Sari la conținut

Bruneta


anefsex

Postări Recomandate

Vizitator razvannebunu
Reputație: 0

Eu zic ca era mai bine sa te baneze pe tine si pe aia 3-4 care mananca rahat zilnic pe aici. :)

m-ai  insultat gratis, am facut recenzii inclusiv pentru netestate si am comentat cat de cat  la subiect. Prea multa reclama facuta fetelor dauneaza.

Si ca sa iti raspund  daca ma uit la numarul de postari facute de tine as zice ca te incadrezi  mai bine printre cei 3-4 de care pomenesti

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

m-ai insultat gratis, am facut recenzii inclusiv pentru netestate si am comentat cat de cat la subiect. Prea multa reclama facuta fetelor dauneaza.

Si ca sa iti raspund daca ma uit la numarul de postari facute de tine as zice ca te incadrezi mai bine printre cei 3-4 de care pomenesti

Ai capacitatea sa intelegi un text simplu in limba română? Cred ca nu, pentru ca nu te-am jignit in niciun fel. Nu erai inclus in grupul de 3-4 persoane de care am pomenit acolo.

Legat de recenziile si parerile tale, foarte interesante si inteligente, pot sa spun ca ma interesează cam cat declaratiile Vioricai Dancila, adica deloc. Iti dai seama ca sunt foarte putini useri aici ale caror pareri/recenzii/idei conteaza pentru mine/ ma influențează in vreun fel. Johnny era unul dintre ei. Cam asta e tot, n-o lua personal, sper ca ai inteles acum. Adios!

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...