Sari la conținut

Salon masaj Amor Caliente Tel 0720091840 / 0756432641


Postări Recomandate

  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land

Locatia este pe Calea Turzi nr 111.

Am auzit ca este striptis-bar , petreceri private , toate tipurile de masaj .

Daca ati fost careva rog sa dati ceva detali am impresia ca este nou deschis.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Locatia este pe Calea Turzi nr 111.

Am auzit ca este striptis-bar , petreceri private , toate tipurile de masaj .

Daca ati fost careva rog sa dati ceva detali am impresia ca este nou deschis.

Eu nu inteleg o chestie..Gasesc un anunt,il postez.,dar astept sa sune si sa dea altii detalii ...Parca am fi acum 8 ani,cand vorbeam la secunda,sa nu se termine creditul,mai ,ca mai am 0,5 centi !

Nu ma intelegeti gresit,dar eu stiam ca ideologia forumului este alta,nu numai de cules informatii,mai intai trebuie sa si dai,nu?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

   Se poate muta la "intrebari si raspunsuri" ?

 

Am zis sa fuc* ceva munca de pionierat si am incercat acest stabiliment.  Nu e o recenzie deoarece nu am incercat serviciile, din motive pe care o sa vi le comunic mai jos. Totusi am zis ca poate intereseaza ceva informatie in plus.

 

Locatie faina, numai buna pentru asa ceva, adresa corespunde informatiilor din postarile anterioare, vila retrasa de la calea turzii, cu o curte interioara neinchisa, loc de parcare retras. Am fost intampinat, printr-o coincidenta, de managementul acestui lacas de "cult", o domnisoara, sau doamna foarte draguta si cu evidente calitati de business woman. Dansa mi-a prezentat salonul, si mi-a comunicat ca de astazi (n.a. a zis Vineri )se va deschide si partea de strip-club. Este un concept nou pentru Cluj, pe care eu l-am experimentat in Timisoara: o vila cu night club / strip-bar, care ofera si servicii de masaj erotic - cu mentiunea ca in Timisoara se putea face si altceva - ti se prezenta oferta, pe cand aici nu. Deci, se poate merge si consuma ca si in orice strip club, iar daca te infierbinti poti beneficia de un masaj erotic.

 

Trecand la serviciile de masaj: erau prezente doar 2 domnisoare, ziua fiind, care nu m-au inspirat. Pretul standard comunicat e peste preturile de la alte saloane pe timp de zi : 150 RON masajul nud, o domnisoara , o ora. Pe timp de noapte preturile sunt la fel, ramanand asa. Exista si posibilitate quickie, 30 de minute, 100 de lei.

 

Nefiind inspirat de domnisoarele prezente, nu ca ar fi fost probleme vis a vis de aspectul fizic al danselor - chiar lipsa inspiratie, am zis pas la oferta respectiva, si am fost invitat sa vizitez celalalt stabiliment care apartine aceleasi conduceri , si anume salonul Moulin Rouge, o mai veche cunostinta a mea de pe vremea cand era in Gherogheni - acum fiind relocat in Zorilor.

Despre aceasta vizita voi elucubra in topicul potrivit.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Cu câteva zile în urmă am avut (extrem de) proasta idee de a vizita acest salon, în ciuda reţinerii produse de informaţia - corectă - dată în partea finală a postării sale, de către manuchao, anume că este vorba de aceeaşi patroană cu a salonului Moulin Rouge, salon dezbătut aici http://nimfomane.com/forum/topic/5410-salon-moulin-rouge-0756806368-0734583855-0755190928/.

La cel din urmă salon calitatea prestaţiei este ultima grijă a conducerii, realitate ce se perpetuează, din nefericire pentru clienţi, şi la Amor Caliente.

 

Locaţia a fost descrisă într-o oarecare măsură mai sus şi nu pot decât confirma. Este o vilă nouă, cochetă, atrăgătoare, pe Calea Turzii. Locurile de parcare retrase sunt doar vreo trei deci, în cazul în care ar fi ocupate, este o mare problemă căci altă posibilitate de parcare în apropiere nu există.

La parter cum intri, pe stânga, este măsuţa secretarei, de data aceasta o fetişcană chiar frumoasă şi foarte amabilă, îndatoritoare, de altfel ultima fiinţă amabilă şi îndatoritoare din aşezământ. Treci de măsuţă şi dai într-un salon de primire, unde se înşiră pe câteva canapele câteva gazele. Secretara te îmbie languroasă să guşti o băutură din partea casei şi face cu greu faţă emoţiei încercând să lege o conversaţie. Cum nu sunt un mutalău, încerc şi eu să-i înving timiditatea (e nouă în branşă, păcat că nu prestează).

În fine, ce mai tura-vura, aleg o domnişoară pe nume Florentina (sau Georgiana? - nu mai reţin exact, bat-o vina de memorie!) şi, din momentul în care ajungem în cameră, începe partea foarte proastă a întâmplării.

Fizic tipa arată foarte OK, altfel nu aş fi ales-o, la naiba. Frumuşică, înăltuţă, genul cu ceva carne pe ea, nimic în exces, armonios distribuită, piele fină, ţâţe mari.

La baie un singur gel de duş trăgea să moară din lipsă de lichid. Evident că nici una din prinţesele acelea nu se oboseşte să verifice din când în când această chestiune. La întrebarea mea dacă mi se oferă şlapi, dameza făcu ochii mari, de parcă i-aş fi cerut să mi-o sugă. Jalnic.

 

Prestaţia a început cu un masaj pe spate, acţiune pe care este însă impropriu a denumi-o masaj. O atingere aşa, ca să nu fie nimic. Am încercat o conversaţie dar, în faţa blazării ei, am renunţat degrabă.

Întoarcerea cu faţa în sus s-a petrecut foarte repede, la invitaţia ei, moment în care a vărsat pe mine cam o tonă de ulei, a dus o palmă într-o plimbare vagă de la ţâţele mele până la picioare şi a început apoi o labă frenetică, de parcă era un şofer de pe vremuri ce învârtea la manivelă în încercarea disperată de a porni un camion. Nedumerit, i-am cerut să o lase mai moale, zicându-i că asta pot să-mi fac şi eu acasă. La spusele mele fata fu şi mai şocată, de parcă i-aş fi cerut a doua oară să mi-o sugă. Încetini cam trei secunde, apoi iar dădu alert la manivelă. Văzând că nu se potoleşte, am tras-o lângă mine, în ideea că o discuţie plăcută ar aduce-o la sentimente mai... domoale.

Însă n-am avut cu cine: ceea ce i se întâmpla depăşea puterea ei de înţelegere. Fata era setată pe labă energică şi nu avea capacitatea de a pricepe că în lumea asta există şi altfel de activităţi.

I-am spus că nu sunt genul care să vadă în sex un sport, că sunt mai calm de felul meu - cuvinte ce se izbeau ca de piatră. La un moment dat, a sugerat că nu ştie în ce măsură ne va ajunge timpul, clipă când m-am enervat şi am întrebat-o dacă la ele nu există cutuma bătăii în uşă; mi-a replicat că uneori tipa respectivă mai uită să bată în uşă la timp... WHAT THE FUCK?! Precizez că din momentul în care am intrat pe uşă şi până când am plecat au trecut cam 35 minute, cu tot cu discuţia din salon şi cu tot cu duşuri. Probabil că în lumea în care trăieşte pizda aceea secundele curg altfel, în ritm îndoit...

Mi-am dat în cele din urmă seama că îmi pierd vremea degeaba cu robotul ăla penibil (sunt rău poate, însă m-a jignit crunt atitudinea ei), aşa că i-am cerut să mă termine, oferindu-i mătărânga spre manevrare, acţiune ce a săvârşit-o parcă înciudată pe mine că am îndrăznit să comentez.

Tăcut, am mers la duş, constatând la întoarcere că pizda dispăruse din cameră, coborând la parter - o ultimă jignire, combinată cu un total neprofesionalism: am fost nevoit să cobor singur scările, în living fiind deja alţi bărbaţi. Erau din fericire doi necunoscuţi, ce mi s-au părut cu sângele amestecat cu al ţiganilor (furios, le-am urat în minte să aibă parte numai de astfel de clienţi...), însă m-am gândit cu groază la posibilitatea de a întâlni pe acolo o cunoştinţă, din cauza tâmpitei ăleia.

 

Preţul achitat a fost 150 lei, bani care mă dor şi acum...

 

Note:

- locaţie: 7;

- înfăţişare maseuză: 8,5;

- GFE: 0 (nu pot da nici măcar punctul din oficiu);

- igienă: n-am întâlnit nimic suspect, însă nici nu mi s-a oferit posibilitatea de verificare a păsăricii, ca atare nu voi da o notă;

- masaj: 3;

- masaj erotic: 0 (vezi paranteza de la GFE).

 

Concluzia: mi-am tăiat singur craca de sub picioare când am hotărât să merg la un stabiliment patronat de o persoană care ştiam în mod cert că ignoră total calitatea. E, aşadar, în principal vina mea.

Dacă mi s-ar fi oferit acel "masaj" gratis, tot nu l-aş fi acceptat.

Pe acolo paşii mei nu vor mai face în veci urme, un milion de striptisuri de vor deschide...

 

Doamne! dă-mi puterea să uit jignirea adusă orgoliului meu masculin!

  • Like 25
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

charny, de ce nu încerci să redactezi o recenzie cât de cât în acord cu regulamentul? Chiar dacă pe aceeaşi fată am recenzat-o eu mai sus, nimic nu te împiedică (ba chiar regulamentul te obligă) să scrii şi tu despre experienţa avută cu dânsa.

De ce e necesar? Pentru că, pe baza recenziilor noastre, Motanul poate lua decizia trecerii acestui salon la De Evitat, încât alţi confraţi să ştie ce-i aşteaptă la faţa locului.

În forma în care se prezintă acum recenzia ta, eu puteam crede că faci parte din rândurile concurenţei (că deţii un alt salon) - dacă nu ştiam că ai dreptate pe baza propriei mele experienţe.

Link spre comentariu
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land

Din pacate nu pot face o recenzie fiinca  nu as mai avea privilegi in saloanele respective.

Stiu ca tie nu iti plac saloanele respective dar eu sunt de al casei ca sa zic asa si fac pe acolo ceva mai mult decat masaj.

Stiu toate fetele stiu fiecare ce poate si de obicei stau nopti intregi uneori dorm pe acolo ........ si nici nu am talentul tau la facut recenzi .

Cu Georgiana am intrat de 2 ori la masaj o data la un sou lezbi cu o alta fata si masajul a fost lamentabil am ramas numai cu ceaialalta fata. .

O data am intrat doar eu cu ia la masaj .... ce pot sa spun masaj prost executat de relaxare iar  erotic foarte aproape inexistent  .

Cert este ca nu o sa mai intru cu ia in viata mea la masaj.

 

Preţul achitat a fost 150 lei,aruncati pe geam

 

Note:

- locaţie: 7;

- înfăţişare maseuză: 9

- GFE: 0 (nu pot da nici măcar punctul din oficiu);

- igienă: 9

- masaj: 0

- masaj erotic: 0

 

Tin sa mentionez ca am intrat cu toate fetele din cele doua saloane 20 cel putin si sunt care presteza la fel de lamentabil sunt care presteaza relativ ok sunt foarte bune ca masaj de relaxare si erotic si sunt care sunt mondiale si la masaj si la pat ca idee .

Trebuie sa le gasesti doar.

Imi cer scuze pentru gramatica.

  • Like 7
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Cu siguranta, domnisoara nu era in zilele ei bune, dar asta nu inseamna ca toate domnisoarele sunt la fel. Poti incerca mai multe variante, poate ti se va schimba parerea ;)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Cu siguranta, domnisoara nu era in zilele ei bune, dar asta nu inseamna ca toate domnisoarele sunt la fel. Poti incerca mai multe variante, poate ti se va schimba parerea ;)

 

 

Avem onoarea să vă urăm bun-venit, domnişoară!

Totodată, avem rugămintea să cooperaţi puţin cu noi, dacă vă face plăcere, şi să ne spuneţi cine sunteţi (una din fetele prestatoare, una din secretare sau însăşi patroana).

După ce facem prezentările, vă vom ruga să ne puneţi în temă cu privire la oferta salonului: servicii, preţuri, dacă există posibilitatea unor servicii extra (aşa cum ar rezulta din postarea colegului charny) şi ce fete ar oferi aceste servicii etc.

Deocamdată, cum spusei mai sus, cât suntem încă pe pace, eu îţi zic: bine ai venit!...

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Am auzit de acest salon din ziarul piata. Salon Caliente. am luat numarul de telefon din ziar am sunat la 0756432641. Imi raspunde o domnisoara.o intreb daca e valabil anuntul cu masaj. zice ca da . 130/h. Locatie calea turzi 111. Ma duc la adresa asta ,in zona este peste drum un cimitir si chiar la locatie este un panou pe care scrie nr 111. cred ca e un panou de indicatie ca inainte sa fie salonul nu era si e pus de fete.

Intru in curte , apoi in casa. Ma intampina o fata inalta , inalta ca era pe tocuri nu era deloc vorbareata, era mai degraba genul de fata retrasa ,tacuta .

Ma duc la dus ca de obicei, ajung in camera, ma asez pe burta si incepe un masaj pe spate, cu ulei ma maseaza apoi trecem la partea erotica dupa ce ma incalzeste putin .Aici la masajul erotic ii mangai sani, picioarele,si ea se freaca de mine.

Nu mai retin numele fetei pentru ca a fost acum cateva zile 2-3 plus ca nu am dat importanta. stiu doar ca studiaza psihologia asa mi-a spus.

 

 

Locatie 9.  retrasa, discreta

Atitudine 5 e o fata care nu e comunicativa, timida, retrasa 

Masaj de relaxare  7 a fost unul asa pe baza de repede..

Masaj erotic. fata arata bine doar la pulpe in rest nimic deosebit

Igiena  nota mea e 6,  am simtit  ceva mirosuri suspecte, urat mirositoare care mau pus pe ganduri.

ce sa va mai spun , eu am fost complet dezamagit si imi pare rau c aam fost pe acolo

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:in lume
  • Oras:in lume

Salut!

Este ptr prima oara acesta recenzie, luatio ca atare.

Find interesant de o evadare din rutina cotidiana, decid sa fac o vizita unui salon.

Aflu de existenta acestui salon si iau nr de tel si sun.

Imi raspunde o fata si imi spune detalii.

Imi fac o programare si ajung.

Calea Turzii ,pe o stra f ingusta in capat e o casuta mica (salonu).

Ajuns la usa vad ca usa are incorporata o camera video(incep sa ma ingrijorez).intru in casuta cu povesti..

Zaresc o fata care imi prezinta 5 pupaze toate asezate in camera de oaspeti (asezate  pe canapea) .

In camera respectiva sunt camere de supraveghere ( de-a dreptul fioros).

Fetele ( nu leam retinut numele ptr ca nu ma interesa chiar deloc)  si am aleso pe blonda.

 

Intru cu ea, are niste ochisor ( se uita lung) mi-a spus ca nu e din cj.

La masaju de relaxare e ok

Masaj erotic e distantata, nu e comunicativa, tot eu initializam convorbirea.

Pielea nu tocmai  seducatoare, mainile parca erau de lemn.

Hei bine o fost o finalizare simpla-normala cat ca eram mai usurat insa nimic special.

Ptr mine a fost timp pierdut si de bani.

Link spre comentariu
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land

Brrr

Inca sunt mahmur

Am fost aseara la o bauta cu un amic logic pe la 12 o piscam la salon.

Nu am mai fost de mult la salonul repectiv oricum aveam un chef nebun sa lovesc ceva.

(In timpul zilei tot ma batea gandul sa ma duc la o escorta numai ca nu am avut timp.)

La salon ce sa vezi surpriza deh se schimbasera treburiele ..... receptionera noua  fete noi ( una) plus o noua asociata in  salon.

( nu am scapat ocazia sa ma dau si la asociata si la receptionera ..... am un fetish cu chestia asta nu imi scapa nici o receptionera)

 Deci dupa cum spuneam fata noua Chandy nume de scena.

Din odorheiu secuiesc studenta in anul doi la ceva facultate prin cluj.

Bruneta sau roscata inchis subtitica bronzata ochi verzi sau albasti stima sorele.

Am indopato cu doua pahare de votka cu ceva energizant eu am tras 2 pahare de jack cu cola .

Mustea a ulei coborase de la masaj fara sa se spele si era plina pana peste cap de ulei.

Deja ma sarutam pe furis cu ia in living sa nu ma vada colegele sau receptionera .

Cred ca am piscato in camera fara sa ne mai terminam al 2 parar de bautura.

Au o camera la subsol mondiala ca aspect dar scartie patu rau de tot.

Oricum ca idee nici vorba de masaj am tras un sex nebun de toata frumusetea cu oral implicit eu iei ia mie ( ii place la nebunie sa suga ) .

Ii place mult sa fie dominata .

Oricum nu stie bine romaneste razi de te prapadesti de accentul ei.

Am stat 2 ore(150 + 150 ) si intr-un finam am obtinut si un orgasm(eram destul de baut)

Tipa era goala cu o pereche de cizme cu toc din piele neagra pana peste genunchi plus cateva tatuaje .( ma zapacit)

Aspect 9 ( nu stiu cum arata pe lumina sper sa nu am ceva surpriza cand esti baut toate sunt frumoase ceva colega dea ei bambanea azi dimineata cand mam trezit la cafea ca are sprancenele vopsite verzi "ea era plecata deja acasa ")

Aspect salon 8

Igiena escorta 9 ( ii dadeam 10 daca nu era cu ulei pe ia la inceput )

Masaj habar nu am cum face.

Foarte buna la pat ne am tavalit si prin pat si pe jos pe covor bine ca nu aveau balcon ca nu tineam cont de frig :))) si chiar aveam nevoie de o destrabalare de genu asta.

Am facut oricum tot felu de perversitati cu ia dar din pacate nu am talentul de a descrie cu amanuntul chestile astea.

Am futut multe fete pe la saloanele de masaj si nu am facut nici o recenzie pana acum dar in schimb am profitat de forum sa aflu informati despre escorte . Acum este randul meu sa trec de lene si sa fac o recenzie.

Am obtinut nr ei de tel si cred ca am o intalnire pe zi azi ( inca nu stiu daca o sa o caut azi )

Oricum ma bate gandu sa o rezolv si pe noua asociata din salon  este o bunaciune ( sper sa nu citeasca forum-ul )

Iubesc femeile la nebunie ....

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Cred că e deja mai mult de o lună de când - în ciuda tuturor aparențelor - am dat o fugă pe acolo. De ce? - Nu găseam nicio escortă din cele agreate de mine, era cam târziu, la Cleo telefonul mort. În plus, nu m-ar fi deranjat un oral sau chiar mai mult, iar la Amor Caliente aveam informații că se poate negocia cu damezele, în dormitor, și altceva decât masaj. De fapt, nici eu nu știam ce vroiam, nici doar masaj, nici doar sex. De regulă, când merg la masaj, nu-mi trebuie altceva și nu caut altceva, dar acum, din lipsă de oportunități, era o excepție.

În fine, am ajuns, am optat pentru o fată Ana: înfățișare oarecare, statură medie, sâni deopotrivă și puțin lăsați. Să zicem acceptabilă. Surprinzător de deschisă la pretențiile clientului și dornică de a se face pe plac.

Voi fi rezumativ căci oricum a trecut cam mult timp:

- stabilimentul și-a schimbat proprietarul și, se pare, mizează pe o înnoire a personalului și o îmbunătățire a serviciilor. Rămâne de văzut;

- n-am primit totuși servicii extra. Nici n-am insistat prea mult, nu-mi stă în fire. Am impresia că la o a doua sau a treia ședință, fata s-ar înmuia;

- masajul erotic este bunicel, oricum incomparabil mai bun decât ce am mai primit acolo.

Vă mărturisesc că nu mai rețin prețul achitat, însă cert nu depășea media Clujului.

 

Note: locație 8 (aceeași adresă indicată în primul post);

Fizic fată: 7;

GFE: 8,5;

Masaj: 7 (i-am cerut să scurtăm, n-aveam chef de masaj);

Masaj erotic: 8.

 

Concluzia: cred că o să mai merg pe acolo să verific dacă lucrurile într-adevăr s-au îmbunătățit. Speranța există.

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
 

SALUT TUTUROR!                                                                                                                                                                                                         Am trecut si eu pe la AMOR CALIENTE aproximativ de 2 saptamani,dupa o pauza destul de lunga deoarece ultima data(acum vreo 8 luni)am intrat cu o domnisoara care mi-a taiat pofta de a mai calca pragul acestui salon .in fine nu are rost sa detaliez,important este ca m-am decis sa revin deoarece am auzit ca este conducere schimbata,fete noi etc.luat nr 0754633973,facut programare si ajung la locatie.CALEA TURZII NR 111. in jurul orei 23 .Sun la usa,ma intampina o domnisoara draguta :hihat  ,vorbareata si imi prezinta serviciile dupa care ma conduce sa vad fetele.3 fete aliniate foarte sexy si zambarete.aleg una dintre ele,bruneta cu parul lung .achit 150 de ron si ma conduce fata in camera.Prima schimbare facuta  pe care am observat=o in camera este ca a aparut o baie si nu mai trebuie sa iesi la dus,este camera cu baie proprie.domnisoara a facut dus cu mine dupa care a inceput masajul.masaj de relaxare executat destul de bine fata de ceeace am primit inainte.pt ceva extra nu am incercat deoarece nu aveam mare chef,masajul erotic bunicel nu am ce zice,.dupa ce timpul sa scurs am auzit un ciocanit la usa,.am facut dus cu domnisoara ,m-am imbracat si condus de fata am coborat.la receptie am fost intrebat daca totul a fost ok.                                                             CONCLUZIA:o sa mai trec pe acolo,sunt dragute fetele si nu esti luat peste picior si nici scos afara mai devreme din camera.cred ca noua conducere pune accent pe calitatea serviciilor. :clapp                                                                                                                                                    NOTE; locatie 9(acelasi)                                                                                                                                                                                                                     aspect fizic fata:8                                                                                                                                                                                                          masaj 9                                                                                                                                                                                                                         GFE 8                                                                                                                                                                                                                           EROTIC 9

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

 

mi-a taiat pofta de a mai calca pragul acestui salon

 

CONCLUZIA:o sa mai trec pe acolo,sunt dragute fetele si nu esti luat peste picior si nici scos afara mai devreme din camera.cred ca noua conducere pune accent pe calitatea serviciilor.

Acuma 8luni nu ai mai fi mers iar acuma il recomanzi!!!!! Fata draga proasta idee pentru reclama!! Mai bine postai niste oferte cu poze!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Dupa o iesire in oras cu prietenii, convins de un amic am pornit si eu spre salonul de pe Calea Turzii nr. 111.
Nu umblu la saloane, ultima data am fost acum vreo 2 ani, deoarece doresc servicii totale, (nu doar o laba simpla ce numesc ei masaj) dar acum fiind putin ametit si insotit  de un prieten ce frecventeaza destul de des acest salon m-am hotarat sa-l insotesc, cu gandul de a-l astepta la receptie pana isi va rezolva problemele cu domnisoarele.
 
Locatie: casa retrasa, ok, nu am sa insist
 
Ajunsi in locatie, ne intampina patroana cred, ne serveste cu ceva de baut, ne comunica tarifele si ne spune ca in momentul de fata sunt 3 domnisoare, toate ocupate, dar vor cobori la noi cat de curand posibil.
Nu trec nici 15 minute si coboara o fata  ce se prezinta Andra. Inalta, skinny, frumoasa, 22 de ani declarati. Cand am vazut-o mi-a dat planurile peste cap si m-am hotarat sa intru cu ea si sa incerc mai mult decat un masaj.
 
Pretul: 150 lei/h masaj cu finalizare manuala
 
Actiunea:
 
Dupa dus, m-am asezat pe spate si a inceput cu un masaj ok. Chiar daca la inceputul discutiei era cam retrasa, tacuta, cu timpul a devenit amabila, sociala si vorbareata. Imi spunea ca este obosita deoarece lucreaza incontinuu de peste 9 ore.
M-am intors pe burta a inceput sa ma sarute pe corp si sa-l maseze pe junior. Atunci i-am cerut sa se intoarca cu fata la mine si i-am luat pizdulita la lins. Era excitata, iar atunci i-am propus alte servicii mai serioase contra cost. In urmatoarele cateva secunde nu mi-a dat niciun raspuns, apoi a refuzat politicos.
In timpul  masajului i-am mai propus o data sa facem sex, dar m-a refuzat din nou. Am intrebat-o daca vrea sa ne intalnim zilele viitoare in particular pentru sex dar mi-a dat de inteles ca vom mai povesti.
 

Cu siguranta voi reveni cel putin o data, nu pentru masaj ci pentru fata care din punctul meu de vedere este foarte ok pentru a vedea daca pot obtine si altceva.

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...