Sari la conținut

👉Bianca_blue 💋 0720.959.309👈


Postări Recomandate

  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Jumatate din serviciile tale sunt "daca", pana la urma ar trebui sa ne simtit privilegiati ca iti dam bani sau cum ?

Hai sa incerc sa-ti explic: daca te duci la un bar si ceri o cafea, vei primi pentru banii tai... exact o cafea. Daca vrei si un zambet din partea chelneritei, atunci trebuie sa stii sa-l obtii, eventual fiind amabil si zambindu-i si tu. Poate chiar, daca esti simpatic, iti va aduce si un fursec "din partea casei". 

Este vorba de "bonusuri" si orice prestator de servicii (de orice natura) va fi bucuros sa ti le ofere, atat timp cat il tratezi prietenos. Daca insa il vei trata cu o mutra acra, ca a dobitocului din reclama "sunt cetatean european si am drepturi", tot ce vei primi va fi serviciul de baza, prestat cu o mutra la fel de acra.

Din pacate, toate escortele au parte si de astfel de clienti acri si fitosi, de aceea aproape toate (in afara de cele durificate pana acolo incat si-au "ars" orice sensibilitate si reusesc sa joace acelasi teatru cu toti clientii) ofera anumite servicii doar ca bonusuri.

Pana la urma, insa, totul este afisat cat se poate de clar si, mai departe, ramane la latitudinea fiecaruia, dupa cum se cunoaste pe sine, sa decida la cine apeleaza pentru a fi servit conform asteptarilor.

 

Eu cand am spus ca soricelul se crede Rattatouile, mi-au sarit unii in cap ca nu am dreptul la comentarii....

Ce sa vezi, mai sunt si alti cate au intrebari de tip " paranoic".

Cu ce drept domnule, cu ce drept....

Tu nu ai dreptul la comentarii... pentru ca nu vorbesti in cunostinta de cauza. Cum l-ai vedea tu pe unul care ar veni pe un forum auto si s-ar apuca, de la primul si unicul post, sa critice Ferrari (sau ce marca vrei tu) ca s-a scumpit si "nu merita, dom'le, ca-i doar un Trabant care se viseaza muscle car"? Pai, stai putin, ai condus tu vreun Ferrari la viata ta? Sau vreo alta masina, ca sa poti face o comparatie? Daca da, unde-s recenziile, ca sa stim si noi pe ce te bazezi? Si ca poti fi luat in seama drept un user serios?  Altfel, oricine te va clasifica ori drept un troll, ori drept... "agentul de vanzari" (mai solzos, de felul lui ;)) al vreunei alte "firme", pus pe discreditat concurenta.

Eu as inclina spre a doua varianta, ca vad ca doar pe subiectul asta simti nevoia sa te "exprimi"...  

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...