Sari la conținut

"SÂNJI"DE MOLDOVEANCĂ - 0759197639


baron58

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

O "sânji"de moldoveancă care nu trebuie ratată!

 

 

https://nimfomane.com/forum/topic/122628-0748568217-scolarita-obraznica/

  • Like 5

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

am vizitat-o eu pe domnisoara , o sa incerc sa scurtez recenzia

 

fata arata bine , ii frumoasa la fata si la corp , zona 300 , este cea din poze tanara in jur de 20 ani 

 

Note: 

aspect: 10 (era genu de fata cu care as iesi eu) , sani frumosi , deloc lasati , cu un fund asa mediu , nici mic nici mare 

igiena: 10 totul parea curat , nici-un miros dubios , nu am fost la baie pt ca am venit dusalit de acasa

fk: sa zicem doar niste saruturi pe gura mai pasionale , dar fara limba 

on: 8 , putin mecanic, mult sus jos , umed cu tente de deep dar fara atentie la zone , dar per total ok 

np: din punctu meu de vedere super , LOT executat ok si doggy cu o priveliste buna :D

anal: nu face

locatie: 10 , locuri de parcare pt un meci de fotbal gaseai acolo :D

gfe:5 , cam slabut , nu ii prea vorbareata , mai mult doar pui intrebari raspunde si hai sa ne futem , dar nu m-am simtit grabit doar ca parca imi dadea cu ignor :))

 

tin sa mentionez ca nu am intrebat nici cat ii jumate nici ora pt ca nu ma intereseaza atata timp cat face ce trebuie sa faca si din cate am inteles fin orala nu costa nimica extra

si la final mi-a cerut 150 si i-am lasat 200!

 

pentru mine e un mare da , eu as mai reveni cu drag! daca ar lucra putin la gfe ar fi top of the top , nu comenteaza , se umezesete natural , te saruta , geme parca chiar ii place , adica pot sa spun ca pe mine m-a pacalit (is constient ca asta e meseria ei), ii frumoasa foc , nu am ce obiecta in rest ! sper ca am dat destule detalii :D mergeti si incercati , din punctu meu de vedere merita toti banii ! 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Hai sa va spun si eu de domnisoara asta pe care am vizitato ieri; sunat raspuns promt,programat 20m ajung o sun,imi zice blocul,in micalaca in spate la fosta Bila, scara etajul,urc,deschide usa o fata frumoasa,tinerica,finuta,mers la baie,curata cu de toate,si ma asteapta in dormitor,phoai mama,incepe cu sarutari,oral foarte bun,cu atentie la coite,suge fata asta de zile mari,fara maini,dupa vreo 20 de minute de oral spectaculos cu de toate,monteaza prezervativul,si se urca peste mine iar frumos cu miscari cu sarutari pe sanii ei frumosi,schimbam iar dai,iar schimbam,o iau in brate,ia se misca,apoi oral foarte bun,si finalizare orala de zile mari,de mi-a tremurat picioarele, am finalizat si fuga fata la dus,pentru curatare,platit 150 ma pupat si plecat am fost

Oral 10 cu de toate

Normal 10 foarte multe miscari

Finalizare orala spectacol

Curata 10 cu de toate

Baie curata

Prosop curat

Nu comenteaza,nu vb mult,isi face treaba

Se merita!

Multumesc

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 898989
  • Oras:În lume
  • Telefon: 898989
  • Oras:În lume

Da da a revenit moldoveanca am gost eu in seara asta la ia ce sa zic ....in putine cuvinte ffff placuta si curata cu siguranta o sa ma mai duc ....e super fata din toate punctele de vedere....oral tot facut placut...

Face fk sau nu ?
Link spre comentariu
  • Telefon: 898989
  • Oras:În lume
  • Telefon: 898989
  • Oras:În lume
Acesta este anunțul, dar nu cred că reușești să pui poze,sa schimbat politica saitului.
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am fost la domnișoara. Foarte bine Arata . Tânără chiar foarte drăguță. Nu ai ce sa bagi de vina din punct de vedere fizic. A fost 150 lei finalizarea. Nu face FK. ÃŽn schimb am avut parte de o finalizare orală de senzație.

Locația 10... ared micalaca lângă fosta billa

Sânii ei sunt superbi. Puțin pe viteza a fost., recunosc, dar eram si eu în dorința puternica de a fute 😆😆. Fundulet drăguț, foarte curata, sexy, te așteaptă în lenjeria din poze.

Prosoape curate, multe, totul la îndemână. O experienta reușită! Scuze de prezentare asa pe viteza

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0

Avand chef de putin sange proaspat, imi indrept atentia catre fata asta cu "sanji" de moldoveanca. Ba fratilor, eu stiam ca moldovencele is mai dezghetate, fatuca asta zici ca era tinuta cu forta. Am incercat sa fac conversatie si in afara de raspunsuri seci, nimic. Parca pe final s a mai relaxat si a inceput sa spuna si propozitii si sa si zambeasca. Dar sa revenim la scopul vizitei mele, nu am fost acolo sa facem analize pe text.

Fata arata ca in poze, nu vreau sa insist, te asteapta in costumatia de scolarita. Ce as vrea sa mentionez, e ca e foaarte frumoasa, mie mi a placut foarte mult. Are niste buze numai bune de sarutat, din pacate nici o sansa. Sani micuti dar foarte frumoasi, fundulet mic dar ferm si frumos.

Din pacate nu a avut timp de o ora, am ramas la o finalizare 150 ron lasati inainte pe masa.

Locatia ok, baie cu de toate.

Ne punem in pat, ii zic ca vreau ON si incepe....o ia in gurita si da i....si da i...adanc, umed, nu a folosit mainile deloc. Oral excelent 10+, chiar daca nu se ocupa de celelalte zone.

Trecem la NP, schimbam cateva pozitii, ascultatoare, nu comenteaza, gemete placute, arata bine caprioara in orice pozitie, nu da contre, nu propune, as da un 8.

A urmat o finalizare orala de exceptie, pe partea asta fata stie ce face.

Cum ziceam,FK nu, anal nu am intrebat, nu prea vorbareata, dar la oral a fost bestiala.

De revenit: cred ca da, oralul mi a placut f mult si sincer as incerca o ora cu moldoveanca noastra.

De recomandat: da, cu siguranta. Merita incercata.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salut,pe scolarita o aveam in vizor de pe topicul de Iasi si la recomandarea lui baron58,un tip care imi place cum scrie si gandeste,astfel ca la inceputul saptamanii i-am facut o vizita dar experienta cu ea nu a fost ceea ce mi-am dorit.Sunt pt programare dar era ocupata si mi-a spus sa revin,plec inspre locatie,servesc o cafea si o resun,ma roaga sa-i dau 5 min.pt dus si apoi imi da interfonul.Ajung la ap. ne cunoastem,incerc sa leg o conversatie,sa stabilim programul,eu de obicei merg 1h pt ca primul nr e on cu cim mai scurt si al 2-lea e cu de toate mai batrneste,dar imi spune ca nu poate decat o finalizare pt ca avea alta programare,aici poate am gresit ca nu am plecat si sa vin altadata la ora.Deci 2 min.relationare,5 min dezechipare cu dus,invitat in dormitor,3 min am mangaiat-o si gustat-o,3 min on si finalizat glorios cim pe urma nu a mai vrut nimic pt ca avea program.Stiu ca 150 e o finalizare dar mi se pare mult pt 15 min.,poate 10-15 min se mai putea o masturbare,un masaj,un pahar de apa,ceva care sa te faca sa revii.Note:locatie-9 ap modern,curat,baie ok;aspect-fata 9 frumoasa,machiata;corp-9 cam 1,65,sanii rotunzi,potriviti,neafectati de gravitatie,abdomen plat,fara celulita,mi-a placut mult;igiena 9 curata,epilata,placuta;on-9 cu cim;np-nu am apucat;gfe-6;atitudine-7 politicoasa,rece,nu stiu a fost timorata sau sa grabit,mentionez ca nu sunt agresiv,nu negociez,eu am incercat sa destind atmosfera;cadou-150.Eu o recomand ca aparitie,e frumoasa,tanara,on bun dar daca ar fii mai pro client si as vrea sa mai revin la ea pt 1h sa ma edific,daca nu cumva e strategia ei sa nu ia decat la finalizare,te salut scolarito si iti doresc sedere placuta pe la noi.PS baroane58 daca tii legatura cu ea transmite-i sa ne trateze si pe noi cum te-a tratat pe tine,salutari de la Arad.PS1-nu am avut timp pana acum sa scriu recenzia

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191013/1404/53cdb15d81aca51b1a9bb4334e7c8a67.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191013/1404/e802ab3b73bded6706fc30ea682ea128.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191013/1404/5db925a831da1b9851ef245b8368a9b5.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191013/1404/5fac1612f7230be2e5a9836ecb3cafd2.jpg

Descriere Matrimoniale

Buna ma nunesc Adellina...am 1,60..oki verzi...20 ani.. sunt o fata draguta reala confirm cu costumatia... pozele ami apartin 100/100..Te astept cu drag sa petrecem clipe frumoase impreuna...Nu accept persoane cu bile sau sub imfluenta alcoolului...Va pup si va astept...

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator aristocrat
Reputație: 0

Hai salutare.

Am vizitat-o azi pe gagica, locație Ared 26 nefiind din Arad am găsit relativ greut locația. Parcare cât vrei la Carrefour de lângă.

 

Contactat la telefon îmi comunica locatia, ajuns sun să-mi comunice apartamentul coboară din lift un nenica cu accent de moldovean nush ce sa zic o fi fish no fi fish Ma întrebat ca cine a lăsat ușa deschisa la intrare. De unde pula mea sa știu cine a lăsat ușa deschisa am venit la futut nu la constatat situații uși.

Eh trecem peste, urc la gagica. Întru, constat, pozele reale.

 

Servicii:

150 coco - un număr cu ON și NP plus finalizare CIM.

Întrebat de AP nu face.

 

OK decartez cash ul sar la dush constat o pereche de adidași negri pe hol care păreau de bărbat dar sa revenim dush, mergem în Camera începem.

ON - 7/10 fără atenție la oo și fără deep dar overall ok. Nu te da pe spate.

NP - 7/10 ma dau eu pe spate. Ea peste mine o dam asa un timp apoi schimbam în doggy, la care mofturi ca să dai încet ca ma doare. Gata fata mea nu te rănesc eu, te raneste viata oricum.

CIM - ce dracu de nota sa dau e ok e CIM îl ia și secunda 2 fuge la baie nui prea place gustul de jizz.

GFE - 4/10 nu caut ceva waw dar măcar sa fie puțin vorbareata și sa mai schimbam o vorba doua.

 

Merg și eu sa ma spăl. După cea se spala și ea pe dinta se spala și la Veverițe deci un plus acolo ca Nah e curata nu am simțit vreun miros ciudat.

 

Sters, îmbrăcat și plecat.

Aaa da, are un pui de câine acolo cred ca e amstaff e drăguț mam jucat puțin cu el. Sărăcuțul pare închis acolo.

 

De recomandat hmm merge la un finish rapid nu as sta o ora ma bucur ca nu am stat.

Trageți voi concluzii. A zis ca ii place in Arad nu am întrebat cât sta.

 

Săbii tarii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...