kevin33 Reputație: 394 Postat Iulie 16, 2013 Postat Iulie 16, 2013 Salutare, tuturor.Am rasfoit astazi ziarul local versiunea online, si am gasit un anunt ce facea referiri la un salon de masaj erotic , nou aparut in orasul de pe Somes. Este vorba despre salonul Night Angels.A vizitat cineva acest salon ? Ne poate impartasii si noua cateva informatii ? Multumesc anticipat. ps adresa salonului http://www.salonnightangels.ro/galeriefoto.html
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2013 Postat Iulie 16, 2013 @kevin33, esti vechi p-acilea, asa incat, io, consider c-asta-i o scapare a ta, "parcarea" topicului intr-o zona neadecvata. @mods, rog mutarea interventiei colegului, pana la aparitia primei recenzii (daca va apare candva, cumva, ceva), la sectiunea "Intrebari si Raspunsuri". Later edit.FYI.Este rebranding al vechiului salon "Ingerii Rosii", ce si-a inceput activitatea, cu multi ani in urma pe E. Racovita, si apoi s-a tot mutat (cred ca are "in spate" cel putin 10 locatii). In trecut, "sefa" era Catalina.Caprioarele de acum (corect, parte dintre ele) au activat, sub alta denumire (dar proverbul: "aceeasi marie, cu alta palarie", este valabil), in salonul de pe Inau.
kevin33 Reputație: 394 Postat Iulie 16, 2013 Autor Postat Iulie 16, 2013 @kevin33, esti vechi p-acilea, asa incat, io, consider c-asta-i o scapare a ta, "parcarea" topicului intr-o zona neadecvata. @mods, rog mutarea interventiei colegului, pana la aparitia primei recenzii (daca va apare candva, cumva, ceva), la sectiunea "Intrebari si Raspunsuri". mea culpa.... m-am grabit , fiind la birou . nu am vrut sa fiu surprins de sefa....intre timp , am dat un telefon la acest salon si am aflat ca nu e un salon " rebrenduit" , e chiar nou infintat , locatia e undeva in zona " Taietura turcului " iar ofertele incep de la 130 lei masaj nud , pana la 300 show lesbi...printre fetele de pe site , am remarcat una anume , Niki , care am cunoscut-o la mai vechiul Red Angels. o zi faina 1
toma9in Reputație: 228 Postat Iulie 16, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 16, 2013 Am trecut pe acolo intr-o seara, dar nu am ramas. E cum cobori Taietura Turcului, spre directia Baciu, pe o straduta ne-asfaltata din zona (pot sa iti dau numele strazii daca vrei, dar nu as da chiar prea multe detalii in acest post). Era o singura domnisoara dsiponibila, pe care am recunscut-o de la salonul de pe Inau. Am ascultat planul tarifar obisnuit de servicii uleioase, de pe la 130 ora, pana pe la 250 cu doua gazele. Refuzat politicos si plecat. Nasul meu imi spune ca @altu2 nu se inseala asupra structurii "actionariatului".
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 20, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 20, 2013 mea culpa.... m-am grabit , fiind la birou . nu am vrut sa fiu surprins de sefa....intre timp , am dat un telefon la acest salon si am aflat ca nu e un salon " rebrenduit" , e chiar nou infintat , locatia e undeva in zona " Taietura turcului " iar ofertele incep de la 130 lei masaj nud , pana la 300 show lesbi...printre fetele de pe site , am remarcat una anume , Niki , care am cunoscut-o la mai vechiul Red Angels. o zi fainaSi eu am cunoscut-o pe Niki la Red Angels,Red Lips sau alt salon, nu mai tin bine minte,a fost acum 1-2 ani.Niki arata bine atunci,desi pozele sunt vechi,acum nu stiu cum o arata.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum