Sari la conținut

Blonda par lung - 0761530170 , 0732889186


Postări Recomandate

Salutare confutadores,

Anuntul din PT suna ca mai jos, pozele nu le pot atasa acum

 

Blonda par lung 19ani 1,68/55kg ofer companie intima domnilor generosi la locul meu de refugiu.Garantez a doua vizita.Poze reale 100% .Poze reale 0761530170 , 0732889186

 

Am fost joi seara atras de pozele excitante ale unei blonde cu sani mari, sunat, programare realizata in jumatate de ora, purces spre locatie. Care este pe Gh.lazar tarif 70 RN/finalizare, 140 RON/h. M-am gandit ca daca pozele-s reale it's a real deal.

 

Am ajuns la ora stabilita, fatuca mi-a raspuns, am urcat la un etaj superior, fata era intr-adevar cea din poze, asa ca m-am decis sa raman. Apartament vechi dar dragutel, pat mare, mai mult o saltea dar arata OK. Fata arata bine, dar pozele o avantajeaza mai mult, in sensul ca in realitate e mai indesata, desi tatele le are misto.

Am schimbat cateva vorbe, fiind intrebat daca vreau un numar sau o ora. Ceva din atitudinea ei mi-a spus sa iau doar un numar cu optiunea de prelungire, si bine am facut. Cred ca in decursul vizitei m-a intrebat de vreo 3 sau 4 ori daca vreau un nr. sau o ora, ca trebuie sa ma hotarasc inainte ca ea asa lucreaza.

De fiecare data i-am spus ca daca vreau ii mai dau 70 dupa si mai stau restul timpului. Parea ca intelege 2 minute, apoi o lua de la capat.

 

I-am cerut un prosop si m-am dus la dus, ea a insistat sa ii dau banii inainte. I-am dat pana la urma 70 de ron, bani pe care tot voia sa-i duca in camera de langa baie. De-al dracului, dar si de curios sa vad daca mai e cineva pe acolo n-am intrat imediat la baie, ci am mai conversat din usa vreo 2 minute. Fata astepta clar sa intru in baie ca sa duca banii, semn destul de clar ca cineva veghea pe acolo. In fine, am intrat la baie, prosop curat dar umed putin. M-a intrebat ceva ciudat, gen "te speli la chiuveta?" I-am zis ca bineinteles ca nu, vreau sa fac dus. la care imi zice "cum vrei, dar la un numar nu ai prea mult timp. Sigur nu vrei sa stai o ora?". Daca nu era asa de amuzanta situatia chiar incepea sa devina enervanta.

 

In fine, am facut si eu un dus prin partile esentiale, a dis si ea banii (pestelui?), am intrat gol pusca in camera si mi-a "comandat" sa ma intind pe pat. S-a dezbracat si ea (are intr-adevar tate misto, dar ultima epilare se vedea ca nu o facuse prea recent) si m-a intrebat daca vreau oralul protejat sau neprotejat. Am ales neprotejat. S-a aruncat direct pe pwla cu un oral absolut lipsit de orice parte interesanta. Nu ma interesa oricum prea tare pentru ca oricum primul numar termin repede si de al doilea era clar ca nu se punea problema cu atitudinea data.

Am oprit-o si i-am zis sa trecem la normal, la care a sugerat sa vin eu deasupra ( de ce ma mir, dar oricum am fost de acord pentru ca puteam eu sa controlez ostilitatile ). Am trecut peste ea si am inceput sa pompez, in timp ce ea se uita la TV peste umarul meu.

 

Am finalizat cumva, mi-am luat hainele fara nici un fel de intrebare de data asta daca mai vreau o ora sau nu ( era cam clar ) si dus am fost. Una din cele mai seci experiente din viata mea.

Daca ar fi sa dau note:

Locatie 6/7

Atitudine 4

GFE/FK: 0

Oral 5

Normal 5

 

Clar de nerecomandat nici la dusmani. De revenit nici atat.

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...