Sari la conținut

Nouă venită Denisa_19, 0721509333


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/nou-venita-la-tine-in-oras/g6he6g735d2d7e932g4e5e48h0de9e94.html

 

escorta 0725077728

 

Sunt poze fake ? ca la ce blonda si ce fund vad aici in 5 secunde aproximativ am avut pula pana in barba :))

pozele sunt false, e o tipa blonda, banala la infatisare, cu o burtica maricica 

  • Like 2
Link spre comentariu

Am fost la ia astăzi dimineață, intr-adevar dantura nu este strălucită dar merge o muie , am luat 1 ora total ma dezbrac o astept in pat , ia me a spus că se duce la baie sa isi desfunde analul (clisma) după circa 10 minute vine goală, este putin plinuta are putina burtica si cursul bombat , sa pus lângă mine i am spus sa imi faca o muie usor si sa stea într-o parte sa pot sa ai umblu la pasa , după circa 5 minute sa sculat cardanul eu umblandui putin printre labii apoi arătătorul circa jumatate de deget in anal , după ce sa sculat i am spus sa se puna capra la marginea patului si sa se pregătească sa o umfla la ochiul maroo, m-am chinuit 2 minute sa ai bag capul dar aluneca in pizda , având si dick ul de 18 si extrem de gros mai ales cand se umfla cabessa la el e grav , nu stiu cum sa nimerit ca nici crema nu avea la ia i se terminase , în fine lubrifiant natural , am dat la pizda circa 1 minute sa se umezeasca mai bine după a 2 a încercare in sfarsit intra capul la anal , me a spus sa dau 2-3 minute usor sa o bag si sa o scot ca e mare si o doare putin zis si facut se mula pula pe anal perfect intra ceas , după 3 minute încep să ai dau mai puternic si aud un poc , na belea sa rupt balonul , wat ever pula eu nu o mai scot ma simteam prea bine 5 minute i am devastat analul capra cu fundul ala bombat era ceva de vis ca un filmele americane cu negrese după ce vars tot icrele in analul ei o scot usor si na belea după ce ca gemea grav in pula probabil o si durea putin , ai ramane analul deschis circa 5 secunde iar după începe să ai curga tot icrele vărsat la ochiul maroo ia rpd isi ia un șervețel si isi pune la pizda sa nu ai intre la gaura :)) ceva de vis analul rupt si cum ai ieșea speram din cur , fumez 1 țigara si dupa 10 minute trecem la al 2 lea număr, tin sa precizez ca anal nu am mai facut cu toate ca eu vroiam si al 2 lea tot anal , era destul de afectată transpirata si putin rosie la fața, cred ca al 2 lea număr intra mai bine la anal ca deaja rozeta ai stătea intre deschisă, în fine iară o muie 5 minute pus umeri craci si dai la buci imi venea coaiele plesnind de fesele ei un sunet minunat , intra perfect umeri craci , dat drumu in balon după alte 5 minute , ia era uda toate cu spume la pizda si corpul ai era fleasca , după am intrat amândoi in dus ia sa pus pe wc sa se cace , căci i am desfundat rozeta calumea ce clisma! Făcut dus îmbrăcat si plecat ! Ia rămăsese in baie a zis ca data viitoare 250 lei imi ia la anal si 1 număr atata anal nu 2 :)) sincer m as mai duce pentru anal ! Cu toate că si păsărica este destul de stramta spor la futut pe timp de carantină! Timp 54 de minute pe ceas fără dus halatul 200 lei ! Acord nota 9 pentru anal si pasa , muia nu a fost cine stie ce !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salut. Am vizitat fata astazi. Pozele: sunt in acest thread cateva poze in care apare ea (cum ar fi cele cu pantofi portocalii). Impresii contradictorii, mai mult negative. Zona Ciresica, langa biserica. Apartamentul varza, nu stiu daca am mai vazut asa ceva pana acum. O canapea rupta rau pe care se desfasoara ostilitatile. Patul arata un pic mai bine dar probabil acolo doarme ea, sau altcineva. M-a intrebat cat stau, total face doar la ora. Zic, vreau total. A cerut banii si a stat cu mana intinsa pana i-am scos din buzunar. M-am cerut la dush, baia in aceeasi stare jalnica. Mi-a dat un prosopel curat, uscat, din sifonier. Am intrat in cada.. Avea doar un sapun normal si un gel de dush gol. M-am chinuit minute bune sa scot ceva din el, ce mai ramasese pe peretii recipientului. Cand ma spalam, suna interfonul. Na belea. Am marit viteza si am iesit aproape ud din baie. Cica ar fi fost cineva care si-a uitat cheile (?!). In fine. Actul in sine, scurt. Un oral banal, scurt. Zice, trecem la anal? Da. La cererea ei am bagat-o incet. Cand a intrat toata zice, da-i cum vrei. Bun analul, stramta, ceva contre, gafaie un pic, o apuci cum vrei. Terminat in balon. M-a sters cu servetele umede si apoi s-a sters si ea. Ma intreb, daca face dush, cu ce se spala? Cu jumatatea aia de sapun normal? Totusi nu am sesizat mirosuri suspecte. M-am imbracat si am plecat. Cand am iesit din scara, in parculetul din fata, pe o banca, un tip mai negricios cu o sticla mare de cola. Ori protectia fetii ori unul care taia frunza la caini.

Note:

- zona: Ciresica, pe Cismelei, foarte usor de gasit dupa indicatiile ei.

- locatia: 2

- fata: dragutica dar nu vreo frumusete deosebita: 7-8

- gfe: destul de vorbareata si deschisa: 8.

- oral: nimic deosebit: 5-6

- normal: N/A

- anal: 8-9.

- dantura: din pacate nu prea i-am observat-o, se ferea bine.

- de revizitat: poate... pentru analul acela bun.

 

Numai bine si spor!

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator futac_cta
Reputație: 0
  • Telefon: 0721***170
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 0721***170
  • Oras:Constanta

Am dat copy/paste din anuntul de mai sus .. si culmea a sunat si raspuns.. probabil a luat automat 0725077772 si de aia a ajuns apelul in alta parte

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

mama,ce nervi am să-mi bag.am fost în seara asta la ea și înainte de a ajunge la locație mi-a spus ca ii e sete și ca dacă ii cumpăr imi va face reducere.ok zis, și făcut ii cumpăr o sticla de cola,ma îndrept către locația ei și sta soldateste ca să ii dau banii (inițial totalul e 250,dar pt sticla mi_a făcut o reducere la 200) și începem treaba.dupa ce terminam îmi spune ca e supărată pe mine,eu am întrebat-o de ce și ea a evitat sa-mi raspunda.dupa câteva ore ma suna și ma întreabă de ce m-a injurat(eu vorbind cu ea prin mesaje după aceea) și eu i-am spus ca din cauza ca nu mi-a spus motivul pt care nu ma mai vrea la ea,si mi-a închis în nas.

și acum notele:

ON:7

NP:7

AN:10,ca pt asta m-am dus în special

gf:2 cu indulgenta

de recomandat:NU

de revenit:NU

P.S.e nesimțită și o tupeista

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

mama,ce nervi am să-mi bag.am fost în seara asta la ea și înainte de a ajunge la locație mi-a spus ca ii e sete și ca dacă ii cumpăr imi va face reducere.ok zis, și făcut ii cumpăr o sticla de cola,ma îndrept către locația ei și sta soldateste ca să ii dau banii (inițial totalul e 250,dar pt sticla mi_a făcut o reducere la 200) și începem treaba.dupa ce terminam îmi spune ca e supărată pe mine,eu am întrebat-o de ce și ea a evitat sa-mi raspunda.dupa câteva ore ma suna și ma întreabă de ce am înjurat-o (eu vorbind cu ea prin mesaje după aceea) și eu i-am spus ca din cauza ca nu mi-a spus motivul pt care nu ma mai vrea la ea,si mi-a închis în nas.

și acum notele:

ON:7

NP:7

AN:10,ca pt asta m-am dus în special

gf:2 cu indulgenta

de recomandat:NU

de revenit:NU

P.S.e nesimțită și o tupeista

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...