Sari la conținut

Anais 0734857218 Blonda Miniona


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiești , General Vasile Milea
  • Oras:Ploiești , General Vasile Milea

Buna eu sunt sofia acesta este un cont vechi pe care nu am stiut sa il folosesc si facand altul acum le-am incurcat , nu ma pricep si am facut nu mai incurcaturi . Sper ca in curand sa invat sa il folosesc bine si sa nu mai existe neplaceri . Imi cer scuze . O seara buna tuturor .

  • Like 2
Link spre comentariu

Asa este , sunt ale ei are undeva la 1,60 sanii nr2 spre 3 sunt frumosi are un cur bun dar nu l da iar ca pret este 100 / 200 totul protejat ,FK,. Sta cu Yasmina parca si are si ea cont dar cel mai tare a fost ca in camera are cabina de dus si wc ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ am facut doar oral care l notez cu 7 .

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier

RECENZIE:
Locatie: 8.9 (Dristor, reper Kaufland KFC)
Aspect: 8.5 (domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm , ochi verzi, par cu mai multe culori printre care si blond, sani medii frumosi, fund rotund mic, piele alba ca laptele, mai multe tatuaje, piercing in buric si limba)
Oral: 6.9 (neprotejat, ok-ish, lins tot obiectul, atentie la bijuterii, umed, fara deep)
Normal: 8 (protejat, se implica/accepta pozitii, docila)
Gfe: 8.7 (saruta pe corp, FK/DFK da, din proprie initiativa, se simte fain de tot piercingul din limba ^_^ )
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina, curata si ingrijita)
Halat: 200 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Fiind in zona Dristor m-am decis sa o cunosc pe Anais. Zis si facut, foarte repede am obtinut programarea, respectata cu strictete. Locatia e undeva la Dristor, langa KFC; la intrarea in bloc sunt cativa mosi care stau pe banci de dimineata pana seara, care nu te baga in seama, stau si atat. Am urcat la un etaj superior si am recunoscut apartamentul pentru ca in el activeaza si Isabella, o dulceata de fata. Revenim la Anais, Anais este o domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm, ochi verzi, par cu mai multe culori printre care si blond, sani medii frumosi, fund rotund mic, piele alba ca laptele, mai multe tatuaje, piercing in buric si limba; era imbracata intr-o tinuta sexy rosie, pe tocuri de 12 cm parca, prima impresie ok, zambeste frumos, ochi calzi. Camera de actiune este relativ ok, pat care scartaie umpic :) la turatii mai mari, cabina de dus tot in aceasi camera de actiune, o masuta in fata patului unde iti poti lasa hainele. Te serveste la alegere cu o apa plata sau cu un suc, care a mers numai bine dupa actiune. In camera mai este un AC, nu a fost cazul sa il pornim chiar daca ne-am "incins" bine pe durata actiunii ^_^ . Primit prosop curat, gel de dus la baie, totul ok. Intors de la dus, Anais m-a asteptat dezbracata in pat; arata bine la corp, sanii sunt placuti la atingere, devin erecti pe durata sexului. Saruta frumos, FK sustinut din partea ei, se simte fain de tot piercingul din limba, in LOT si misionar mai ales. M-am facut comod in pat si a inceput sa-mi faca oral cu presiune, este foarte dedicata . Oralul (neprotejat) a fost ok, nu s-a grabit deloc, m-a supt vreo 20 minute fara sa ma intrebe daca trecem la felul 2, cu determinare. Accepta 69, pisicuta arata fain, estetic fundul placut la atingere. Are un joc cu limba si piercingul din limba cand suge capul pulii, ia cativa cm in gura, nu a fost cazul de deep la mine. Cred ca era in stare sa ma suga o ora fara incetare, am cerut la un moment dat sa punem "caciula" si sa trecem la normal. Desi foloseste lubrifiant se uda si natural, sare in pula direct (, in LOT). In misionar te mangaie pe piept, te saruta, geme natural. Este docila, am schimbat mai multe pozitii, nu a zis comentat nimic chiar daca unele erau mai dificile. Apogeul a fost in doggy, unde geme maxim de placere. Mi-a placut asa de mult cu cata determinare m-a supt in primele 20 minute, peste tot. Am mai stat dupa de vorba, poti vorbi multe cu ea, imbracat si dus am fost.
Dupa finalizare foloseste si servetele umede pentru a curata obiectivul. A fost o intalnire reusita din punctul meu de vedere, m-am simtit bine cu Anais.

Notite)
1)Este colega cu Izabella, care desi era in apartament nu i-am simtit prezenta pe durata sexului, fetele sunt discrete
2)Nu accepta finalizare orala, dar accepta COB
3)Isi da silinta sa pleci multumit de la ea si sa revii si alta dati

M-am simtit bine cu Anais

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sunat cu 45 de minute inainte, stabilit ora, bloc langa KFC dristor. Mie mi-a placut maxim fata asta, am avut ce discuta, dar asta e ceva subiectiv.Pozele sunt reale, semn mai distinct decat acel tatuaj de pe abdomen nu avea cum sa aiva. Eventual sa va dea webcam sa va convingeti ca ea este😂.

Atitudinea super, nu a fost grabita. Camera nu e cine stie ce dar nu m-am dus sa inchiriez apartamentul. Eu unul am lasat-o sa ii dea frau liber imaginatiei si a iesit asa de bine ca imi tremura telefonul scriind recenzia😂. La fk si oral pierce-ul ala e maxim. Cand se uită la tine cu ochii aia verzi te topesti.

Notele sunt subiective, luati-le ca atare. Pentru mine a fost una din cele mai bune experiente.

 

Corp : 9.5

Oral: 10

Normal :9.5

Locatie: 7

 

Multumesc fata draga!

Eu unul voi reveni, sper sa nu plece ea, e asa de aproape de mine ca rondul Alba Iulia mi se pare in alt oras😂

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Buna eu sunt sofia acesta este un cont vechi pe care nu am stiut sa il folosesc si facand altul acum le-am incurcat , nu ma pricep si am facut nu mai incurcaturi . Sper ca in curand sa invat sa il folosesc bine si sa nu mai existe neplaceri . Imi cer scuze . O seara buna tuturor .

Buna draga mea,daca vrei vin eu sa te invat cum sta treaba cu forumul,200 ron/h dar trebuie sa iti faci programare si sa o confirmi ci 30 de min inainte😂😂😂😛😜😘😘.
  • Like 2
Link spre comentariu

Buna seara..am fost si eu la Sofia

E o fata f draguta , corecta si cu mult bun simt.... aa si f zambitoare si f corecta .. ce am vb aia a facut..

 

Gfe 10 Fk 10 te simti ca si cum esti cu iubita...

 

Oral neprotejat 9

 

Normal protejat 10...am pus o caprita..am avut o priveliste frumoasa cu fundul ei apetisant

 

Tarif 100 fin 200 ora Raport calitate pret f bun

 

Concluzia...merita vizitata

Eu imi fac abonament...Sofia , ma mai primesti da?

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Suna mai ciudat dar ce m-a determinat sa o vizitez e faptul ca pozele imi aduceau aminte de o fosta colega de facultate pe care o ardeam o data pe saptamana cand iubitul ei pleca in cursa :) in fine, chiar si la fata aduce, e simpatica, nu fotomodel dar e ok.

Programare respectata, stiam la ce sa ma astept, foarte amabila, de treaba nu bucata de lemn, stie sa poarte o conversatie. Fk de incalzire si de intarire a membrului inferior, oral cu o senzatie chiar misto cu pierce-ul, pasarica fara mirosuri, aranjata.

Gumita si futai, aici impresia e ca ii place si isi doreste sa vada ca iti place.

Atitudine foarte buna, lucrul asta o sa o ajute.

Aspect, 8,5 i-as da 9 daca ar inlocuii culoarea parului cu un gri cenusiu ahh

Oral 8 decent dar fara sa fie memorabil

Normal 9

Gfe 9

200roni

Recomand.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...