Sari la conținut

Lorena colega Jessicai de la salon Alexia 0754474387 sau 0721630360


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Buna seara,

Atras de pozele de pe siteul Piata am fost la domnisoara Lorena care acum activeasa in cadrul salonului de pe strada Portelanui si unde o are colega pe domnisoara Jessica.

Numerele de telefon sunt cunoscute de cititorii acestui site asa ca o sa trec la domnisoara: fata cam 1.65 m inaltime, 50 de kilograme, bruneta cu ochi albastrii, fff draguta (mult mai draguta ca Jessica). Mia prezentat oferta (80 masaj topless, 110 nud; 150 o+n 30 de minute sau 230 o+n ora)

Am ales sa stau o jumatate de ora si dupa ce am platit am purces spre dus.

La revenire s-a dezbracat si domnisoara si ne-am pus pe treaba. Fata nu accepta FK, sarutari numai de la gat in jos, sanii in are mici in rest pe gustul meu.

Se vede ca ii la inceput, ii un pic mai timida. Actiunea a constat dintr-un oral cu prezervativ, acceptabil desi nu o baga in gura mai mult de 5 cm si nu acorda atentie zonelor invecinate.

Am continuat cu misionar unde are o participare ok, se umezeste natural. La doggy am fost dezamagit (nu era epilata la fund) si am schimbat destul de repede. Am terminat tot in misionar.

Note Oral: 6/7

        Normal: 7/8

        GF: 7 (ai ce povesti cu ea si pastreaza o anumita distanta, dar cat timp nu accepta FK nu pot da o nota mai mare)

        Locatie: 9

Concluzii: Parerea mea ii ca tipa o face strict pentru bani. Nu cred ca o sa fie mult in peisaj. Poate are examene restante si strange bani pentru ele :)). Nu stiu daca o sa mai revin, singurul lucru care m-ar atrage ar fi tineretea ei, faptul ca arata bine dupa standardele mele pentru ca, in rest, prestatia nu ma dat pe spate.

Pun si doua poze cu domnisoara luate din piata.

O seara faina in continuare.

post-55077-0-45414500-1374091466_thumb.png

post-55077-0-66261400-1374091470_thumb.png

  • Like 16
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Revin cu o recenzie,chiar daca actiunea a fost de ceva timp,mai precis de vreo luna,dar din lipsa acuta de ..timp,nu am reusit sa o recenzez. Intr-o seara,pe la ora 23 sun..si imi raspunde prompt o voce destul de solubila. Imi spune ca au in oferta masaj de erotic topless la 80 ron si la 130/150 ( nu mai stiu sigur) nud. O intreb de poze si m-a surpins cand mi-a spus ca daca vreau sa ma conving de veridicitatea pozelor pot sa-i fac o vizita..Zic,pe la cat? ..pai si acuma daca vrei...sunt singurica.. Hmm..zic...se aprinse girofarul ,in minutul 2 eram imbracat si cu cheile in contact si am pornit spre Clujana. ajuns imi da nr de apartament,urc,liftul era stricat, imi deschide si dupa ce inchide usa mi se arata o domnisoara destul de dragutica,imbracata casual,pana in 1.55 inaltime,subtirica,sani mici spre ff mici....ne asezam pe canapeaua din sufragerie,si imi repeta serviciile si preturile oferite,cu mentiunea ca daca vreau ceva mai mult este la 230 ora! Facand pe nestiutorul intreb: ce inseamna mai mult? si imi spune ca oral+normal o ora! Zic ok,hai sa incercam cu masaj si daca se aprinde scanteia sa raman la "mai mult". Zice ok,imi da prosop,fug la dus,revin in camera si ....astept. Domnisoara se lasa asteptata...trec vreo 10 minute si apoi vine si ea. si incepe cu un masaj de relaxare care a constat intr-o plimbare a degetelor ei de la mana stanga pe spate,putin,dar ff putina masare a umerilor si a spatelui,asa cam vreo 2 minute,apoi a trecut brusc la partea erotica,miscandu-se deasupra spatelui meu cu sanii,care daca nu-i vedeam inainte as fi spus ca nu exista,adica nu i-am simtit eu...in fine,la un moment dat imi cere sa ma intorc pe spate ceea ce si fac,curios fiind daca mi se pregateste o surpriza sau continuam asa..aici incerc sa incalzesc atmosfera si incep si eu cu mangaieri,cu saruturi,de la gat in jos,bineinteles, cobor cu mainile spresani,poposesc un pic in ideea ca poate pot obtine un gfe mai bun....momentan..nimic! mai cobor spre fese,le mangai ca un preludiu pentru coborarea finala spre piersicuta...si aici,ca de obicei am procedat cu verificarea...adica introducerea unui deget,pe care ulterior l-am apropiat de nas pentru a simti posibile mirosuri suspecte...Ei aici,mi-a dat cu semnul intrebarii...am simtit un miros fff acru,cum nu am mai intalnit...nu era ca si cum nu ar fi igiena corespunzatoare,adica fishy,ci acru in adevaratul sens al cuvantului. Nu stiu de ce,aici mi-a pierit tot cheful si a fost punctul culminant in a nu mai trece si la "mai mult" decat masaj...A incercat sa ma finalizeze,dar fara succes. Am facut o usoara pauza,propusa de ea,in care m-a mangaiat,a incercat si sarut,dar mai degraba a fost pupic...si apoi a revenit la finalizare...care din pacate nu a mai vrut sa vina!

De comun acord am renuntat si am spus ca poate data viitoare o sa fie mai cu succes si pentru "mai mult"! Asa ca povestind m-am imbracat,am baut un pahar cu apa si am iesit exact pe usa pe care am intrat in urma cu 35 de minute...

Note:

 

Locatia: 8

Fata: 7

Igiena:8 pentru iginea din locatie,a fetei ma abtin (in necunostina de cauza de la ce venea mirosul)

Masaj relaxare: 5 (cu indulgenta!!)

Fata: 7 ( pentru corpul tineresc, diferenta este in lipsa sanilor si a gfe!!) 

 

PS: am uitat ca mi-a spus ca este din Baia Mare si ca este studenta,dar din pacate nu mai retin unde in Cj sau Bm!

De recomandat pentru masaj NU hotarat, pentru altceva..nu stiu,poate in alta seara tarziu o sa incerc,dar nu sunt foarte convins!

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...