Sari la conținut

Santuhalm (aproape de Deva)


Postări Recomandate

Azi cand am mers la Deva am obs in Santuhalm (chiar dupa ce treci de intersectia semaforizata, spre Deva inainte si daca faci stanga spre HD, la urmatoarea intersectie care nu e nici la 100m care face un drum la dreapta din cel principal) o blonda cu o sticla de suc. Stie cineva ceva despre ea ? Prima oara cand am vazut-o acolo nu mi-a trecut prin cap cum ca ar fi la "agatat" insa am mai vazut-o o data si chiar si azi si deja cam da de banuit. Din pacate mai eram insotit de cineva in masina cand a trebuit sa merg la Deva si nu am putut oprii pentru a intreba ce si cum. Eu sunt de prin zona la ceva km de Deva si mai trebuie din cand in cand sa fac drumuri prin Deva. Eventual daca nu stie nimeni nimica poate am sa opresc eu o data sa intreb subtil daca e la "agatat" sau pur si simplu sta acolo de plictiseala.

In schimb am vazut tot la o intersectie chiar langa DHS "prostituate" insa nu stiu ce sa zic (sa nu zic ca is urate ca noaptea) deoarece nici nu cred ca mi s-ar scula la una de genu :), insa blonda aceea parea mai ok din trecere.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare cucilor :) si eu caut ceva in Hunedoara sau Deva, asta de ceva vreme... azi m-am oprit la locatia mai sus amintita era blonda prezenta, aspect 1,65m, o rochitza lila, merge de-o tura, un piercing in buza partea dreapta.

Sec! a venit la masina 50ron OP, 50ron NP, 200ron pe camera/ora, scurta si la obiect a plecat si-a aprins o tigara si astepta raspunsul, eu m-am gandit si am zis pas tura asta, cu toate ca de 6 ore caut  altceva:) gandindu-ma macar o mumu dadeam:)

 

Apropo pe centura mai jos de Real mai era o dama de culoare la care nu ni se scoala sigur:)

Spor...

Link spre comentariu

  • Oras:deva
  • Oras:deva

Salutare colegi !Chiar orasul asta nu ofera nimic interesant?!Auzisem ca mai sunt cuiburi de "fete " dar in locuri mai restranse?Cred ca mai dureaza mult pana apar si la noi ca si pe saiturile din timisoara!!In afara de vreo 3-4 de pe centura ,nu se mai ofera nimic,si nu prea sunt de frecventat!Daca stiti ceva nou prin deva mai "bun" afisati va rog numere de telefon

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...