aronita 172 Posted September 28, 2019 Oras:Ghimbav Share Posted September 28, 2019 ❤reală 100%❤la mine/hotel❤servicii totale❤ Brasov, Brasov Valabil din 28.09.2019 22:29:53Repostat automat DescriereBună Domnilor ! Sunt ❤ Ana am 20 de ani ❤ , 1.60cm , 50 kg ,ofer domnilor generoși si cu mult bun simț SERVICII NORMALE SAU ❤ TOTALE ❤...I SPEAK ENGLISH, FRENCH Dacă iti doresti o intalnire cu o parteneră pasională, sexy , elegantă , rafinată ,discretă si experimentată... sunt alegerea potrivita si perfectă pentru TINE ...deci... SUNA-MĂ acum sunt absolut sigură ca timpul petrecut alaturi de mine iti va lasa amintiri placute si iti vei dori sa ma REVEZI , pentru ca imi doresc sa fiu experiența perfecta a fiecaruia. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Toate informatiile mentionate la profilul meu sunt reale la fel si fotografiile...Pentru stabilirea unei intalniri pot fi contactata doar telefonic....Te aștept in locatia mea de LUX intr-o ambianță placută si romantică...Țin sa precizez ca fac deplasari doar la HOTEL ȘI PENSIUNI!!! ❤pupici❤ 0727245288 Link to post
robitzisas 0 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Am intrebat si eu dar nici un raspuns concret,doar caterinca din partea colegilor Link to post
bvhornyguy 211 Posted October 18, 2019 Oras:Undeva Share Posted October 18, 2019 Si acum, dupa 3 saptamani a vizitat cineva? Link to post
Recommended Posts