Sari la conținut

Camy 0720568545


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara

Depun efurturi importante😠sa ajung la o anumita escorta ce mi a starnit curiozitatea,si daca vad ca'i place sa tachineze si se lasa dorita, caut alternative.

 

CAMI a fost o alternativa,si in cazul ei aveam curiozitatea sa vad de ce nu se inghesuie lumea sa povesteasca cate ceva ,practica un pret corect,aspectul este si el unul decent,adica nu este fata dupa care "sa ti rupi" gatul pe strada dar compenseaza bine prin simpatie si buna dispozitie pe care o mentine.

Are locatia(si mie imi pare modesta cum deja am citit. ..) in zona complexului studentesc(intre stadion si complex,pe Ripensia). Am stat la o tigara timp in care Cami a facut dus,in cazul meu a considerat ca nu era necesar.Este micuta,are par roscat ( vopsit), lung pana spre mijlocul spatelui(curat si moale,mirosea a sampon). Corpul este frumos,nu slaba...nu grasa...sani faini cu areole maricele si sfarcuri "vizibile" care isi tripleaza forma odata stimulate . A inceput cu oral neprotejat consistent(nu cel mai... pe gustul meu ,dar bun) in care a fost ascultatoare si a incercat sa mi faca pe plac... "gag reflexul" rezultat a fost destul de hard-core. M am ocupat putin de corpul ei pe care l am gustat bine,sarutul mi la permis asa...cu dintii stransi,in rest nu ma lamentez. Am auzit si mici gemete (sonorul potrivit,cat sa nu mi lase impresia ca i din lemn si nici sa mi dau seama ca'i pura prefacatorie). A reluat proba de oral,am vrut sa termin dansul cu un CIM care mai degraba a fost putin COF si mult COB. Am fost multumit de opera mea,am primit servetele,a folosit si ea, mi am aprins o tigara,fatuca s a asezat langa mine si am stat la discutii. Am simtit ca'i lipsea putina afectiune,devine (prea)repede confidenta,lucru care nu'i neaparat rau(daca contribuie la starea de bine) ocazie cu care am simtit o tot mai degajata.

 

M am intins pe spate, Cami a inceput sa l stimuleze pe junior,a inceput o alta runda de oral, dupa ce a obtinut consistenta dorita i a tras pelerina si am inceput un nr de normal(nu face anal). S a miscat satisfacator,a participat bine si am schimbat cateva pozitii. Patul/canapeaua m a deranjat cumplit din cauza scartaitului, i am propus "pe la spate" din picioare unde am contribuit pana la epuizare, am rugat o sa se intinda,l am descoperit pe fratior si m am pozitionat ca pt misionar. HJ cu una ,cu cealalta se stimula in timp ce o tineam de pulpite...la momentul potrivit am "preluat"(sau mai degraba l am pierdut) controlul si am stropit multumit pe abdomenul tinerei.

 

Sunt multumit de experienta avuta dar mai ales de investitie:250/h.

 

La mulți ani tuturor sărbătoriților zilei de azi! 

  • Like 2

dag dal gas!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...