timidu23 Reputație: 5 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:fgfhfjhjhgjhg Oras:fgfhfjhjhgjhg Postat Octombrie 14, 2019 ..daca iscoadele nu mai chicotesc pe la colturi asta nu inseamna ca inca ele nu-si fac treaba pa zona centrala..
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2019 Ma tu te crezi la fazan 😂 2
timidu23 Reputație: 5 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:fgfhfjhjhgjhg Oras:fgfhfjhjhgjhg Autor Postat Octombrie 16, 2019 Ma tu te crezi la fazan io is fazanu..
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2019 io is fazanu..Bun raspuns 😂 2
timidu23 Reputație: 5 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:fgfhfjhjhgjhg Oras:fgfhfjhjhgjhg Autor Postat Octombrie 17, 2019 Bun raspuns cf razi de mn ???
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2019 cf razi de mn ???Doamne fereste 😅😅 rad cu tine 😉 1
timidu23 Reputație: 5 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:fgfhfjhjhgjhg Oras:fgfhfjhjhgjhg Autor Postat Octombrie 18, 2019 Doamne fereste 😅😅 rad cu tine 😉Hmmm de baut cand bem ?????
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 19, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 19, 2019 pe principiul sunt un sclav da la tara, sociopat, imi fac multe conturi pe nimfomane, fac eu jocurile cum vreau eu sau asa vreau sa cred dar de multe ori isi bate joc xoxo da mine :(fut tot ce prind, ma injosesc femeile aicea pa site dar nu e problema ca le vin eu de hac, dau mesaje tuturor, si fetelor si baietilor si incerc sa ii imbarlig dar din pacate nu prea ma duce capu asa cum cred eu continui cu descrierea mai incolo ca acum am de ascultat niste fisiere audio hamalule, ce parfum ti-ai mai luat ? lol sa ne spuna mitomana roxana ce parfumuri ti-a recomandatGoli-mi-as vezica in farfuria ta de duminica si pe cheliile din neamul tau, daca tot vrei sa te cultivi, citeste un Camus, Dostoievski sau Borges ori stai dreaq parcat.Sa ma pis pe tine de taximetru/vatman sau ce amaraciune, mai esti. 1
mossu Reputație: 87 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 21, 2019 Doamne ce au ajuns si jignirile..
timidu23 Reputație: 5 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:fgfhfjhjhgjhg Oras:fgfhfjhjhgjhg Autor Postat Octombrie 23, 2019 "Preocupat de grijile altora, scuip în silă o pungă de semințe""Nu mor caii cand vor cainii"
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2019 Postat Octombrie 24, 2019 Cate conturi tziai facut, satana?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum