Sari la conținut

0756354674 Ana!! Vizita :)


Vizitator ana!!

Postări Recomandate

  • Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu

As vrea eu sa fiu:)) Am inteles ca abia de pe 15 mai nu mai e nevoie de declarații...

Atunci au zis ca vor relaxa restrictiile, dar doar in cazul in care numarul de infectii va scadea incontinuu. Ma indoiesc ca se va termina de tot pana atunci.

Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Cel mai probabil nu o sa se relaxeze nimic in 15 mai. De la 10.000 cazuri au spus ca o sa introduca faza a 5a de restrictii... Daca o sa introduca chestia asta, o sa fie facuta tot prin ordonanta de urgenta, cu perioada de minim o luna. Eu aproximez ca pana luni ajungem...daca o sa dea noile restrictii de luni-marti...o luna duce pe finalul lui mai. Deci pana atunci categoric cu declaratii...in caz ca se stabilizeaza si scad pe perioada noii ordonante, posibil sa relaxeze dupa...daca nu se prelungeste. Acum astea din ce au comunicat ei pana acum. Posibil de la faza 5 sa relaxeze din nou la faza 4 (cum e acum). Iar prin "relaxare" nu au specificat ce inseamna. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Pai na. De ex, a mai zis aseara nea Klaus ca o sa relaxeze dupa 15 mai. Dar se bate cap in cap cu ce au zis mai inainte de asta. Eu am zis doar ca si parere :))) Logic asa ar fi. Practic e cum decid ei. Sa speram numai la bine. Sanatate!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ana!!
Reputație: 0

Buna băieți! Mâine ajung si voi fi disponibilă după ora 17 .

O mica recapitulare: sex normal protejat, sex oral in functie de igienă,dominare soft,mici fantezii.

150 fin/250 h

Threesome cu Larissa 250 fin/400 h

Locația se schimba si o voi comunica in privat.

O seara frumoasa! Pupici😘😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:Himmelsdorf
  • Oras:Himmelsdorf

Urmarind-o de ceva vreme pe aici, astazi am decis sa o cunosc pe Ana. 

Programarea a fost facut  pe whatsapp si respectata excelent, mai ales de catre Ana (eu cred ca am intarziat 1-2 min din cauza transeelor din zona), asta desi intalnirea a fost stabilita peste 1h si 30min.

Ajuns in locatie am fost intampinat de cea mai vesela si zambareata domnisoara pe care am intalnit-o in ultima vreme, mai mult decat atat si foarte frumoasa.

Dupa ce am asistat la o mica "invazie extraterestra", cu Larisa in rolul principal :)), am trecut la un "pahar de  vorba", discutand vrute si nevrute.

 

Ne-am dusat si eu si ea, apoi am intrat in "arena"

Actiunea a fost una de vis, iar dpdv personal, mai rar intalnita, in sensul foarte bun al cuvantului, Ana fiind o fata foarte sociabila si o persoana cu care gasesti usor subiect de discutie.

 

 

ON-10-Slow si de durata. Pe placul meu, cu atentie sporita peste tot, cu trecere in 69 unde am avut grija sa nu musc piersica prea tare, desi ma tenta.

NP-10-Pe principiu "ladies first" am inceput cu un LOT superb cu saruturi, imbratisari si FK din plin. Apoi am trecut eu deasupra si finish.

dupa inca o tura de povesti de toate felurile, am inceput iar actiunea, unde dupa un ON lung si excelent executat, am mai dat niste  ture deasupra si aia a fost :))

FK-10-Cred ca daca exista acel "click" de la inceput, merge treaba bine... :))

GFE-20+++ Nu cred ca am povestit atatea lucruri cu vreo fata, la prima intalnire

LOCATIE-10- nu ma puteam decide ce gel de dus sa folosesc  :laugh2

De revenit: cu siguranta 

 

Ms Ana !!! :kiss3


 

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias

Astazi am fost la Ana. Programare usor facuta prin whats up. Azi am confirmat cu 30 de minute inainte programarea si am avut surpriza sa ma primeasca cu 20 de minute mai repede decat am stabilit. La intrare am fost primit de ea, imbracata destul de sexi. Chiar mi-a placut costumatia ei. Am vazut-o si pe Larisa. Dupa cateva minute de povesti cu amandoua, am trecut la baie. Prospul era pe masina de spalat. Geluri de dus ama avut de unde alege. Dupa ce am iesit din baie am fost trecut in camera undr a inceput cu sarutari pe tot corpul, deloc FK cum a avut norocul colegul care a scris recenzia mai sus. Am trecut peste.

Incet incet a ajuns si la junior si pot sa zic ca si la oral de descurca destul de bine, are grija si de oua destul de mult. Pupaturi si lins de sus in jos, batai peste fata si chiar si ceva mai deep. Mia placut. Dupa acea am trecut la 69 unde mam bucurat si eu de pasarica ei dulce si curata. Am trecut la normal, cu ea peste mine si chiar a fost o priveliste frumoasa cum se misca si sanii se miscau pe ritm😋. Juniorul ma cam lasat balta si iam propus sa ma termine la oral. Cea ce sa si intamplat.

Pet total mie mia placut de Ana, nefiind nici prima vizita la ea. Are ceva al ei care ma atrage. Miar fi placut si FK dar na daca nu a vrut nu am insistat.

O recomand cu drag pe Ana.

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...