Sari la conținut

0755199370 - Andreea


Postări Recomandate

  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier

"

Buna , hai sa iti spun ceva despre mine. Senzualitatea si feminitatea sunt calitatile mele. Am 25 de ani , sunt o persoana foarte curata si aranjata mereu si imi plac noile experiente. Serviciile mele sunt de cea mai buna calitate , nu este nimic din ce tu vrei si eu nu pot face !!! ✔️
♥️ Servicii FULL !!!♥️
I also speak english and another languages.
Pentru mai multe detalii sunati-ma sau dati-mi mesaj pe Whatsapp !

"

 

Anunt: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/andreea-tineretului/45i10838i0827dgddf7141gi0717fh57.html

 

PS: Andreea are si anunt aici pe site https://nimfomane.com/forum/topic/142341-%E2%99%A5%EF%B8%8Fandreea-bby%E2%99%A5%EF%B8%8F-new-%F0%9F%94/?hl=0755199370

 

post-306002-0-69336200-1569935700_thumb.jpg

 

post-306002-0-53339700-1569935724_thumb.jpg

 

post-306002-0-31093300-1569935728_thumb.jpg

 

post-306002-0-48814800-1569935733_thumb.jpg

 

 

  • Like 16
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator cosmin 2018
Reputație: 0

Incitat de pozele domnișoarei am decis sa risc văzând ca nimeni de pe topic nu a recenzat o și sa o contactez pe whatsapp. Mi a răspuns prompt, mi a spus locatia și am decis sa fac o vizita fulger fiind în criza de timp din motive de nevasta. Tipa este cea din poze, are niște sani exemplari,mari și fermi, seamana cu

Yasmine din pct ul asta de vedere. Mie mi a plăcut. O seara frumoasa! Ps. avea anunțul postat în secția de anunțuri înainte de a fi la orientare

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier

RECENZIE:
Locatie: 8.8 (Bd. Coposu)
Aspect: 8.4 (chip: 9.2 , corp: 7.6, domnisoara frumusica undeva la 1.62 cm, ochi caprui, 2 nuante ale parului: blond si brunet, sani mari frumosi siliconati nota 10, fund rotund, ceva kg in plus nederanjant, piercing in buza stanga, buric si limba, cateva tatuaje mici, dantura alba frumoasa, piele alba ca laptele)
Oral: 7.7 (protejat, ok, lins, fara atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, incearca deep, se mai ineaca)
Normal: 8.5 (protejat, se implica/accepta pozitii, docila)
Gfe: 9 (saruta pe corp, FK/DFK da, se simte fain piercingul din limba ^_^ )
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)
Halat: 300 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Cautand printre anunturi de ceva nou, anuntul Andreei mi-a atras atentia, in special prin textul, dar si pozele domnisoarei :D . Mi-a raspuns prompt la telefon, voce calda, placuta, am stabilit intalnirea relativ repede; locatia este undeva pe Bd Coposu, usor de ajuns, central. Andreea m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, frumusica, are niste sani foarte frumosi siliconati de nota 10, cred ca i-ar prinde putin cardio pentru tonefiere, acele kg in plus de care ziceam sunt distribuite uniform. Am ales sa raman o ora si nu mi-a parut rau. Apartamentul este ok, destul de mare, mai are 2 colege in apartament, nu am fost deranjat de prezenta lor. Am primit prosop curat, papuci de unica folosinta, la baie totul ok, cateva geluri de dus de la DM, Balea, la alegere. La inceput a fost putin timida, urmand sa fie mai relaxata pe durata intalnirii. Are un zambet frumos, inca de cand am intrat in camera de nebunii i-am furat mai multe saruturi, urmand sa constat ca are si piercing in limba, faina senzatie  ^_^ . Miroase frumos, este data discret cu un parfum ok-ish, cat sa nu iti lase parfumul pe haine, dar sa o simti ca esti cu tine pe toate durata intalnirii. Este plina de viata, ma intreba ce imi place si cum sa ma multumeasca, asa ca am luat-o in brate si minute bune am sarutat-o, FK s-a transformat usor usor in DFK, foarte pupacioasa. I-am dat de inteles ca putem incepe si in asternut, asa ca a montat "hanoracul" si am inceput sa ne simtim bine :) , meniul zilei 69, unde am descoperit o pisicuta micuta, lucru confirmat si la normal, foarte foarte stramta, o placere incredibila. In LOT este foarte activa, te saruta frumos, te strange de pectorali, se mai joaca cu parul :)), nu oboseste deasupra. In doggy stie cum sa stea, am incercat mai multe variante in toate s-a adaptat destul de repede, nu este novice. Mi-a placut mult pozitia LOT mai ales din cauza sanilor mari care imi veneau pe fata, foarte faini la atingere, devin erecti daca te joci cu ei. La un moment dat nu imi putea da seama daca sanii sunt siliconati sau nu, sunt fermi, frumosi, mari, zici ca sunt naturali, dar e putin silicon acolo. Referitor la pozitii, o intrebam daca ii place si ei anumite poziti, m-a lasat pe mine sa aleg ce vreau, nu are nici o problema, a acceptat toate pozitiile propuse de mine de s-a incins cauciucul nu gluma. Andreea este o fata dulce, sa va purtati frumos cu ea, eu ma bucur ca am cunoscut-o.

Notite)
1)Incearca sa te multumeasca cum poate mai bine
2)Foloseste servetele umede si lubrifiant
3)Andreea este foarte placuta si poti vorbi multe cu ea in limitele bunului simt

M-am simtit bine cu Andreea

  • Like 41
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator xyzzyx
Reputație: 0

Fiind cateva zile prin Bucuresti am ajuns astazi la domnisoara si bine am facut. Arata gen Yasmine pentru cine cunoaste. Doar ca este mai alba. Putin solar ar face minuni. Este foarte frumoasa chiar si la fata exceptand sanii care sunt dementiali ai impresia ca sunt naturali dar zice ca ar avea putin silicon oricum insesizabil. Pentru mine este top. Este destul de sociabila se vede insa ca e la inceput. Nu prea stie multe de forum dar se va obisnui cu toate. Esentialul este ca este buna rau.

Locatie coposu bloc zoomserie 8

Aspect pt mine 10 fatza frumoasa, sani dementa, corp cu carnita gen yasmin, nu grasa pozele sunt aiurea facute dar sunt reale. Daca ar pune ooze din picioare ar fi coada la ea

Oral 8

Normal 9 daca ar pune mai putin lubrifiant ar fi perfect

Gfe 9

Halat 150/250

De revenit clar

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

TEPARA! Am facut programare, i-am zis ca ajung intr-o ora, a zis ok. Am rugat-o sa-mi spuna sigur ca sa nu bat drumul degeaba in traficul asta de kkt. Cand am ajuns, guess what? Asa e, n-a mai raspuns!

Baga-mi-as pwla in rasa voastra de scursuri!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salut!

In primul rand aprob ce a spus un coleg mai sus si anume ca cateva minute la solar ar fi ce trebuie pentru domnisoara.

Pentru mine locatia putin indepartata de zona de actiune insa datorita pozelor am spus sa incerc.

Nu au fost probleme se rezolvat o programare, chiar destul de usor, corect faptul ca mai are colegere, nu m-am intersectat insa, as fi vrut sa le vad insa dar poate data viitoare.

Meniu destul de generic, 150 cu 250, inceput cu o degustare de piersica coapta, fara gusturi ciudate, epilata, cum trebuie ca idee.

Continuat cu o muie in picioare, nu te opreste daca te misti mai violent, docila.

Futai in diverse pozitii, minus folosirea lubrifiantului in exces, posibil ca nu mai e cazul de lubrifiere naturala si apeleaza prea mult.

Oral 7, ok dar simteam ca lipseste acel ceva.

Normal 8, nu ma simteam destul de ok alunecand insa privelistea sanilor combinat cu pozitii m-au ajutat la finalizare.

Gfe 9, destul de amabila, zambareata, sarutari.

250 roni, recomand.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Confirm si eu faptul ca la faza cu programarile sta rau, tocmai mi-am luat o teapa acum.Am programat prin sms, prin whatsapp si telefonic.Mi-a confirmat ca la 12.20 e libera.am ajuns mai devreme cu vreo 10 minute si mi-a spus ca se elibereaza in 30 de minute.

Am mancat ceva la KFC sa treaca timpul si cand sun imi raspunde o colega ce imi zice ca a mai prelungit clientul cu inca 30 de minute!!! Am plecat, ca riscam sa mai stau pe acolo poate cateva ore degeaba! E pacat pe undeva daca pozele sunt reale. credeam ca am dat de ceva nou si bun, dar ramane numai varianta cu nou!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: 0755199370
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0755199370
  • Oras:Bucuresti

Buna. In legatura cu programarile. Nici eu nu stiu sigur cine vine , cat sta , si cat intarzie. Astazi au fost decalate , si nu din vina mea. Sunt la inceput , pe parcurs o sa incep sa imi dau seama de cum stau lucrurile. 🎀

Va pup si imi cer scuze celor 2 care nu au fost onorati de prezenta mea ✔ï¸ðŸ˜˜

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Fii și tu mai atentă cu programările.

De obicei persoanele care își fac programare în prealabil și specifică cât vor să rămână, sunt persoanele serioase, persoanele pe care le vrei de clienți, de viitor, de cursă lungă.

 

Cei care vin spontan la ușă, nici nu stiu cât vor să stea, 30 minute, 1ora, 2 ore, se hotărăsc din mers ,

sunt de obicei niște lăbari neserioși, care încurcă atât programul fetelor cât și programul "curvarului organizat" .

 

Nu vrea să stea nimeni pe drumuri din cauza unui "nehotărît".

 

 

Tu, dacă vrei să ai parte de clienți serioși, și să îți meargă treaba, stabilește din start cu clientul, intervalul orar în care va avea loc vizita.

 

 

Cui nu îi convine, oricum e neserios și e probabil vreun încurcă lume.

 

PENTRU binele tău, prioritizează oamenii serioși cu programare, nu toți aiuriții care apar la ușă "când li se scoală "

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tovarăși.

 

Am vizitat-o astăzi pe ANDREEA la ora 17:00. Programarea a fost respectată, din fericire nu a existat nici un incident la acest capitol.

Am întrebat-o despre ce s-a întâmplat cu programările până acum, de s-a plâns atâta lume. A spus că e la început, și încă nu a înțeles exact cum merg treburile.

A spus că a luat și ea multe țepe, a avut parte de neserioși care întârzie mult, și s-a decalat cu programul din cauza "întârziaților".

 

Mi-a spus că nu ia clienți pe bandă rulantă, eu o cred, chiar dacă eram ultima programare, și era la sfârșit de program, nu m-a grăbit deloc, am trecut prin toate etapele.

A spus că au fost câțiva neserioși, 2 sau 3 care i-au stricat programul.

 

Se vede că fata e de bun simț, finuță, drăguță, și Probabil că i-a fost jenă pe moment, față în fața, să grăbească clientul sau să îl refuze la prelungire.

Nu e încă obișnuita cu munca asta probabil.

 

Eu i- am sugerat să își noteze în agendă programările, orele, clienții, ca astfel să știe exact, și să le poată spună celor care vin între programările din agendă, fix timpul disponibil pe care îl pot petrece. Fără să fie cineva amânat sau anulat.

 

Se vede că fata este la început.

După cum vorbește, după Cum se poartă, etc.

 

La fizic este o fata drăguță, cu forme, Sânii ca piesă de rezistență, sunt senzaționali, fundulet frumos, la fața e frumușică, zâmbește drăguț.

Mie mi-a plăcut ca aspect.

 

mulțumesc userilor care au comparat-o cu Yasmine, dacă nu erați voi, nu aș fi vizitat-o prea curând. pe partea de servicii, se vede că Yasmine e mai "versată", Andreea este de-abia la început. Dar înțeleg comparația la Fizic.

 

 

Oralul protejat, ca la început, mai precaută, să spunem că este un oral Ok, mai ales că este începatoare în meserie, stabilit ca poate pe viitor, după cateva vizite, ne mai împrietenim, ne mai cunoaștem, poate renunțăm la cauciuc la oral.

 

Ce este de apreciat la Andreea, este cooperantă, pare dornică să îți facă pe plac, încearcă să îți satisfacă dorințele.

 

La normal am făcut vreo 2-3 pozitii clasice, o partidă Ok, sunt sigur că data viitoare va fi mai bine.

 

Raportul calitate preț mi se pare unul corect.

Chiar apreciez că o fată nou intrată pe piața are un raport calitate preț decent,și nu se arunca la scoruri mari.

 

Eu voi reveni cu siguranță la Andreea.

E mult potential acolo, pe care sper să îl descopere în viitorul apropiat.

 

Cei care doresc GFE ridicat, multe pupături chestii siropoase, nu știu ce să zic aici ....

 

Am văzut una din colegele ei la plecare. MI-A spus că sunt 3 fete, toate noi pe Forum.

Depinde de noi acum să le ajutăm să se obișnuiască 😂😂😂😂

Cât am stat acolo nu m-am simțit deranjat de restul activităților din apartament.

 

Sănătate tuturor!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tovarăși.

 

Am vizitat-o astăzi pe ANDREEA la ora 17:00. Programarea a fost respectată, din fericire nu a existat nici un incident la acest capitol.

Am întrebat-o despre ce s-a întâmplat cu programările până acum, de s-a plâns atâta lume. A spus că e la început, și încă nu a înțeles exact cum merg treburile.

A spus că a luat și ea multe țepe, a avut parte de neserioși care întârzie mult, și s-a decalat cu programul din cauza "întârziaților".

 

Mi-a spus că nu ia clienți pe bandă rulantă, eu o cred, chiar dacă eram ultima programare, și era la sfârșit de program, nu m-a grăbit deloc, am trecut prin toate etapele.

A spus că au fost câțiva neserioși, 2 sau 3 care i-au stricat programul.

 

Se vede că fata e de bun simț, finuță, drăguță, și Probabil că i-a fost jenă pe moment, față în fața, să grăbească clientul sau să îl refuze la prelungire.

Nu e încă obișnuita cu munca asta probabil.

 

Eu i- am sugerat să își noteze în agendă programările, orele, clienții, ca astfel să știe exact, și să le poată spună celor care vin între programările din agendă, fix timpul disponibil pe care îl pot petrece. Fără să fie cineva amânat sau anulat.

 

Se vede că fata este la început.

După cum vorbește, după Cum se poartă, etc.

 

La fizic este o fata drăguță, cu forme, Sânii ca piesă de rezistență, sunt senzaționali, fundulet frumos, la fața e frumușică, zâmbește drăguț.

Mie mi-a plăcut ca aspect.

 

mulțumesc userilor care au comparat-o cu Yasmine, dacă nu erați voi, nu aș fi vizitat-o prea curând. pe partea de servicii, se vede că Yasmine e mai "versată", Andreea este de-abia la început. Dar înțeleg comparația la Fizic.

 

 

Oralul protejat, ca la început, mai precaută, să spunem că este un oral Ok, mai ales că este începatoare în meserie, stabilit ca poate pe viitor, după cateva vizite, ne mai împrietenim, ne mai cunoaștem, poate renunțăm la cauciuc la oral.

 

Ce este de apreciat la Andreea, este cooperantă, pare dornică să îți facă pe plac, încearcă să îți satisfacă dorințele.

 

La normal am făcut vreo 2-3 pozitii clasice, o partidă Ok, sunt sigur că data viitoare va fi mai bine.

 

Raportul calitate preț mi se pare unul corect.

Chiar apreciez că o fată nou intrată pe piața are un raport calitate preț decent,și nu se arunca la scoruri mari.

 

Eu voi reveni cu siguranță la Andreea.

E mult potential acolo, pe care sper să îl descopere în viitorul apropiat.

 

Cei care doresc GFE ridicat, multe pupături chestii siropoase, nu știu ce să zic aici ....

 

Am văzut una din colegele ei la plecare. MI-A spus că sunt 3 fete, toate noi pe Forum.

Depinde de noi acum să le ajutăm să se obișnuiască 😂😂😂😂

Cât am stat acolo nu m-am simțit deranjat de restul activităților din apartament.

 

Sănătate tuturor!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tovarăși.

 

Am vizitat-o astăzi pe ANDREEA la ora 17:00. Programarea a fost respectată, din fericire nu a existat nici un incident la acest capitol.

Am întrebat-o despre ce s-a întâmplat cu programările până acum, de s-a plâns atâta lume. A spus că e la început, și încă nu a înțeles exact cum merg treburile.

A spus că a luat și ea multe țepe, a avut parte de neserioși care întârzie mult, și s-a decalat cu programul din cauza "întârziaților".

 

Mi-a spus că nu ia clienți pe bandă rulantă, eu o cred, chiar dacă eram ultima programare, și era la sfârșit de program, nu m-a grăbit deloc, am trecut prin toate etapele.

A spus că au fost câțiva neserioși, 2 sau 3 care i-au stricat programul.

 

Se vede că fata e de bun simț, finuță, drăguță, și Probabil că i-a fost jenă pe moment, față în fața, să grăbească clientul sau să îl refuze la prelungire.

Nu e încă obișnuita cu munca asta probabil.

 

Eu i- am sugerat să își noteze în agendă programările, orele, clienții, ca astfel să știe exact, și să le poată spună celor care vin între programările din agendă, fix timpul disponibil pe care îl pot petrece. Fără să fie cineva amânat sau anulat.

 

Se vede că fata este la început.

După cum vorbește, după Cum se poartă, etc.

 

La fizic este o fata drăguță, cu forme, Sânii ca piesă de rezistență, sunt senzaționali, fundulet frumos, la fața e frumușică, zâmbește drăguț.

Mie mi-a plăcut ca aspect.

 

mulțumesc userilor care au comparat-o cu Yasmine, dacă nu erați voi, nu aș fi vizitat-o prea curând. pe partea de servicii, se vede că Yasmine e mai "versată", Andreea este de-abia la început. Dar înțeleg comparația la Fizic.

 

 

Oralul protejat, ca la început, mai precaută, să spunem că este un oral Ok, mai ales că este începatoare în meserie, stabilit ca poate pe viitor, după cateva vizite, ne mai împrietenim, ne mai cunoaștem, poate renunțăm la cauciuc la oral.

 

Ce este de apreciat la Andreea, este cooperantă, pare dornică să îți facă pe plac, încearcă să îți satisfacă dorințele.

 

La normal am făcut vreo 2-3 pozitii clasice, o partidă Ok, sunt sigur că data viitoare va fi mai bine.

 

Raportul calitate preț mi se pare unul corect.

Chiar apreciez că o fată nou intrată pe piața are un raport calitate preț decent,și nu se arunca la scoruri mari.

 

Eu voi reveni cu siguranță la Andreea.

E mult potential acolo, pe care sper să îl descopere în viitorul apropiat.

 

Cei care doresc GFE ridicat, multe pupături chestii siropoase, nu știu ce să zic aici ....

 

Am văzut una din colegele ei la plecare. MI-A spus că sunt 3 fete, toate noi pe Forum.

Depinde de noi acum să le ajutăm să se obișnuiască 😂😂😂😂

Cât am stat acolo nu m-am simțit deranjat de restul activităților din apartament.

 

Sănătate tuturor!

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tovarăși.

 

Am vizitat-o astăzi pe ANDREEA la ora 17:00. Programarea a fost respectată, din fericire nu a existat nici un incident la acest capitol.

Am întrebat-o despre ce s-a întâmplat cu programările până acum, de s-a plâns atâta lume. A spus că e la început, și încă nu a înțeles exact cum merg treburile.

A spus că a luat și ea multe țepe, a avut parte de neserioși care întârzie mult, și s-a decalat cu programul din cauza "întârziaților".

 

Mi-a spus că nu ia clienți pe bandă rulantă, eu o cred, chiar dacă eram ultima programare, și era la sfârșit de program, nu m-a grăbit deloc, am trecut prin toate etapele.

A spus că au fost câțiva neserioși, 2 sau 3 care i-au stricat programul.

 

Se vede că fata e de bun simț, finuță, drăguță, și Probabil că i-a fost jenă pe moment, față în fața, să grăbească clientul sau să îl refuze la prelungire.

Nu e încă obișnuita cu munca asta probabil.

 

Eu i- am sugerat să își noteze în agendă programările, orele, clienții, ca astfel să știe exact, și să le poată spună celor care vin între programările din agendă, fix timpul disponibil pe care îl pot petrece. Fără să fie cineva amânat sau anulat.

 

Se vede că fata este la început.

După cum vorbește, după Cum se poartă, etc.

 

La fizic este o fata drăguță, cu forme, Sânii ca piesă de rezistență, sunt senzaționali, fundulet frumos, la fața e frumușică, zâmbește drăguț.

Mie mi-a plăcut ca aspect.

 

mulțumesc userilor care au comparat-o cu Yasmine, dacă nu erați voi, nu aș fi vizitat-o prea curând. pe partea de servicii, se vede că Yasmine e mai "versată", Andreea este de-abia la început. Dar înțeleg comparația la Fizic.

 

 

Oralul protejat, ca la început, mai precaută, să spunem că este un oral Ok, mai ales că este începatoare în meserie, stabilit ca poate pe viitor, după cateva vizite, ne mai împrietenim, ne mai cunoaștem, poate renunțăm la cauciuc la oral.

 

Ce este de apreciat la Andreea, este cooperantă, pare dornică să îți facă pe plac, încearcă să îți satisfacă dorințele.

 

La normal am făcut vreo 2-3 pozitii clasice, o partidă Ok, sunt sigur că data viitoare va fi mai bine.

 

Raportul calitate preț mi se pare unul corect.

Chiar apreciez că o fată nou intrată pe piața are un raport calitate preț decent,și nu se arunca la scoruri mari.

 

Eu voi reveni cu siguranță la Andreea.

E mult potential acolo, pe care sper să îl descopere în viitorul apropiat.

 

Cei care doresc GFE ridicat, multe pupături chestii siropoase, nu știu ce să zic aici ....

 

Am văzut una din colegele ei la plecare. MI-A spus că sunt 3 fete, toate noi pe Forum.

Depinde de noi acum să le ajutăm să se obișnuiască 😂😂😂😂

Cât am stat acolo nu m-am simțit deranjat de restul activităților din apartament.

 

Sănătate tuturor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...