau sa il lamuresc cu voi este legat de preturi, asta este valabil mai ales pentru cei care NU m-au intalnit. Nu mai insistati sa scad preturile, nu-mi este confortabil sa va lamuresc pe fiecare in parte ca atat mie, cat si clientilor care m-au vizitat, ni se pare un pret foarte corect in comparatie cu serviciile si comportamentul meu fata de voi. Va multumesc pentru intelegere si va astept cu drag

  • Like 1
Link spre comentariu

Mai dute n pula mea de tarfa de 2 lei.tu crezi ca am ajuns sa ne rugam de tine sa te futem sa iti dam mesaje.pe praful asta ar trebui sa oferiti cafeaua gratuit sa te futem rablo

Ești prea dur, este și ea un om care își căstiga banii printr-un altfel job..

 

Eu am vizitat-o acum aprox. 2 săptămâni și cu toate ca este skiny ceea ce nu este pe placul meu, a avut un comportament exemplar și chiar as și reveni la ea..

 

Legat de treaba cu mesajele, mi se pare corect sa anunți sau sa confirmi o programare...

 

Spor.

Link spre comentariu
  • Oras:pe la
  • Oras:pe la

Salut, am ajuns și eu la Larisa zilele astea, după o programare in prealabil.

 

Locație decentă, la vestitul bloc L, curat, Baia ok cu prosop uscat, nota 8.5

 

Fata este slim, o prezență plăcută,funduleț frumos, sânii mici și un pic lăsați, pozele o avantajează, pare puștoaică de 19,nu e chiar așa. Nota 8,dar sunt subiectiv îmi place genul.

 

După dusul de rigoare și un schimb de replici de complezenta, am trecut la încălzire cu un preludiu plăcut in pat, îmi place sex ul mai soft cu astea mici, furat puțin fk superficial, câteva mângâieri reciproce pe unde trebuie, mișto.

 

Am trecut la acțiune cu un sex oral np de calitate medie, nimic ieșit din comun, un pic 69,pasa curata, de nota 7.5,după care un LOT bunicel, mi a plăcut, se uită in ochii tăi, ceea ce e de punctat. Nota 8

 

150/o fin

 

La prețul ăsta este un raport ok.

De revenit doar dacă vă place genul sau prestația serviciilor pe care o consider foarte ok

 

Succesuri

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...