norbert1976us Reputație: 1427 Postat Noiembrie 4 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 4 Salutare! Are idee cineva unde a plecat Katy?
Blacke7 Reputație: 3 Postat Noiembrie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5 Sa intelegem ca numai lucreaza Katy la acest salon, stii sigur?
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Noiembrie 5 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 5 Normal ca știu sigur. Am vrut sa merg la ea ieri și mi s a spus ca nu mai lucrează la ei. 1 1
cezariulius Reputație: 146 Postat Noiembrie 5 Postat Noiembrie 5 Acum 3 ore, norbert1976us a spus: Normal ca știu sigur. Am vrut sa merg la ea ieri și mi s a spus ca nu mai lucrează la ei. Salut! Nu mai vezi mesajele mele? 2
alon000 Reputație: 525 Postat Noiembrie 8 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8 La 07.11.2024 la 9:18, madmax123 a spus: Bella mai este ? Sa trăiești Bella a dispărut la fel și Katy
nakavasile Reputație: 143 Postat Noiembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18 Katy s-a intors la Fantasy
Haiavatha Reputație: 3 Postat Noiembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18 2 hours ago, nakavasile said: Katy s-a intors la Fantasy Sub ce nume? Ca cine e acum cu numele Katy la Fantasy pe site, nu e ea
nakavasile Reputație: 143 Postat Noiembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18 Am intrebat daca e Katy care a mai lucrat la ei si mi-au confirmat. E drept ca n-am fost sa ma conving ca e chiar Katy de care vorbim aici.
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Noiembrie 21 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 21 On 11/18/2024 at 8:49 PM, Haiavatha said: Sub ce nume? Ca cine e acum cu numele Katy la Fantasy pe site, nu e ea Ea este!
glforyuo78 Reputație: 24 Postat Sâmbătă la 10:51 Oras:Galati Oras:Galati Postat Sâmbătă la 10:51 Salutare.din motive personale,nu am reușit să mai ajung pe la salon.care mai este atmosfera,ce fete mai activează,Alice mai este?că am văzut că unele fete au migrat.
Haiavatha Reputație: 3 Postat Sâmbătă la 14:26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Sâmbătă la 14:26 3 hours ago, glforyuo78 said: Salutare.din motive personale,nu am reușit să mai ajung pe la salon.care mai este atmosfera,ce fete mai activează,Alice mai este?că am văzut că unele fete au migrat. Alice mai este, dar ii pute pizda, ceva de groaza. 1
negrila2001 Reputație: 31 Postat Sâmbătă la 22:28 Postat Sâmbătă la 22:28 Acum 11 ore, glforyuo78 a spus: Salutare.din motive personale,nu am reușit să mai ajung pe la salon.care mai este atmosfera,ce fete mai activează,Alice mai este?că am văzut că unele fete au migrat. Salutare, Am fost eu săptămâna trecută si pot sa îți spun ca am dat de Carla, Alice si Ina. Sunt perioade si perioade cu acest salon in care fetele vin si pleacă!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum