Sari la conținut

0724099623 domnisoara 23 ani noua


Postări Recomandate

 

Buna dragilor 😘 M-am gândit sa va fac o vizita începând de poimâine in orașul vostru. Locatia o sa fie pe Calea Moșilor 113. Aceasta este lista cu serviciile și prețurile mele :
-ON/OP ( in functie de igiena )

-Normal doar protejat 

-69

-Finalizare corporala

-Masaj de relaxare 

-GFE

+ alte poziții și fantezii pe care ți le dorești de bun simt 

+ extra FK - 50 lei 

-finalizare orală 50lei 

Nu fac Anal !

150lei/o finalizare

250lei/o finalizare sau doua.

Va mulțumesc si va astept cu drag ❤️

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 14 ore, daria122 a spus:

 

 

Buna dragilor 😘 M-am gândit sa va fac o vizita începând de poimâine in orașul vostru. Locatia o sa fie pe Calea Moșilor 113. Aceasta este lista cu serviciile și prețurile mele :
-ON/OP ( in functie de igiena )

-Normal doar protejat 

-69

-Finalizare corporala

-Masaj de relaxare 

-GFE

+ alte poziții și fantezii pe care ți le dorești de bun simt 

+ extra FK - 50 lei 

-finalizare orală 50lei 

Nu fac Anal !

150lei/o finalizare

250lei/o finalizare sau doua.

Va mulțumesc si va astept cu drag ❤️

Heloo,

Niste poze noi ar fi binevenite😚

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bun gasit tuturor!

Daria are o personalitate feminina absolut genuina. Rade natural si spontan,converseaza sensibil si inteligent,face dragoste ca o amanta pasionala. Am uitat dupa trei minute de dialog erotic ca este escorta si am fost pe deplin in largul meu. A iesit un joc sexual de o senzualitate aparte,un fel de "nunta in cer", o nunta simbolica plina de sensuri initiatice. In limbajul tehnic al forumului,Daria exceleaza la capitolul gfe,abilitatea ei de a trai actul dragostei a intrecut granitele profesionale obisnuite. Am ramas cu impresia ca nu are scoala vestica,aceea le invata pe fete sa fie intr un standard pe care  Daria il intrece fara nicio indoiala,cu mult. Cred ca are ea un talent aparte si in plus prospetimea tineretii fara ignoranta specifica fetelor de varsta ei.

Am vizitat o in aceasta seara in apartamentul binecunoscut din Mosilor. Este o femeie de 25 de ani,foarte frumoasa la chip si cu linia trupului ca o bijuterie a creatiei divine. Fiecare unduire are sens erotic,iar eu m am conformat invitatiei implicite si am sarutat o peste tot,am mangaiat o indelung,temeinic,am dezbracat o usurel...mi a trecut prin cap sa fac numai asta o ora si am regretat ca am cerut asa putin timp. Dar m am ocupat de lucrul inceput,lasand gandurile deoparte,mai cu seama ca domnisoara s a prins in jocul meu si nu dupa multa vreme se apuca de o felatie atat de binefacatoare,incat m au podidit lacrimi de recunostinta. Stateam in 69 lateral,dar nu ma puteam concentra simultan  la doua fapte atat de inaltatoare,deci mai faceam pauza de la a gusta din cea mai delicioasa ofranda a zeilor din toate cate exista pe lume si o lasam pe Daria sa si desfasoare maiastrul talent. Cand am zis ca e cazul sa augmentam dimensiunile cunoasterii reciproce,a pus Daria vesmant potrivit si am trecut la misionar prudent din partea mea. Dar am fost invitat sa nu mi fac griji,ca nu e din sticla,si m am conformat,iesind o partida ca o inflexiune in cursul experientelor personale in domeniul sexual. In capra a fost chiar mai bine,datorita giuvaerului de fund pe care l poseda domnisoara si unui amanunt din geografia ei sexuala,pe care inca nu l am lamurit,deci voi reveni la Daria de cum voi avea ocazia.

Mie mi a placut locatia,dar o schimba,deci nu are rost sa notez. 

Experienta cu Daria este una deosebita,am fost extrem de placut impresionat. Nu compar,dar multe fete incep sa oboseasca dupa niste ani si devin roboate. Conteaza trairea actului,iluzia aceea care l invaluie pe barbat ca starneste interesul femeii cu care face sex. Daria are inca vie puterea de a darui satisfactie erotica,si daruieste din belsug. Multumesc,Daria,te apreciez nespus pentru ceea ce faci si te recomand domnilor care se pot bucura de virtutile tale fizice si sufletesti.

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator ose92
Reputație: 0

Experienta a fost de nota 10. Frumoasa foc, feminina, educata, o prezenta plăcută, și cu chef de joaca, și de jucat ne am jucat bine ❤.  Fără graba, te tratează cu respect, și te întâmpina plăcut. 

 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut. 

Vizitata si de mine la ultima descindere a Dariei in Bucuresti. 

Eram tentat pentru ca citisem ca face un FK bun si ca duce bine la futut.

Pe scurt , programarea efectuata și respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. 

Locatia - 6 , nici ea nu era incantata , prosop curat,  3 geluri de dus mai mult goale.

Aspect - frumusica la fata, vesela,  joviala, sani aproape inexistenti , foarte skaba , skynny chiar .

French kiss intr-adevărat foarte bun si intretinut  ( cu toate ca fiind fumatoare se simtea gustul ) , cunni prelung , umezita bine , sarit peste oral , montat cauciuc si patruns in misionar, soft la inceput ca la cat de slaba e am zis sa nu turez prea tare , dar vazand ca tine si se incita si ea la fut , am apasat acceleratia si am dat tare in ea , rezista cu brio la turatie maxima , finalizat glorios in cauciuc,  imbracat si plecat. 

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 6-7 , descris mai sus  ( repet , strict părerea mea )

Oral - N/ A 

Normal - 10 , fututa bine si da , duce 😊.

Igiena - 10 , curata impecabil 

GFE - 9 , FK foarte bun, se simte bine limbuta ei fierbinte  ( scad doar datorita senzatiei de tutun din gura ).

Timp - 30 min , 1 finalizare inclusa , 200 RON. 

Personal, nu stiu daca voi reveni.

O zi buna va doresc  ! 

  • Like 6
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Buna dragilor, începând de mâine sunt disponibilă pentru programări in orașul vostru! Ca și program începând cu ora 10:00 pana la 22:00. Prețurile și serviciile au rămas aceleași . Ca si locatie Intrarea Dacilor nr 4 .Va pup și va aștept cu drag!

Link spre comentariu
Vizitator Marius2907
Reputație: 0

Feblețea mea...

Domnilor, încep prin a-mi face mea culpa că nu i-am lăsat frumoasei Daria până acum nicio recenzie, deși am vizitat-o de mai multe ori...

În apărarea mea, să știți că nu am făcut asta ca s-o țin doar pentru mine, ci pentru că știam că nu voi putea face niciodată o recenzie obiectivă la adresa ei.

Așa cum i-am spus și ei, nu există riscul s-o cer de nevastă sau să-i cânt serenade la geam, dar am oricum o slăbiciune pentru fata asta, nu vă mint.

Am mai spus asta, nu sunt vreun experimentat sau vreun umblat în lume, dar nu credeam vreodată să găsesc o tipă atât de sociabilă și comunicativă, mai ales în domeniul ăsta. Am avut bafta, mai ales in baza recenziilor unora din voi (mulțumesc frumos din nou!), să cunosc niște doamne extraordinare in domeniu, dar gfe ul oferit de Daria este pur și simplu inegalabil și incomparabil, cel puțin pentru mine!

Vă spun, este o plăcere atât de mare s-o vizitezi pe fata asta, că zici ca ți-ai regăsit colega de bancă demult pierdută!

Dacă vreunul din cei ce citiți aici vă știți mai timizi sau apreciați naturalețea, eu zic că Daria e un musai de vizitat!

Ca aspecte practice :

Aspect : o fătucă skinny, ce te așteaptă îmbrăcată într-un halatel din care se vede corpul ăla mișto în lenjerie. Cam la 1,60, slăbuță, cu un ten alb, catifelat și mereu frumos mirositor, având părul blond și un zâmbet ce m-a impresionat din prima.

Are niște buze subțiri, care se simt fenomenal la sărutat!

Sânii sunt micuți, fermi și sensibili și dacă aș putea, i-aș lua acasă! La pachet cu păsărica aia mereu proaspătă și ademenitoare, bineînțeles!

Fundul este mai mare decât te-ai aștepta de la un corp așa mititel, foarte plăcut la frământat...

De față nu mai zic nimic... este încununarea perfectă a unui corp după care eu sunt înnebunit. Mi se pare una din cele mai drăguțe fete (și fețe!) pe care le-am vazut vreodată, iar aici chiar nu exagerez!

Atitudine : v-am zis, mie mi se pare inegalabilă! Pur și simplu simți că nu te poți sătura de prezența ei! Pisicoasă când e cazul, sexy când vrea, am găsit aici multe lucruri la care nu mă așteptam!

Serviciile le găsiți pe aici, pe pagină. Dacă mi permiteți un sfat, optați și pentru fk! Berea o dați după 😁.

Locație: 8,5 o garsonieră pe care o ține mereu curată, unde găsești apa de gură, gel de duș bărbătesc, prosoape curate.

Igienă : V-am zis, am mai multe vizite la activ și n am avut niciodată ce să-i reproșez.

Domnilor, nu vreau să vă plictisesc. M am lungit deja prea mult. V-am zis la început că nu e riscul de a o cere de soție sau a-i cânta serenade la geam? Ei, dacă găsiți vreodată la geamul ei o arătare de 0,12 tone in viu cântând Lucio Dalla, să nu aruncați cu ouă, că eu voi fi ăla!

Daria, mulțumesc!

Iar vouă, ca de obicei, vă doresc s-aveți cardane tari, tracțiune integrală și diesel power! Vă pup pe parbriz!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...