Sari la conținut

Angelina 0748775372


Postări Recomandate

  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle

MatrimonialeBuna dragilor ! Ma numesc Angelina.Cauți ceva nou? Te-ai saturat de conturi false și sa fi grăbit încă de la primul contact?Esti un bărbat care se respecta și căruia îi place sa fie învăluit de pasiune , senzualitate ,elegantă și rafinament, ce pune accent pe discreție și seriozitate ? Atunci eu pot fi compania potrivită pentru tine .Finuta și atenta la dorintele tale , te astept intr-un cadru intim și calduros pentru a-ți îndeplini dorintele..Optez pentru plăcerea reciproca și tot odată sa te port pe culmile amorului dorit.Rafinamentul și senzualitatea se oglindesc in calitatea serviciilor mele.Daca esti un adevărat gentleman , totul vine de la sine iar întâlnirea noastră va fi una încărcată de momente frumoase.Garantez revenirea , deoarece îmi cunosc valoarea iar calitatea și rafinamentul ma reprezintă.Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela.Doar un apel ne desparte, dacă stii sa apreciezi calitatea și bunul simt nu ezita sa ma contactezi. Pupici

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: https://ibb.co/9VY2p33
  • Oras:https://ibb.co/9VY2p33
  • Telefon: https://ibb.co/9VY2p33
  • Oras:https://ibb.co/9VY2p33

este ok fata, pe calea victoriei, mai ramane cateva zile in capitala si pleaca in Timisoara, ii place sa calatoareasca. pe scurt se merita macar un glont, nu lucreaza cu programari, suni cand esti in zona cu 10 minute inainte, nu are atitudine fast-fuck, nu se pune problema.

Link spre comentariu
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier

RECENZIE:
Locatie: 9 (Calea Victoriei la intersectie cu str Eforie)
Aspect: 9 (domnisoara frumusica undeva la 1.67 cm , ochi verzi, par negru lung, sani mici frumosi, fund rotund, slim, creola, foarte multe tatuaje pe corp)
Oral: 7.5 (protejat, ok-ish, lins, fara atentie la bijuterii, doar o singura viteza, fara deep)
Normal: 8.5 (protejat, se implica/accepta pozitii, participa la actiuni, geme placut natural)
Gfe: 8.5 (saruta da, FK da, dar nu din proprie initiativa)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, am avut multe in comun)
Igiena: 10 (curata, piele fina)
Halat: 500 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am luat legatura prin whatsapp cu domnisoara Angelina si am stabilit intalnirea in aceasta saptamana. Nu lucreaza cu programari, o anunti cu 10 minute inainte cand esti in zona.
Locatia este pe Calea Victoriei, numarul de la strada vi-l da ea pe whatsapp si restul detaliilor. Fara sa o intreb iti trimite pe wap lista serviciilor care le ofera: "250 fin, 500 ora, oral si normal protejat, masaj, 69, saruturi, finalizare corporala". Ca sa intri in apartamentul ei trebuie sa treci printr-un separeu, la bloc jos nu este interforn. Apartamentul este ok, spatios, in regim hotelier, camera de lucru este ok, patul rezista, la baie geluri de dus, se poate intra in baie prin 2 usi. Domnisoara seamana cu Angelina la chip, este frumusica undeva la 1.67 cm, ochi verzi, par negru lung, sani mici spre medii frumosi, fund rotund, slim, creola, multe tatuaje pe corp. Are in apartament o catelusa simpatica care nu ne-a deranjat, mai tarziu am aflat ca are un tatuaj pe piciorul drept: catelusa :) .
Inca de cand am vorbit cu ea, mi-am dat seama ca este moldoveanca, stand chiar in acelasi cartier (acasa acasa) . Este o fire joviala, caterincoasa chiar, nu m-am simtit deloc grabit pe durata intalnirii, chiar am vorbit multe, am facut click. Intors de la dus, Angelina m-a asteptat intinsa in pat, se intindea ca o felina, am prins-o la o ora matinala si inca era somnoroasa. Accepta sa o saruti pe buze, mai tarziu pe durata intalnirii cand se incalzeste bine, si ii place, face si FK.

Despre servicii:
 - oralul il face protejat, ok-ish, lins, fara atentie la bijuterii, doar o singura viteza, fara deep
 - accepta 69
 - la normal foloseste lubrifiant de fiecare data (durex), este foarte stramta (, mare grija) si poate sa isi contracte muschii vaginali sa fie si mai stramta
 - am schimbat mai multe pozitii cu ea, are experienta, stie cum sa se aseze in fiecare din ele, pozitiile care o avantajeaza sunt LOT si doggy, geme placut natural, te strange in brate, te trage in ea

Notite)
1)Are un numar impresionant de tatuaje pe corp
2)In locatie are o catelusa simpatica care sta cuminte in living room
3)Nu are un program anume, si-l face cum vrea ea

M-am simtit bine cu Angelina ("Imperfection is beauty") ^_^

  • Like 30
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Păcat ca are un corp drăguț, figura interesantă dar s-a tatuat de pușcărie!

Total disgrațios sa vezi pe plaja sau in pat o asemenea aglomerație de tatoo!

 

Gusturile difera foarte mult,mie imi plac mult tatuajele ei,pentru mine un turn-on fenomenal.

 

In alta ordine de idei, Angelina..oferi FK?

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator ang3l1na
Reputație: 0

Asta-i grija in tini nebunule cum o sa arat peste 20-25 de ani, da ci ti futi pi tini grija ci fac eu cu corpu meu, important ca ma simt eu bn, nu ai dreptu sa critici maimutoiule.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...