kasparian Reputație: 6196 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Septembrie 12, 2019 nu cred ca e indicat sa folosesti crema in zonele intime...Si eu folosesc tot crema epilatoare - Farmec Men (se pare ca e cea mai buna de la noi). Am avut si eu ezitari (mai ales ca in prospect au bagat "disclaimer"-ul cu evitarea zonelor intime) dar, pana la urma, am facut testul recomandat de ei - respectiv, sa aplici putina crema pe o zona mica, timp de 2-3 minute, apoi sa o speli si sa urmaresti daca apare vreo reactie in urmatoarle 24 de ore - si, pentru ca nu s-a intamplat nimic, am trecut la folosirea curenta (cca o data pe saptamana). Primele 1-2 dati am fost putin iritat (exista si un gel pt. dupa epilare, dar eu am folosit niste crema de galbenele - ca o aveam in casa - si a fost ok), dupa aceea nu am mai avut nicio senzatie neplacuta.Problema e ca nu te faci "ca bebelusul" chiar din prima (ci dupa 2-3 aplicari, cand te inveti unde si cat sa insisti) si parul creste destul de repede , dar rezultatele sunt decente si, in orice caz, e mult mai simplu decat cu lama sau cu trimmer-ul.Pentru cine are alunite in zona (ca mine), recomand totusi acoperirea acestora cu o bucatica de leucoplast sau scotch. Link spre comentariu
ucenic26 Reputație: 24 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Parca totusi ma simt un pic sceptic in ceea ce priveste crema aplicata pe zona intima...si nu stiu cat de safe e si acel ipl...deci pana la urma...nu stiu ce metoda sa aleg Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Metoda Zohan. Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Parca totusi ma simt un pic sceptic in ceea ce priveste crema aplicata pe zona intima...si nu stiu cat de safe e si acel ipl...deci pana la urma...nu stiu ce metoda sa alegPai, ce sa-ti mai spunem, atunci... Decat ca pana nu spargi ouale, nu poti face omleta ;)Parerea mea e ca nu te costa prea mult sa incerci o metoda sau alta, cu oricata prudenta simti tu nevoia. 1 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Parca totusi ma simt un pic sceptic in ceea ce priveste crema aplicata pe zona intima...si nu stiu cat de safe e si acel ipl...deci pana la urma...nu stiu ce metoda sa aleg Uite metoda (f simpla): Masina de tuns barba, din aia micuța asa, pt zona pubiana si bicul gillete pt zona o0-lelor Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Sunt meseriașe aici, e și cu happy-end Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Sunt meseriașe aici, e și cu happy-end sau asa :) Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Crema depilatoare, lasi 10min, stergi cu burete si cu apa si gata. Piele de bebelush.https://www.emag.ro/product-feedback/crema-depilatoare-veet-aloe-vera-si-vitamina-e-pentru-piele-sensibila-100-ml-4053700288205/pd/DG19LBBBM/review/615039VeetDupa ce mi s-a spus ca partile intime concureaza cu barba unui popa batran am decis sa cumpar aceasta crema intrucat incercarile initiale cu lama au avut succes moderat si era sa imi rup spatele aplecandu-ma spre partile mai dificil accesibile. Fiind mai romantic din fire m-am gandit sa ii fac o surpriza sotiei de ziua ei si sa o aplic cu aceasta ocazie. Am comandat-o in avans iar lucrand pe vas in Constanta ma consider un barbat mai dur cu caracter puternic, trecut prin viata... Vai cat m-am inselat dragi cititori. Am asteptat ca jumatatea mea sa adoarma dupa ce i-am sugerat ca am o surpiza pentru ea si m-am incuiat in baie. Initial totul a mers struna, am aplicat crema si am stat asteptand ca ceva sa se intample. Nu am avut mult de asteptat. La inceput am simtit o usoara caldura care in doar cateva secunde a fost inlocuita de o intensa senzatie de arsura si un sentiment pe care il pot compara doar cu tentativa a doua persoane de a ma da cu capul de tavan tragandu-ma in sus de chiloti facuti din sarma ghimpata. Nu sunt un om religios din fire(vezi destule accidente pe vas care lasa in urma vaduve si orfani incat iti pui intrebari), dar dintr-o data eram dispus sa fac plecaciuni oricarei zeitati sa opreasca senzatia violenta de arsura din jurul tunelului meu maro si ce parea la acel moment omletizarea cu acid a oualelor mele. Luptandu-ma sa nu imi musc de tot buza am incercat sa ma clatesc de crema in chiuveta dar tot ce am reusit a fost sa o infund cu par. Prin ceata lacrimilor m-am zvarcolit sa ies din baie si sa merg spre bucatarie(mers e mult spus intrucat in acel punct mersul nu mai era o optiune.... Tarat ar fi o descriere mai precisa) in speranta ca o sa-mi gasesc in frigider o forma de alinare rece. Am tras usa congelatorului unde am gasit o cutie de inghetata de pe care am smuls capacul si am pozitionat-o sub mine. Consolarea, desi fantastica, a fost doar temporara deoarece s-a topit relativ repede iar junghiurile arzatoare s-au intors cu repeziciune. Din cauza formei cutiei de inghetata nu reusisem sa dau atentie stelutei mele de mare asa ca am bajbait prin congelator dupa altceva intrucat eram sigur ca vederea o sa-mi fie compromisa in curand. Am apucat o punga de ceva ce mai tarziu am aflat ca era plina cu varza de Bruxelles inghetata si am deschis-o incercand sa fac cat mai putin zgomot posibil. Am luat un pumn plin si am incercat(degeaba) sa tin cateva intre fese. Nu a avut nici un efect deoarece o parte din crema isi facuse loc in tartacuta si simteam de parca americanii de la Kogalniceanu isi testau motoarele de pe avioane in spatele meu. A fost singura oara(sper) cand am sperat ca in vecinatatea mea sa fie un om de zapada pe invers ceea ce va da o idee la ce nivel eram dispus sa ma cobor pentru a-mi alina durerea. Singura solutie pe care mintea mea innebunita de durerea a putut sa o conceapa a fost sa introduc una din varzuci unde nici o alta leguma nu a fost. Din nefericire, alertata de mormaielile ciudate care venea din bucatarie, jumatatea mea a ales acel moment sa investigheze si a fost intampinata de mine stand cu fundul in aer, inghetata de capsune scurgandu-mi-se dintre fese, incercand sa imping o varza de Bruxelles in posterior mormaind..."Oh da... Oh da...." De inteles a fost socata de aceasta imagine si a eliberat un tipat care m-a facut sa ma incordez intrucat nu o auzisem cand a intrat ce a rezultat in varzuca de bruxelles sa fie evacuata cu o viteza surprinzatoare in directia ei. Pot intelege ca nu-si imagina ca surpriza ei consta intr-o varza de bruxelles ejectata spre ea la 11 noaptea in bucatarie iar nevoia de a explica copiilor unde a disparut inghetata nu mi-a ajutat demnitatea a doua zi.... Pe scurt: Veet inlatura parul, demnitatea si respectul de sine 3 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Septembrie 13, 2019 https://www.emag.ro/product-feedback/crema-depilatoare-veet-aloe-vera-si-vitamina-e-pentru-piele-sensibila-100-ml-4053700288205/pd/DG19LBBBM/review/615039Veet Pe scurt: Veet inlatura parul, demnitatea si respectul de sinefoarte tare :)))))) Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Septembrie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Mai tare ca American Pie😀😀😀 Link spre comentariu
neiberr Reputație: 877 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2019 pe orice crema scrie ca este indicat a nu se folosi pe zona genitala...deci cum sa te contrazici cu cei care au facut crema..daca ei iti spun sa nu o folosesti acolo...Pai daca te ranesti la pula....cind o tipa neexperimentata foloseste dintii....exista crema care se da pe ranile de la pula sau unii se irita ,,poarta asa zisi chiloti de tabla,, ...Un sfat nu te mai rade la pula cu lama...( daca suna telefonul si te sperii iti retezi pula din greseala ) Tundete scurt cu foarfeca nr.1deoarece te maninca daca te razi si te scarpini noaptea in somn fara control ...vei face rani....cu puroi ...vei merge din greseala la tipe care au boli sau infectii si atunci sa te vad....? pe coie cum te razii...? dar la parul de la cur cum te razi...? Crezi ca dumnezeu a lasat parul in zonele intime aiurea...sau exista un scop....? Deci tunde-l scurt...ingrijeste-l dar nu-l elimina unde nu e necesar....In nas ti-ai taiat parul....? Sau te duci la babe care tund in zona intima...cur...coaie....? Unii isi mai pun nevasta...dar daca esti singur cine te rascheteaza....? Link spre comentariu
ucenic26 Reputație: 24 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Pai daca te ranesti la pula....cind o tipa neexperimentata foloseste dintii....exista crema care se da pe ranile de la pula sau unii se irita ,,poarta asa zisi chiloti de tabla,, ...Un sfat nu te mai rade la pula cu lama...( daca suna telefonul si te sperii iti retezi pula din greseala ) Tundete scurt cu foarfeca nr.1deoarece te maninca daca te razi si te scarpini noaptea in somn fara control ...vei face rani....cu puroi ...vei merge din greseala la tipe care au boli sau infectii si atunci sa te vad....? pe coie cum te razii...? dar la parul de la cur cum te razi...? Crezi ca dumnezeu a lasat parul in zonele intime aiurea...sau exista un scop....? Deci tunde-l scurt...ingrijeste-l dar nu-l elimina unde nu e necesar....In nas ti-ai taiat parul....? Sau te duci la babe care tund in zona intima...cur...coaie....? Unii isi mai pun nevasta...dar daca esti singur cine te rascheteaza....?am incercat cu masina de tuns barba..din aia mica mica...agața piele de zici ca te ciupeste cocosu din curtea bunicii (cei care au mai copilarit la tara si ieseau prin curte la gaini stiu cum e ) am incercat si cu foarfecu...si din greseala era sa.mi fac singur o castrare 😂 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Septembrie 14, 2019 am incercat cu masina de tuns barba..din aia mica mica...agața piele de zici ca te ciupeste cocosu din curtea bunicii (cei care au mai copilarit la tara si ieseau prin curte la gaini stiu cum e ) am incercat si cu foarfecu...si din greseala era sa.mi fac singur o castrare eu folosesc asta https://www.philips.ro/c-p/BG105_10/bodygroom-series-1000-aparat-de-ingrijire-corporala/overview si e foarte ok Link spre comentariu
ucenic26 Reputație: 24 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2019 eu folosesc asta https://www.philips.ro/c-p/BG105_10/bodygroom-series-1000-aparat-de-ingrijire-corporala/overview si e foarte okam vrut sa comand de pe emag si am vazut recenzii naspa despre el..ca mai mult zmulge nu taie..ca sa rupt nu stiu ce plastic ca sa tocit nu stiu ce plm... Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Septembrie 14, 2019 eu il am si e ok...nu e perfect dar e ok... poti incerca pe celalat daca vrei, one blade cu lama de corp; eu am incercat la el doar cea de fata si e ok Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 https://www.emag.ro/product-feedback/crema-depilatoare-veet-aloe-vera-si-vitamina-e-pentru-piele-sensibila-100-ml-4053700288205/pd/DG19LBBBM/review/615039VeetDupa ce mi s-a spus ca partile intime concureaza cu barba unui popa batran am decis sa cumpar aceasta crema intrucat incercarile initiale cu lama au avut succes moderat si era sa imi rup spatele aplecandu-ma spre partile mai dificil accesibile. Fiind mai romantic din fire m-am gandit sa ii fac o surpriza sotiei de ziua ei si sa o aplic cu aceasta ocazie. Am comandat-o in avans iar lucrand pe vas in Constanta ma consider un barbat mai dur cu caracter puternic, trecut prin viata... Vai cat m-am inselat dragi cititori. Am asteptat ca jumatatea mea sa adoarma dupa ce i-am sugerat ca am o surpiza pentru ea si m-am incuiat in baie. Initial totul a mers struna, am aplicat crema si am stat asteptand ca ceva sa se intample. Nu am avut mult de asteptat. La inceput am simtit o usoara caldura care in doar cateva secunde a fost inlocuita de o intensa senzatie de arsura si un sentiment pe care il pot compara doar cu tentativa a doua persoane de a ma da cu capul de tavan tragandu-ma in sus de chiloti facuti din sarma ghimpata. Nu sunt un om religios din fire(vezi destule accidente pe vas care lasa in urma vaduve si orfani incat iti pui intrebari), dar dintr-o data eram dispus sa fac plecaciuni oricarei zeitati sa opreasca senzatia violenta de arsura din jurul tunelului meu maro si ce parea la acel moment omletizarea cu acid a oualelor mele. Luptandu-ma sa nu imi musc de tot buza am incercat sa ma clatesc de crema in chiuveta dar tot ce am reusit a fost sa o infund cu par. Prin ceata lacrimilor m-am zvarcolit sa ies din baie si sa merg spre bucatarie(mers e mult spus intrucat in acel punct mersul nu mai era o optiune.... Tarat ar fi o descriere mai precisa) in speranta ca o sa-mi gasesc in frigider o forma de alinare rece. Am tras usa congelatorului unde am gasit o cutie de inghetata de pe care am smuls capacul si am pozitionat-o sub mine. Consolarea, desi fantastica, a fost doar temporara deoarece s-a topit relativ repede iar junghiurile arzatoare s-au intors cu repeziciune. Din cauza formei cutiei de inghetata nu reusisem sa dau atentie stelutei mele de mare asa ca am bajbait prin congelator dupa altceva intrucat eram sigur ca vederea o sa-mi fie compromisa in curand. Am apucat o punga de ceva ce mai tarziu am aflat ca era plina cu varza de Bruxelles inghetata si am deschis-o incercand sa fac cat mai putin zgomot posibil. Am luat un pumn plin si am incercat(degeaba) sa tin cateva intre fese. Nu a avut nici un efect deoarece o parte din crema isi facuse loc in tartacuta si simteam de parca americanii de la Kogalniceanu isi testau motoarele de pe avioane in spatele meu. A fost singura oara(sper) cand am sperat ca in vecinatatea mea sa fie un om de zapada pe invers ceea ce va da o idee la ce nivel eram dispus sa ma cobor pentru a-mi alina durerea. Singura solutie pe care mintea mea innebunita de durerea a putut sa o conceapa a fost sa introduc una din varzuci unde nici o alta leguma nu a fost. Din nefericire, alertata de mormaielile ciudate care venea din bucatarie, jumatatea mea a ales acel moment sa investigheze si a fost intampinata de mine stand cu fundul in aer, inghetata de capsune scurgandu-mi-se dintre fese, incercand sa imping o varza de Bruxelles in posterior mormaind..."Oh da... Oh da...." De inteles a fost socata de aceasta imagine si a eliberat un tipat care m-a facut sa ma incordez intrucat nu o auzisem cand a intrat ce a rezultat in varzuca de bruxelles sa fie evacuata cu o viteza surprinzatoare in directia ei. Pot intelege ca nu-si imagina ca surpriza ei consta intr-o varza de bruxelles ejectata spre ea la 11 noaptea in bucatarie iar nevoia de a explica copiilor unde a disparut inghetata nu mi-a ajutat demnitatea a doua zi.... Pe scurt: Veet inlatura parul, demnitatea si respectul de sine Esti un bosorog plagiator =)) 1 Link spre comentariu
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Esti un bosorog plagiator =)) martaloago, vezi ca Antonia se fute bine , tu nu ai de unde sti :)))) 2 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 martaloago, vezi ca Antonia se fute bine , tu nu ai de unde sti :)))) Ce clona scarboasa ai devenit Harley 2 Link spre comentariu
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Ce ai tras coaie ? =)) 2 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Ce ai tras coaie ? =)) Pe ma-ta'n pula :) si n-a durut-o chiar i-a placut =)) 2 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Pe ma-ta'n pula :) si n-a durut-o chiar i-a placut =)) Fara familie da-te-n plm de copil facut din icre. 2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Pe ma-ta'n pula :) si n-a durut-o chiar i-a placut =)) saracie sa iti dau bani de mai multe conturi ca ati ajuns rau de tot #saracilor 2 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 saracie sa iti dau bani de mai multe conturi ca ati ajuns rau de tot #saracilor N'ai tu bani amarasteanule, noi avem rezerve. Te imprumutam daca vrei =)) Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 15, 2019 N'ai tu bani amarasteanule, noi avem rezerve. Te imprumutam daca vrei =))http://2.bp.blogspot.com/-3AEPr3n5q3c/TldN16jwLHI/AAAAAAAADfY/YIcCnBYVZmA/s1600/YDnpq.jpg 1 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 http://2.bp.blogspot.com/-3AEPr3n5q3c/TldN16jwLHI/AAAAAAAADfY/YIcCnBYVZmA/s1600/YDnpq.jpg Te-a durut ? =)) =)) =)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum